• Kristal Unakit

Unakit je zaradi svojega listno zelenega in kanček rožnatega videza zelo vpadljiv kristal. Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji rožnatega glinenca in zelenega epidota ima neverjetne energijske moči, pomaga nam na globlji ravni razumeti naša čustva ter vzpostaviti posebno povezavo s srcem. Uspešno odpravlja blokade, zato je idealen za meditacijo. Pomagal vam bo izriniti vse negativne energije ter občutke nepojasnjene teže, ki jih nosite s seboj. Z njim boste premagali stiske in čustveno bolečino ter našli svoj notranji mir. 

Unakit – prednosti:

  • odpravlja blokade
  • vnese v življenje harmonijo in ravnovesje 
  • izniči negativna čustva 
  • spodbuja rast in psihični razvoj 
  • prizemljuje
  • odpravlja stres in tesnobo


Za regeneracijo, rast in čist dom

Če imate možnost, postavite unakit v bližino rastlin, saj kombinacija barv v njem pozitivno vpliva na rastoče rastline, ki so podobne barve kot kristal, prav tako boste s tem znova oživili njegovo energijo, ki se bo uspešno filtrirala v vse, kar gojite. Če želite v svoj dom vnesti več pozitivne in čiste energije, ga postavite na osrednje mestu domovanja. Tako bodo njegove vibracije ustvarile veselo in prijetno vzdušje v vašem domačem okolju. Če imate težave s spanjem, pa lahko unakit nastavite pod blazino ali posteljo.  

Unakit je zelo primeren kristal v času, ko potrebujemo regeneracijo, saj zelo pripomore k okrepitvi telesa, na splošno pa velja, da krepi tudi imunski sistem, odpravlja stres, čisti jetra ter ugodno vpliva na žolčnik. 

Učinkovito ga lahko združite s kristali, ki spodbujajo rast ter psihični razvoj, na primer s kristalom angelit. V nizu elementarnih kristalov je unakit kristal, ki predstavlja zemljo. Da bi dosegli popolno kozmično ravnovesje, pa ga je najbolje združiti s kristali, ki predstavljajo druge tri elemente (zrak, ogenj in voda). 

Uporaba

Ko prejmete kristal, ga splaknite pod tekočo hladno vodo ter osušite. Pustite ga vsaj 15 minut do največ pol ure na zmerni sončni svetlobi. Postopek ponovite vsaj enkrat na mesec. Kristal imejte zmeraj ob sebi, saj vas bo ne glede na kraj, na katerem se boste znašli, spravil v veselje ter v vas zanetil pozitivno energijo. Več ko ga boste uporabljali (za meditacije, afirmacije, programiranje, ga nosili pri sebi …), pogosteje ga boste morali energijsko očistiti (v tem primeru vsaj enkrat na teden). 

Element: Zemlja

Čakra: srčna čakra

Horoskop: devica, vodnar, dvojčka


Kristal Unakit

  • Šifra: A861
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 10.00€

  • Brez DDV: 8.20€

Podobni izdelki

Zapestnica Unakit

Zapestnica Unakit

Naj vaša podzavest dela za vas!GLAVNE ZNAČILNOSTIčisti potlačene travmepovezuje s preteklostjo ..

12.60€ 18.00€ Brez DDV: 10.33€

Obesek srček Unakit

Obesek srček Unakit

Kristal unakit je primeren je za vse, ki ste napeti in bi radi umirili svoje energije. Koristil bo t..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Oznake: kristal, unakit, devica, vodnar, dvojčka, zemlja, srčna čakra, odpravlja blokade, harmonija, ravnovesje, negativna čustva, razvoj, stres, tesnoba