• Kosmika ljubezensko vedeževanje

Kosmika ljubezensko vedeževanje

  • Šifra: B022
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Ti ne gre v ljubezni? Ne čutiš tiste prave povezanosti in zaupanja? Se preveč bojiš spet odpreti svoje srce? Pokliči na Kosmiko.

  • 30.00€

  • Brez DDV: 24.59€

Te ljubi? Sta prava za skupaj? Kdaj boš spoznal/a svojo sorodno dušo?
Ljudje smo neverjetni. Kljub vsem porazom, ponižanjem, razočaranjem, ne glede na to, kolikokrat nas je kdo prizadel in kolikokrat je bilo naše srce strto in poteptano.

Ne glede na vse smo sposobni znova in znova ljubiti. Dati možnost nekomu novemu ali novo priložnost prav tisti osebi, ki nam je povzročila vse trpljenje.


Ti ne gre v ljubezni? Ne čutiš tiste  prave povezanosti in zaupanja? Se preveč bojiš spet odpreti svoje srce?

Pokliči na Kosmiko: 01 589 66 10

Ekskluzivni paket Ljubezensko vedeževanje je zdaj na voljo v posebni ponudbi s kar 10€ bonusa.
Kaj vsebuje Kosmika ljubezensko vedeževanje
To je poseben način vpogleda v ljubezen, ki se razlikuje za samske in za vezane.Seveda bo vedeževalka odgovorila tudi na vsa tvoja vprašanja in vsekakor ti bo povedala, če bo videla karkoli posebnega, dodatnega ali kako drugače pomembnega za tvoje ljubezensko življenje. Na profesionalnost, diskretnost in 100% iskrenost se pri naših vedeževalkah lahko vedno zaneseš.Vedeževanje pri Kosmiki
Kosmika že od nekdaj združuje ljudi, ki imajo znanje in navdušenje do najrazličnejših vej ezoterike. Najbolj klasično je zagotovo vedeževanje s kartami. Veliko nam pomeni, da na Kosmiki najdete izkušene, empatične in prijazne vedeževalke. 

Tudi astrologija lahko odgovori na vsa vprašanja, če jo le razlaga dovolj spretna astrologinja. In mi smo tu zato, da vam zagotovimo hitre, diskretne in razumljive astrološke odgovore. Pomembno je le, da imate čas, točne podatke in telefon, da lahko pokličete 01 589 66 10 in se dogovorite za pogovor z astrologinjo.

V zadnjem času pa postajajo vedno bolj aktualni tudi različni načini dela z energijami. Pri ljubezenskem vedeževanju pridejo prav, kadar je potrebno odstraniti blokado, morda narediti podporo za čiščenje določenih negativnih vzorcev, zamer itd. In kar brez skrbi. Mnoge izmed naših svetovalk obvladajo več kot le eno metodo dela!

Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Kosmika vedeževanje za področje financ

Kosmika vedeževanje za področje financ

Kako bo z denarjem? Ti bodo vrnili/izplačali/posodili denar? Ti bodo odobrili kredit? Denar je ..

30.00€ Brez DDV: 24.59€