Črni turmalin

Črni turmalin ustvarja zaščito in prizemljuje. Njegova vibracija ustvarja energijski ščit, ki je učinkovit tako proti t.i. energijskim vampirjem kot tudi proti elektromagnetnim sevanjem, pritisku okolice in vsem drugim vrstam negativne, obremenjujoče energije. Pomaga, kadar se počutimo šibke, nemočne in ogrožene.

Koristen je tudi za tiste, ki imajo občutek, da komaj še zmorejo vse svoje obveznosti. Priporočljivo bi bilo, da ima vsakdo večji kos turmalina v dnevnem prostoru. Kadar pa smo v stiku z ljudmi ali situacijami, ki nas izčrpavajo, bi bilo dobro, da še dodatno nosimo manjši kristal pri sebi, najbolje kar v žepu ali kot obesek na ogrlici.


Črni turmalin – glavne značilnosti:

  • zaščita pred negativnimi čustvi,
  • ščit pred slabimi nameni drugih ljudi,
  • čiščenje aure (energijskega polja),
  • zaščita pred EMS,
  • prizemljitev.


Afirmacija za črni turmalin:

Z afirmacijo okrepite delovanje kristala. Vajo izvajajte vsak dan zjutraj in zvečer, lahko pa tudi čez dan, še posebno, če ste v stresu, zaskrbljeni ali energijsko izčrpani. Vzemite črni turmalin v roko in 3x ponovite afirmacijo.

Pomembno! Poskrbite za redno energijsko čiščenje turmalina. Od začetka enkrat na teden, nato pa vsaj 1x na mesec ga splaknite pod tekočo hladno vodo. Če vam takšno čiščenje ne ustreza, mu lahko tudi priložite kristal kamene strele, vendar morate potem z vodo čistiti kameno strelo. 


Črni turmalin – energijski vpliv

Črni turmalin ima blag, a zelo stabilen električen naboj, ki se vključi v energijsko polje prostora, v katerem je. Nosimo ga pri sebi, kadar nas muči stres ali črne misli, in se enostavno prepustimo njegovemu delovanju. Je kristal, ki ne bo dovolil, da karkoli slabega vpliva na naše energijsko polje. Tudi če gre za lekcijo, ki jo moramo usvojiti, bo umiril pretok energij, dokler ne bomo sami dovolj močni, da bomo nalogi kos.

Črni turmalin in čakre

Črni turmalin deluje na korensko čakro, saj spodbuja prizemljitev. To pomeni, da se korenska čakra poveča in smo sposobni sprejeti več energije Zemlje. To ima zelo pomemben vpliv tako na denarno področje oziroma obilje na splošno, kot tudi na telesno vitalnost in občutke manjvrednosti.

Zablokirana korenska čakra se kaže kot občutek, da nismo upravičeni biti tu. Veliko ljudi se ne zaveda, da imamo samo s tem, da smo rojeni na ta svet, vso pravico do vsega, kar potrebujemo za življenje. Za enega je to denar, za drugega služba, za tretjega volja. Prav tako nam dobra korenska čakra omogoča, da čutimo pripadnost nekemu okolju, na primer svojemu domu, družini, službi, prijateljskemu krogu. Vse to nam pripada že samo zato, ker smo. 

Barva korenske čakre je rdeča. Krepimo jo s počepi ali pol počepi, lahko pa tudi delamo meditacijo, v kateri si predstavljamo, kako poganjamo korenine globoko v zemljo in ji dovolimo, da nas hrani. Sploh če smo energijsko šibki, je vedno pri meditaciji koristno, da si pomagamo z zaščitnimi kristali, med katere sodi tudi turmalin.


Energijski vpliv turmalina na počutje (tradicionalna uporaba)

V starodavnih magičnih obredih je turmalin služil za obrambo pred demoni, kasneje tudi kot talisman proti črni magiji. Vidimo, kako pomembna je že od nekdaj energijska zaščita, kadar se podajamo v neznane svetove ali kakršne koli situacije, v katerih smo ranljivi.

Pripisujejo mu tudi ugoden vpliv na prebavo ter čiščenje telesa.


Črni turmalin in horoskop

Koristi vsem ljudem ne glede na horoskop.

Zaradi zaščitne vibracije je še posebno idealen kot kristal za Bike. Izberemo pa ga tudi kot kristal za Škorpijone, ker vsrkava negativne misli in jih pretvori v pozitivne.


Orgonit 2021

Orgonit 2021

Moč kristalov za srečno 2021Zdaj je že jasno, da bomo v 2021 potrebovali dobro energijo. Polepšajte ..

24.00€ Brez DDV: 19.67€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)