• Kosmika vedeževanje za področje financ

Kako bo z denarjem? Ti bodo vrnili/izplačali/posodili denar? Ti bodo odobrili kredit? 
Denar je ena od oblik energije, s katero si pomagamo v vsakdanjem življenju. Namenjena je temu, da bi nam življenje olajšala, ne pa zagrenila!

To, česar se veliko ljudi ne zaveda je, da imamo že samo zato, ker živimo, pravico do vsega, kar potrebujemo za preživetje in še malo več – zato, da nam je lepo živeti. In če tega ne čutiš v sebi, potem ne ravnaš v skladu s tem. In posledica? Ni denarja.


Kakšne blokade so krive, da prihaja do težav? Kaj lahko pričakuješ v prihodnosti? Kje najti denar za uresničitev tvojih želja?

Pokliči na Kosmiko: 01 589 66 10

Ekskluzivni paket Kosmika vedeževanje za področje financ je zdaj na voljo v posebni ponudbi s kar 10€ bonusa.


Kako pokličem na Kosmiko

Nekateri imajo zadržke, ker ne vejo, kaj pričakovati, kaj točno se plača in tako naprej. Pri Kosmiki je to jasno in povsem enostavno!
Kaj vsebuje Kosmika vedeževanje za področje financ
To je poseben način vpogleda v tvojo finančno situacijo in hkrati v vzroke zanjo. Ti se lahko skrivajo v tvojih energijah, lahko so povezani z okoljem, določeno osebo itd.Seveda bo vedeževalka odgovorila tudi na vsa tvoja vprašanja in vsekakor ti bo povedala, če bo videla karkoli posebnega, dodatnega ali kako drugače pomembnega za tvoje finančno področje. Na profesionalnost, diskretnost in 100% iskrenost se pri naših vedeževalkah lahko vedno zaneseš.Vedeževanje pri Kosmiki
Kosmika že od nekdaj združuje ljudi, ki imajo znanje in navdušenje do najrazličnejših vej ezoterike. Najbolj klasično je zagotovo vedeževanje s kartami. Veliko nam pomeni, da na Kosmiki najdete izkušene, empatične in prijazne vedeževalke. 

Tudi astrologija lahko odgovori na vsa vprašanja, če jo le razlaga dovolj spretna astrologinja. In mi smo tu zato, da vam zagotovimo hitre, diskretne in razumljive astrološke odgovore. Pomembno je le, da imate čas, točne podatke in telefon, da lahko pokličete 01 589 66 10 in se dogovorite za pogovor z astrologinjo.

V zadnjem času pa postajajo vedno bolj aktualni tudi različni načini dela z energijami. Pri vedeževanju o denarju in finančnih zadevah pridejo prav, kadar je potrebno odstraniti negativne vzorce ali blokado, ki ti ovira pritok obilja. Lahko pa se tudi naredi podpora za večji pritok energij obilja. 

Si v dilemi, kaj izbrati? Brez skrbi. Mnoge izmed naših svetovalk obvladajo več kot le eno metodo dela!

Kosmika vedeževanje za področje financ

  • Šifra: B023
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 30.00€

  • Brez DDV: 24.59€

Podobni izdelki

Vedeževanje: 18 minutni paket

Vedeževanje: 18 minutni paket

18 minut pogovora z izbrano svetovalko oz. svetovalcem. Za pogovor pokličite 01 589 66 10...

30.00€ Brez DDV: 24.59€

31 minutni paket

31 minutni paket

31 minut pogovora z izbrano svetovalko oz. svetovalcem. Za pogovor pokličite 01 589 66 10.Pri p..

50.00€ Brez DDV: 40.98€

Kosmika ljubezensko vedeževanje

Kosmika ljubezensko vedeževanje

Te ljubi? Sta prava za skupaj? Kdaj boš spoznal/a svojo sorodno dušo?Ljudje smo neverjetni. Kljub vs..

30.00€ Brez DDV: 24.59€

Oznake: finance, astrologija, vedeževanje, čakre, denar