Malahit je kristal bogato zelene barve. Energija kristala se preteka skozi gladke linije, ki so dih jemajoče. Že ob prvem pogledu na malahit se zavemo prisotnosti globoke duhovne energije. Njegova zelena barva odraža našo povezanost z vsem, kar je okoli nas. Smo eno z naravo. Narava nam daje življenjsko energijo. Meditiranje s kristalom malahit prizemljuje in poglablja vez z Zemljo. Zaupate mu lahko tudi svoje strahove in ga čez noč pustite zunaj. Kristal malahit podarimo v znak prijateljstva in spoštovanja. Malahit je kristal osebnega napredka in poslovnih uspehov. Je primeren kristal tudi za otroke, saj jim pomaga na poti iskanja samostojnosti in identitete. 

čisti auro

krepi srčno čakro

prebuja duhovnost

blaži tesnobo

je kristal ljubezni

Zanimivost:

V Italiji so malahit imenovali tudi »pavji kamen«, saj njegova barva in vzorci spominjajo na pavje perje. Nosili so ga kot amulet za zaščito pred zlom.  

Vpliv na čakre:

Malahit je kristal srčne čakre. S svojo pomirjajočo zeleno barvo krepi srčno energijo in s tem naš odnos do zunanjih dogodkov. Energija malahita vzpostavlja ravnovesje med čustvi in dogodki, na katere nimamo vpliva. Čisti naše srce negativnih in pretiranih čustev. Tako so naše misli bolj osredotočene in postanemo bolj odprti. Malahit nam pomaga razumeti naša čustva in naše potrebe. 

Tradicionalna uporaba:

Njegova zdravilna zelena barva se uporablja za zaščito pred sevanji, bolezni astme, revme, nizkim krvnim pritiskom, pri prebolevanju travmatičnih izkušenj, strahu pred letenjem in pa tudi za krepitev kratkoročnega spomina. Kristal malahit spodbuja centre samozdravljenja v našem telesu. Prav tako uravnava žensko seksualno energijo in s tem ugodno vpliva na ženske reproduktivne organe. 

Malahit ni primeren za izdelavo eliksirjev za uživanje. 

Horoskop: bik, devica. 


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Malahit

  • Šifra: A641
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Malahit je kristal bogato zelene barve. Energija kristala se preteka skozi gladke linije, ki so dih jemajoče. Že ob prvem pogledu na malahit se zavemo prisotnosti globoke duhovne energije.

  • 12.00€

  • Brez DDV: 9.84€

Oznake: malahit, kristal, zelena, narava, mediatacija, strahovi, aura, srčna čakra, čakre, energije, tesnoba, duhovnost, ljubezen, zaščita, bik, devica