Kristal Malahit

  • Šifra: A641
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Malahit predstavlja globoko povezanost z našimi koreninami, zemljo. Je kristal transformacije, ki vpliva na vašo potrebo po spremembi. Uporabljamo ga tudi kot amulet za zaščito na poti.

  • 12.00€

  • Brez DDV: 9.84€

Za čustveno ravnovesje v času sprememb

 

Ko v življenju prideš do točke, ko vas pokliče ta čudoviti kristal s svojimi čarobnimi odtenki zelene barve, veš, da si na točki, ko je potrebno zavestno pozitivno ukrepanje. To ni kristal za začetnike, pač pa za ljudi, ki so marsikaj že predelali pri sebi in so pripravljeni, da se čustveno dvignejo na višjo raven. 

Malahit

  • spodbuja velikodušnost in empatijo
  • odpira srce za brezpogojno ljubezen
  • umirja pretiravanje, spodbuja odgovornost
  • spodbuja zvestobo
  • čisti strah in negativne energije iz okolja

 

Malahit imenujejo tudi ogledalo duše. Njegova vibracija prikliče na dan globoke, intenzivne občutke, s katerimi se moramo soočiti, da bomo bolj zreli in odgovorni do sebe. Prebuja vzorce, ki jih je potrebno spremeniti. S tem prinaša pozitivne ljubezni tudi na področje ljubezni, denarja in počutja. 

Vseeno pa malahit velja za enega od zahtevnejših kristalov. Njegovo vibracijo lahko omehčamo tako, da ga imamo v paru z roževcem. Kljub temu pa je primeren za otroke kot zaščitni kristal. Otroci namreč sami po sebi niso nagnjeni k temu, da bi potlačili svoje občutke. Do tega jih pripelje šele vzgoja. Zato je malahit koristen pomočnik, ki jim omogoči, da ostanejo bolj v stiku s seboj, hkrati pa jih brani pred energijami drugih ljudi.

 

Malahit in energijska zaščita

Malahit pomaga pri sproščanju negativnosti in ščiti pred vsemi oblikami negativnosti. Pomaga, da začutimo nevarnost in da pametno ocenimo, kdaj je vredno tvegati. Uporablja se tudi kot pomoč, da se lažje upremo skušnjavi.

 

Afirmacija za malahit

Izberem napredek. Sem varen in zaščiten.

Izberem napredek. Sem varna in zaščitena.

 

Malahit in čakre

Malahit je kristal srčne čakre. Poleg tega, da je to ena najpomembnejših čaker za ljubezensko področje, pa uravnava tudi dotok t.i. energije zraka, saj je na energijski ravni povezana tudi s pljuči. Srčno čakro je potrebno okrepiti takrat, kadar imamo problem z zagrenjenostjo, osamljenostjo, nezaupanjem. Ne samo da uravnava ljubezen do drugih, pač pa je odgovorna tudi za ljubezen do sebe, prijaznost in čustveno stabilnost. 

 

Malahit in horoskop

Škorpijon – podpira transformacijo

Bik – krepi povezanost z naravo

Rak – buri domišljijo, ustvarjalnost

 

Malahit – uporaba

Malahit vsrkava negativno energijo, zato je pomembno, da ga redno in pogosto energijsko čistimo. Več, ko ga uporabljamo, pogosteje potrebuje čiščenje. Vsekakor pa ga najmanj 1x na teden postavite čez noč v posodo skupaj s kristali kamene strele.

Kameno strelo normalno čistite tako, da jo splaknete pod hladno tekočo vodo.

! Za energijsko čiščenje malahita ne uporabljamo soli, ker lahko poškoduje kristal.

Energijsko polnjenje: 10 min na soncu ali na zemlji.

Kristal je namenjen nošenju pri sebi (v žepu, torbici itd.), dobro je tudi, da ga lahko vzamemo v roke, kadar začutimo, da si to želimo. 

Lahko je tudi v prostoru kot okras, saj je s svojimi čarobnimi vzorci zelo lep. V tem primeru z njega redno obrišemo prah, energijsko čiščenje s kameno strelo pa izvedemo vsaj 1x na mesec. 

! Večini ljudi ne odgovarja, da bi imeli malahit v spalnici oz. v prostoru, kjer spijo. Bolj je primeren za meditacijo, kotičke, kjer razmišljamo ipd.

! Malahit ni primeren za eliksirje, ker vsebuje baker. Nikoli ne pijemo vode, v kateri je bil malahit.


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Kristal Aventurin Roža življenja

Kristal Aventurin Roža življenja

Ali si želite biti bolj energijsko polni in občutiti več življenjske moči? Kristal aventurin z močni..

12.50€ Brez DDV: 10.25€

Obesek Malahit

Obesek Malahit

Čas je za močne čustvene spremembe.S svojimi čudovitimi odtenki zelene malahit očara vsakogar. Venda..

21.00€ Brez DDV: 17.21€

Oznake: malahit, kristal, narava, mediatacija, strahovi, aura, srčna čakra, čakre, energije, tesnoba, duhovnost, ljubezen, zaščita, bik, škorpijon, rak