Pridih svobode v vašem domu

Račka iz žada je primerna kot okras v vašem domu ali poslovnem prostoru. Združuje dvojen pomen: cesarski žad je kristal z vibracijo sreče in zaščite, raca pa je simbol svobode in prilagodljivosti. Račka je še posebno primerna za darilo, kadar se kdo seli (zasebno ali poslovno), začenja na novo ali želi pustiti preteklost za seboj.

Zelena barva kristala deluje na srčno čakro in pomaga uravnovesiti energije po razočaranjih in težkih življenjskih preizkušnjah. Raca, ki lahko hodi, plava in leti, pa simbolizira dobro povezavo med telesnim in netelesnim svetom. Nekatere legende pravijo celo, da raca predstavlja vez med nebom in zemljo.

* Če je raca vaša totemska žival, ste družabni in prilagodljivi, takorekoč idealen ekipni igralec. Izkažete se, kadar kdo potrebuje pomoč na čustveni ravni. Imate svoje mnenje, ki se ga ne bojite zagovarjati, niste pa zamerljivi. Znate uživati v trenutku in sprejeti stvari takšne, kot so. Od časa do časa vas doleti »kozmična spodbuda,« da se premaknete iz svoje cone udobja.


Račka iz žada

  • simbol prilagodljivosti
  • ščiti pred negativnimi energijami
  • simbol srečnega zakona
  • manifestacija ciljev


Zanimivost

Po kitajski tradiciji pa raca predstavlja srečen zakon. Zato se okraski v obliki race pojavljajo kot dekoracija na vsaki tradicionalni poroki. Če želite okrepiti svoje ljubezensko področje, postavite par račk na jugozahodni predel stanovanja.


Vpliv na čakre

Zelena barva kristala žad je v energijskem smislu zdravilna barva. Povezana je s srčno čakro: odpravlja energijske posledice razočaranj in situacij, ko so vas ljudje prizadeli. 

Če vas mučijo posledice stresa, poskusite z naslednjo vajo. V rokah podržite svojo raco iz žadeita, si oglejte njeno barvo in si jo poskušajte čim bolje vtisniti v spomin. Kadar se boste počutili izčrpane, si v misli prikličite to barvo. Predstavljajte si, kako vas zelena barva očisti in vam daje mir v dušo. 


Tradicionalni vpliv na počutje

Žad je dragocenejši izmed obeh vrst žada. Po feng shuiju žadeit varuje dom pred nesrečami. Priporočamo, da svojo raco žadeit postavite v svoj dom v bližino elementa lesa (vzhodni predel stanovanja). 

Žad ugodno vpliva na mehur, ledvica in prebavo. Prav tako mu pripisujejo ugoden vpliv na zmanjšanje stresa in  izboljšanje spanja.


Račka iz žada

Račka iz žada je primerna kot okras v vašem domu ali poslovnem prostoru. Združuje dvojen pomen: cesarski žad je kristal z vibracijo sreče in zaščite, raca pa je simbol svobode in prilagodljivosti. Račka je še posebno primerna za darilo, kadar se kdo seli
  • Šifra: A644
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 7.00€

  • Brez DDV: 5.74€

Podobni izdelki

Živalski vodnik - opica

Živalski vodnik - opica

Družabnost, inteligenca, energičnost.GLAVNE ZNAČILNOSTIprinaša častspodbuja družabnostprinaša srečos..

16.00€ Brez DDV: 13.12€

Kristal Žad

Kristal Žad

Spoznajte yu, »dragoceni kamen« z vzhodaŽad je zaščitni kristal, ki skrbi za harmonijo telesa, misli..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Obesek Žad nihalo

Obesek Žad nihalo

Kristal Žad v čudovitem odtenku zelene prinaša srečo na vseh področjih vašega življenja. Prav tako j..

11.40€ Brez DDV: 9.34€

Oznake: kristal, žad, srčna čakra, čakre, prilagodljivost, negativne energije, srečen zakon, manifestacija ciljev, ljubezen, stres

PALO SANTO, sveti les – energijsko kadilo

Želiš k svojem naročilu dodati izdelek?