• Kristalni pari za materinski dan - AKCIJA 1+1 GRATIS

Podarite svoji mami srečo in veselje 

Naše mame imajo vedno preveč skrbi. Večkrat mislijo namesto nas in za nas poskrbijo, tudi če mi tega niti ne opazimo. Nase pa pozabijo. To so naše super mame. Zato jim ob materinskem dnevu le izkažite hvaležnost in ljubezen. Pripravila sem dva kristalna para, ki bosta vaši mami pričarala nasmeh na ustnice in mir v srce. S pravim namenom pa morda uresničita še kakšno skrito željo. 


Roževec in mesečev kamen – zaskrbljena mama

Čudovita kombinacija kristalov za ženske. Roževec je kristal, ki spodbuja ljubezen do sebe, zato je pravšnji za mame, ki rade pozabijo nase. Roževec spodbuja, da si vzamemo čas zase, za zaslužen počitek, za stvari, ki nas negujejo in nam vlivajo energijo. Je kristal, ki bi ga morala imeti vsaka ženska.

Mesečev kristal spodbuja mir in blagostanje duše. Je kot blaginja za dušo, ki jo mučijo nenehne skrbi. Mesečev kamen sprošča napetost in spodbuja mirno stanje duha. Idealne za mame, ki jih vedno preveč skrbi. Mesečev kamen je kamen zaščite, vašo mamo bo varoval pred slabimi mislimi. 


Citrin in obsidian – izčrpana mama 

Citrin je kristal, ki s svojo pozitivno energijo spodbuja fizično telo k regeneraciji in obnovitvi. Pravi je za skrbne mame, ki velikokrat pozabijo na zaslužen počitek. S citrinom boste svoji mami podarili energijsko osvežitev. Citrin vzpostavlja ravnovesje v energijskem polju in krepi čakro solarnega pleksusa. Je kristal, ki prinaša veselje in srečo v vsak dom.  

Obsidian ščiti pred pretirano zaskrbljenostjo in izgorelostjo. Pomaga spustiti iz rok stare zamere in stara čustva.  Nekateri mu celo pravijo kristal dobrosrčnih ljudi, saj kljub svojem temačnemu izgledu varuje ravno tiste najbolj ranljive, ki imajo najbolj mehko srce. 


Navodila za uporabo kristalov za materinski dan: 

  1. Kristala sperite pod tekočo vodo.
  2. Za par ur ju dajte na sončno svetlobo. 
  3. Nato ju pridržite v dlaneh, zaprite oči in jim v mislih dajte dober namen. Pomislite na vse lepe stvari, ki jih privoščite svoji mami ali babici. V mislih si predstavljajte, kako je srečna in nasmejana. Pridržite jih v višini srca v razprtih dlaneh.
  4. Ko ste začutili, da ste kristaloma dali pravi namen, jih pospravite nazaj v mošnjiček ter ju podarite svoji mami. 

Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Kristalni pari za materinski dan - AKCIJA 1+1 GRATIS

  • Šifra: Z224
  • Razpoložljivost: Na zalogi

    20.00€ 10.00€
  • Brez DDV: 8.20€

Razpoložljive možnosti