OLH 23

Prijeten vonj eteričnih olj bo v vašem domu pričaral čarobno praznično vzdušje vsak dan, poleg tega pa bodo izbrana eterična olja uravnovesila delovanje čaker. Glede na to, na kateri energijski točki čutite blokado, lahko izbirate med sedmimi vonji: 

Cipresa je vonj za krepitev korenske čakre, ki je temelj našega sistema, točka na koncu hrbtenice, kjer energija zemlje vstopa v naše telo. Omogoča nam, da poženemo korenine in se prizemljimo, najdemo svoj prostor v svetu.

Težave, ki kažejo na blokado: alergije, krčne žile, težave s hrbtenico in pritiskom, kopičenje stvari, dolgovi, nezmožnost postaviti zdrave meje, težave s čezmerno telesno težo.

Ylang-ylang je vonj za krepitev spolne čakre, ki je sedež naših primarnih čustev, središče kreativnosti, nezavednih reakcij, prav tako pa velja za center obilja, denarja, plodnosti. 

Težave, ki kažejo na blokado:  težave z mehurjem in spolnimi organi, nesprejemanje svojega telesa, izogibanje odgovornosti, strah pred uspehom, prevarami, prihodnostjo.

Janež je vonj za krepitev solarnega pleksusa, ki je točka naše moči, samozavesti, ega. Če dobro deluje, nam daje občutek, da lahko dosežemo zadane cilje in nadzorujemo svoja čustva in življenje.

Težave, ki kažejo na blokado: sladkorna bolezen, žolčni kamni, pozabljivost, težave s samozavestjo, pretirana želja po hrani, vzkipljivost, pomanjkanje samodiscipline, trema.

Jasmin je vonj za krepitev srčne čakre, ki je energijsko jedro našega sistema, vez med telesom in duhom ter središče za ljubezen. Ljudje z dobro delujočo srčno čakro so notranje svobodni, neobremenjeni. 

Težave, ki kažejo na blokado: težave z rameni in rokami, srcem in krvnim obtokom, občutek tesnobe, strah, da bi bili izkoriščeni, maščevanje, sebičnost, cinizem, zagrenjenost.

Poprova meta je vonj za krepitev grlene čakre, ki je središče za komunikacijo, posrednik med energijami uma in čustev. Človek z dobro delujočo grleno čakro nima težav z govorjenjem in poslušanjem.

Težave, ki kažejo na blokado: težave z zobmi, dlesnimi, glasom, prevelika občutljivost za mnenje drugih, nemoč izražanja, pretiravanje, strah pred resnico, pomanjkanje zbranosti.

Limonska trava je vonj za krepitev čelne čakre, ki spremlja dogajanje in prejete vtise shranjuje kot življenjske modrosti. Človek z dobro delujočo čelno čakro je sposoben jasnega in sočutnega pogleda na svet.

Težave, ki kažejo na blokado: presnovne motnje, težave z očmi in sluhom, koncentracijo, pozabljivost, nesamostojnost, nezmožnost odločanja in upoštevanja mnenja koga drugega.

Sivka je vonj za krepitev kronske čakre, ki je odgovorna za vrednote, stališča in prepričanja, pa tudi za naše mnenje o sebi. Čisti kronska in korenska čakra bosta poskrbeli za dober energijski pretok skozi celotno telo.

Težave, ki kažejo na blokado: psihična nestabilnost, fobije, depresija, strah pred prihodnostjo, oklepanje preteklosti, potreba po samoti in težave z zaupanjem.

Vsebina: 10 ml eteričnega olja

Uporaba

Eterična olja niso primerna za zaužitje, temveč le za uporabo v difuzorju, izparilniku ali odišavljanje predmetov. Za pomiritev na primer kanite nekaj kapljic eteričnega olja sivke na rjuho ali blazino . Osvežite z njim zrak v svoji omari za perilo ali avtu.

Izparilnik: Vdolbino na vrhu izparilnika napolnite z vodo in vanjo kanite od 2 do 3 kapljice izbranega eteričnega olja.

Difuzor: Difuzor napolnite z vodo in kanite vanjo od 3 do 4 kapljice eteričnega olja izbiri.

*Bodite pozorni: Na občutljivi koži je možna reakcija. V primeru kakršnekoli reakcije, takoj prenehajte nanašati izdelek na kožo. Hranite izdelek zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod zdravniškim nadzorom, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izogibajte se stiku z očmi, notranjimi ušesi in občutljivimi predeli.

Ritual čiščenja čaker

Vklopite difuzor ali prižgite svečko v izparilniku in se namestite v sproščen položaj. Vdihnite vonj eteričnega olja, ki je povezan z določeno čakro v vašem telesu. Z vsakim vdihom sprejmite pozitivno energijo, z izdihom pa oddajte negativno energijo. Počasi zaprite oči in si predstavljajte, kako svetloba sveče očisti blokado na posamezni čakri v telesu, kot bi vas obdajal mehurček te barve: korenska čakra – rdeča, spolna čakra – oranžna, solarni pleksus – rumena, srčna čakra – zelena, grlena čakra – svetlo modra, čelna čakra – temno modra, kronska čakra – vijolična. Nato odtenek v mislih preobrazite v toplo belo svetlobo, ki bo obdala vaše telo. 

Eterično olje (več možnosti)

  • Šifra: A821
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 9.90€

  • Brez DDV: 8.11€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Sveča Aromaterapija (mir)

Sveča Aromaterapija (mir)

Sveča za aromaterapijo in sprostitev Mir je izdelana iz sojinega voska, ki je naraven, bolj dišeč te..

15.90€ Brez DDV: 13.03€

Dišeči sojini voski (različni vonji)

Dišeči sojini voski (različni vonji)

Napolnite svoj dom s čudovitim vonjem japonske magnolije, polnočnega jasmina ali skrivnega vrtička, ..

13.80€ Brez DDV: 11.31€

Sveča v steklenički (različni vonji)

Sveča v steklenički (različni vonji)

Prednosti sojinega voska se skrivajo v naravnih sestavinah, ki ne vsebujejo toksičnih snovi, tako da..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Difuzor Aromaterapija (več možnosti)

Difuzor Aromaterapija (več možnosti)

Pričarajte si magično vzdušje za sprostitev, meditacijo ali aromaterpijo! Brezčasna in elegantna dif..

35.00€ Brez DDV: 28.69€

Izparilnik za eterična olja in voske

Izparilnik za eterična olja in voske

Odišavite svoj dom in poskrbite za sproščujoče vzdušje s keramičnim izparilnikom, ki bo v kombinacij..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Paket Dobro počutje

Paket Dobro počutje

Pričarajte si magično vzdušje za sprostitev, meditacijo ali aromaterapijo! Brezčasna in elegantna di..

45.00€ Brez DDV: 36.89€

Oznake: eterično olje, sivka, janež, cipresa, ylang-ylang, sivka, limonska trava, poprova meta, jasmin, aromaterapija