Že od pradavnine ljudje verjamejo v neverjetno moč kristalov. Ti so namreč mogočno energijsko orodje, ki vpliva na duhovno zdravje in dobro počutje, z izbranimi kristali, ki imajo sproščujoč in pomirjujoč učinek, pa si lahko tudi očistimo avro.


Čiščenje s kristali

Najboljši kristali za čiščenje te energijske ovojnice, ki obdaja človeka in vpliva na njegovo delovanje, so takšni, ki imajo na splošno pomirjajoč učinek in nevtralizirajo nakopičene energije, na primer ametist, mesečev kamen, ahat ali lepidolit. Avro pa lahko uravnovesimo tudi z zapestnicami za čakre in na druge načine.


Dihanje in tišina

Poiščite prostor, kjer boste lahko nekaj minut v miru in tišini dihali. Osredotočite se na vsak vdih in izdih ter z vdihom vsrkajte vase svetlobo in čist zrak, z izdihom pa odplaknite iz sebe negativne misli in nakopičena čustva. Zamišljajte si, da vas obdaja nežna bela svetloba, ki očisti vse temne kotičke vaših misli.

Avro si lahko očistimo s kristali, ki imajo sproščujoč in pomirjujoč učinek


Umik v naravo

Včasih imamo vse, kar potrebujemo, pred očmi, le nekaj korakov stran. Podajte se na sprehod v hrib ali v gozd, ob reki, potoku, obali in pustite naravi, da očisti vaše misli in duha. Ptičje petje, svež zrak, šelestenje listja … Hitro boste odtavali od vsakdanjih skrbi!


Vsrkajmo sončno svetlobo

Mogočna žareča krogla nam bo pomagala nevtralizirati negativno energijo. Sonce ima namreč neverjetno moč, ki preprosto odnese negativne ali temačne misli ter nas razvedri.

Prepustimo naravi, da očisti naše misli in duha.


Meditacija

Zelo močni orodji za doseganje želenega sta nedvomno meditacija in vizualizacija. Z redno meditacijo bomo preprečili, da bi se negativne energije sploh nakopičile v nas. Četudi imate na voljo samo pet minut na dan, jih porabite za to, da posedite v miru in očistite svoje misli.


Zdravilna kopel

Voda ima zelo zdravilno moč, ne očisti samo našega telesa, ampak tudi naše misli. Če ne živite v bližini jezera, reke ali morja, si lahko zdravilno kopel pripravite kar doma. V vodo natrite nekaj kapljic eteričnega olja z vonjem vrtnice, sivke ali nekaj meric himalajske soli, ki bodo odlično očistili vašo avro.


Kopel z eteričnim oljem sivke bo očistila našo avro in nas sprostila.


Zazrimo se vase in okolico

Redno čistimo svojo avro s kristali. Če smo zadovoljni in pomirjeni v sebi, nam nobena negativna energija, ki nas obdaja, ne more do živega. Obdajmo se z ljubeznijo in svetlobo, družimo se z ljudmi, ki vam vračajo prijetno energijo, namesto da bi nas izžemali ali polnili s svojo negativnostjo.

Deli na Facebooku:

Sladoledni okusi za vse čakre
Energijska središča, ki so odgovorna za pretok življenjske energije v človeku, vplivajo tako na telo kot na naša čustva in razum. Njihovo delovanje la...
Preprosti rituali, ki vam bodo pomagali pritegniti dobre vibracije
Številni si doma postavijo oltarček iz kristalov, ki jim pomagajo pri različnih poslanstvih, spet drugi jih nosijo s seboj, v žepu, torbici ali kot na...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶