1. Poklicala te je KORENSKA ČAKRA

Morda je to znak, da moraš določene stvari v svojem življenju okrepiti oz. jim postaviti bolj trdne temelje. To je nujno za okrepitev tvoje trdnosti in moči. Trdni temelji ti dajo občutek varnosti in sigurnosti. Kadar vemo, da se lahko na nekaj za 100-procento zanesemo, potem lažje dihamo in lažje spimo. Trdni temelji = brezskrbnost. Vsako jutro naredi nekaj počepov. S tem zbudiš svoje telo in omogočiš energiji, da začne teči skozi tvoje telo.

Predlagam ti tudi, da si omisliš svoje kristale za krepitev korenske čakre in jih nosiš ob sebi.


2. Poklicala te je SPOLNA ČAKRA

Če te daje občutek, da se zadnje čase ne počutiš dobro in si stalno brez energije, si morda izgubil/a stik s svojim fizičnim telesom. Pomisli, kdaj si nazadnje svojemu telesu privoščil/a nego? Ali mu razvajanje? Tudi telesna aktivnost je tista, ki skrbi, da ne izgubimo stika s svojim fizičnim telesom. Če mu posvečamo premalo pozornosti, nas bo organizem hitro spomnil nase v obliki bolečin. Priporočam ti, da vsak svoj dan pričneš z razteznimi vajami. Preproste raztezne vaje bodo spodbudile pretok energij po telesu in tvoje počutje se bo zelo hitro izboljšalo.

Predlagam ti tudi, da si omisliš svoje kristale za krepitev spolne čakre in jih nosiš ob sebi.


3. Poklical te je SOLARNI PLEKSUS

Ta čakra prinaša sporočilo poguma in samozavesti. Če želiš živeti pogumno in samozavestno življenje, se moraš najprej sprejeti. Nehaj dvomiti vase in v svoje odločitve. Če nekaj čutiš, čutiš to z razlogom, to sprejmi. Ko nehamo dvomiti vase, začnemo oddajati čisto drugačno, močno energijo. Če želiš okrepiti svojo samozavest, ti priporočam vaje za okrepitev čakre solarnega pleksusa. Dan začni s pozitivno afirmacijo: sem samozavesten in močan / sem samozavestna in močna. Pomisli na toplo sonce in tople žarke, ki te božajo po licu, to ponovi že kar v postelji. Ko se prebudiš, naredi nekaj trebušnjakov. S tem krepiš trebušno področje, kjer se ta čakra nahaja.

Predlagam ti tudi, da si omisliš svoje kristale za krepitev čakre solarnega pleksusa in jih nosiš ob sebi.


4. Poklicala te je SRČNA ČAKRA

Imaš občutek, da tvoje življenje teče mimo tebe? Da je vsak dan enak drugemu? Vsa ta rutina, v kateri živimo, lahko na nas vpliva bolj, kot si lahko zamislimo. Ko odraščamo, izgubimo tisto otroško navihanost in razigranost. Ponovno se moraš naučiti odkrivati vsak nov dan z veseljem. Srčna čakra predaja sporočilo ljubezni in sreče. Vsak dan začni s preprosto afirmacijo in nasmehom. Najbolje, da to storiš kar takoj, ko se prebudiš, še v postelji. Pomisli na lep trenutek, ki te čaka v tem dnevu in bodi zanj hvaležen/hvaležna. Hvaležnost je ključ do sreče.

Predlagam ti tudi, da si omisliš svoje kristale za krepitev srčne čakre in jih nosiš ob sebi.

Ritual ob pomladnem enakonočju
Danes, 20.3.2019, ob 21:58 nastopi pomladno enakonočje (ekvinokcij), poseben energijsko močan pomladni dan, ki so ga častili že naši predniki. Prebuja...
Napaka, zaradi katere trpijo mnoge ženske
Uravnotežen odnos je kombinacija moške in ženske energije, ki se med seboj podpirata. Tako oba partnerja dobita najboljše možne pogoje tako za skupne ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶