Maj bo mesec odločitev. Osebne dileme, ki jih bo treba razrešiti, bodo zahtevale svoje odgovore. Finančne ali premoženjske zadeve bo treba pregledati in se odločiti, kako naprej. Pri tem pa bo izredno pomembno, kako bomo znali sodelovati z drugimi.

Mini vedeževanje za maj 2021

Kako ti bo šlo? Izberi eno karto na sliki, poglej njeno številko, nato pa spodaj preberi razlago pomena.

NAVODILO za mini vedeževanje: umiri misli in se osredotoči. Ko boš pripravljen/a, si oglej sliko in izberi prvo karto, ki bo pritegnila tvojo pozornost. Razlage so spodaj.


1 – NEPRIČAKOVANA SREČA

Ena mojih najljubših kart, ki v dobri postavitvi lahko napoveduje tudi največje življenjske sreče, dobitke in pozitivna presenečenja. Ena karta je premalo, da bi vam napovedala velik znesek denarja, nosečnost, odlično novo službo … – ista karta vsakomur sporoča nekaj drugega. Vsekakor pa vas v maju čaka pozitivno presenečenje in želim vam, da ga boste čim bolje izkoristili!

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


2 – SOVRAŽNIK  

Karta Sovražnik govori o osebi, ki vam – kot ste lahko že uganili – ne želi dobro. Včasih gre za dejanskega sovražnika, včasih za poslovnega tekmeca ali drugo osebo s slabimi nameni. Marsikdaj pa ta karta sporoča, da smo sami sebi največji sovražnik. V maju se bo glede tega precej dogajalo. Pomembno je, da ne boste naivni in pa da boste natančni glede tega: ali vam škodo (težave) povzroča nekdo drug ali pa si jih morda sami?

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


3 – KOČIJA

Ciganske karte nam včasih ponudijo toliko gradiva, da sploh ne vemo, kje bi začeli! Kočija je ena od takih kart, nakazuje možnosti za hitre spremembe, tudi potovanja. Vendar pozor, vpleteni sta dve osebi, na razpolago pa je veliko energije, ki jo je treba pravilno usmeriti. Če ste moški, ste vi tisti, ki usmerja energije. Če ste ženska, morate določiti smer, odločitev je v vaših rokah.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


4 – BOLEZEN

To je karta zastoja, tudi utrujenosti, pomanjkanja možnosti. Bojim se, da vam maj ne bo prinesel kakšnih večjih priložnosti, čeprav vidim, da si jih želite. A ni še čas, da bi naredili veliki korak naprej. Lahko pa naredite veliko malenkosti, da vam bo bolje. V kakršni koli situaciji, v kateri ste nezadovoljni, poskrbite za malenkosti, ki vam bodo čim bolj olajšale nezadovoljstvo. Prava priložnost lahko pride kasneje (maja najverjetneje ne), pomembno pa je, da ne boste do takrat že energijsko popolnoma izčrpani.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


5 – LJUBEZEN

Mesec maj se bo za vas odvijal po logiki neke višje sile, ki vas bo potegnila vase. Lahko gre za dejansko ljubezen – zaljubljenost, lahko pa za kakšno drugo vrsto navdušenja, ki se mu ne boste mogli upreti. Ta karta je krasna, vendar opozarjam: sama po sebi še ne pomeni, da bo nastalo nekaj trajnega. Vi ste tisti, ki morate za to poskrbeti.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


6 – LJUBIMEC 

To je karta moške osebe. Za ženske – gre za vašega ljubljenega moškega. V maju bo on najpomembnejša figura, vendar samo po tej karti ni mogoče reči, v kakšnem smislu. Če dvomite o njegovih čustvih, lahko vidite, da so vaši dvomi neupravičeni, čeprav ni nujno, da je popolnoma odkrit. Vendar to še ne pomeni, da vas vara ali da vas ne ljubi! Za moške – ta karta predstavlja vas v odnosu do ljubljene ženske. Dobro bi bilo, da bolj pokažete svoja čustva in prisluhnete partnerki. Čeprav je ta karta dobra, govori o vaših notranjih nasprotjih in marsikdaj pokaže, da ima partnerka dvome zaradi stvari, ki ste ji jih prikrili (čeprav se vam lahko zdi, da so samo malenkosti). 

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


7 – MALO DENARJA

To je karta nezadovoljstva, ki pa ga kuhamo v sebi. Kaže, da bo mesec maj še poudaril situacije, od katerih ste si obetali veliko več, kot pa so pokazale. In to upravičeno, kljub temu pa bodo spremembe morale biti bolj temeljite. Morali boste izstopiti iz svoje cone udobja. Situacija ni obupno slaba, vendar s tem si le zatiskate oči. Svetujem vam, da raje razmišljajte o tem, kako bi lahko bila boljša.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


8 – UPANJE 

Ciganske karte razbiramo tudi glede na barve. Na tej karti prevladuje svetlo modra, ki predstavlja širino, svežino, tudi pogum in čutnost. Za ženske – ženska, ki je upodobljena na tej karti, ste vi. Čas je, da se poslovite od preteklosti in to lahko naredite s ponosom. Lahko se bo izkazalo, da ste ravnali pravilno že v preteklosti. Maj vam odpira nove možnosti, sprejmite jih. Za moške je pomen te karte bolj zapleten. Sigurno gre za najpomembnejšo žensko v vašem življenju. Če se je doslej počutila odvisno od vas ali omejeno, ta karta pomeni, da se postavlja na svoje noge. Če imate z njo lep odnos, vas bo vključila v svoje načrte. Včasih ta karta kaže tudi na potovanja.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


9 – ŽALOST

To, da ste izbrali karto Žalost napoveduje, da v mesecu maju prihajajo na dan stara čustva, s katerimi je potrebno razčistiti. Svetovala bi vam, da se ne jezite na določeno osebo, čeprav je možno, da bo nekdo (ali nekaj) povzročil žalost, vas razočaral. Ampak pri tej karti gre enostavno za to, da je treba odžalovati, spustiti na prosto neka čustva, ki bi vas drugače lahko začela dušiti. Jeza je nepotrebna, zamere še bolj.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


10 - NESREČA 

Nesreča je karta nepredvidljivih okoliščin, v katerih se je potrebno zbrano in hitro odzvati, da bi zaščitili tisto, kar vam je najpomembnejše. Vedno svetujem: ne razmišljajte zdaj, kaj bi lahko bilo narobe. Ta karta pride kot strela z jasnega. Razmišljajte o tem, kaj vam je v življenju pomembno in kaj bi lahko naredili, da bo to čim bolje uspevalo.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


11 – PISMO

V maju dobite dobre novice. Karta Pismo se včasih nanaša tudi na poslovno in finančno področje (odobren kredit, pozitiven odgovor na prošnjo), večinoma pa gre za zasebnost in to najpogosteje za ljubezen. Gre za zaupno vsebino, razkriva se naklonjenost in topla čustva.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


12 – DUHOVNIK

Karta kaže na starejšo moško osebo, ki prihaja kot vaš učitelj. Ta pojem je treba razumeti v najširšem možnem pomenu besede, predvsem pa gre za duhovno in osebno rast (ni npr. inštruktor varne vožnje, razen če bi vam bil kot oseba tako všeč, da bi se želeli učiti od njega npr. potrpežljivosti, prijaznosti itd.).

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


13 – NEISKRENOST

Karta kaže na zapletene okoliščine, lahko tudi na laži, zavajanje ali skrivnosti. Obstaja možnost napredka, ampak čaka vas veliko razčiščevanja. Morda se vam v maju bliža soočenje, v katerem ne boste mogli neposredno zmagati. Zbiranje in preverjanje informacij je ključ do uspeha. Ne bodite naivni.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


14 – LJUBOSUMJE

Ciganske karte razkrijejo najgloblje globine človeške duše. Ljubosumje govori o dejanskem (ljubezenskem, poslovnem) trikotniku, v katerem je ena oseba odveč, ali pa o vaših čustvih, vezanih na zavist in željo po ljubezni. Če se vam je odprla ta karta za maj, se bo nekaj razkrivalo, na udaru bodo vaša težka, ranljiva čustva. Bodite nežni do sebe, a tudi pošteni.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


15 – VDOVEC

Karta govori o moškem, ki je starejši od vas. V maju boste nekaj pričakovali od njega, morda želeli, da postane bolj odločen ali nekaj spremeni. Za ženske – nima ljubezenskih namenov, ni pripravljen narediti koraka naprej, ne želi si sprememb. Za moške – lahko računate na dober nasvet, bo pa tisto, kar dela, še naprej delal po svoje.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10


Vedeževanje: Ciganske karte

Tokrat sem izbrala Ciganske karte, ki jih tudi najpogosteje uporabljam za vedeževanje. Ciganskih kart je 36. S svojimi simboli in skritimi pomeni razkrivajo želje, čustva, včasih tudi sovražnike ali osebe, ki nam bodo pomagale.

Karto vedno razbiramo glede na njen pomen, pa tudi glede na položaj. Za mini vedeževanje, ki si ga lahko naredite sami, je najlažje, da odprete (izberete) samo eno karto. Kasneje, z vajo in prakso, pa boste morda znali razložiti tudi po tri Ciganske karte ali več. 


Vedeževalka Anamarija

Sem odlična jasnovidka, vedeževalka, pranoterapevtka, Angelska terapevtka. Dar videnja v prihodnost mi je bil dan že ob rojstvu. Slike, ki sem jih videla v otroštvu, so se izkazale za prebliske moje lastne prihodnosti. Z odraščanjem se je ta dar še izostril in notranji glas mi je pravil, da je to moje življenjsko poslanstvo. Začela sem s Ciganskimi kartami, ki so danes samo še pripomoček in pot do mojih jasnovidnih vizij.

Pomagam vam na področju ljubezni, družine, partnerstva, počutja, šole, kot tudi na ostalih področjih. Odpravljam blokade, ki vplivajo na vaše počutje in vaše telo napolnim s terapijo. Izjemno močne so tudi moje Angelske terapije, za katere sem prejela ogromno število pohval. In tudi na splošno sem najbolj srečna, ko dobim pozitivne povratne informacije. Če potrebujete nekoga, da vas bo usmeril na pravo pot, vam bom z veseljem pomagala. Razumem vse vaše življenjske težave in vam znam strokovno svetovati.Deli na Facebooku:

Harmonija, 1. del
Kaj pravite, od česa je odvisna harmonija v vašem življenju? Za začetek raztrgajmo najpogostejši mit: harmonija je odvisna od okolja....
Zakaj bo vaš julij poseben?
Kaj vas čaka to poletje? Zakaj bo vaš julij poseben in na katerem področju boste dosegli preboj? Odgovor naj vam da moč, da zasijete po svoje – kot vr...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶