OVEN

Marca bo Venera okrepila vašo karizmo, zato boste bolj samozavestni pri vzpostavljanju stikov z novimi ljudmi. Imeli boste manj skrbi, več se boste lahko ukvarjali z družinskimi zadevami, predvsem pa z odnosi. Vaše iluzije se bodo tekom meseca razblinjale, zato boste iz dneva v dan bolj jasno videli, katera pot vas bo pripeljala do pravih ciljev.

BIK

Horoskop vam svetuje, da marca namenite posebno pozornost dobremu počutju in odpravljanju posledic stresa. Vaša čustva bodo bolj intenzivna, vendar to velja tudi za negativne občutke. V družbi boste sicer vedri, za štirimi stenami pa vas bodo večkrat napadale težke misli. Zavedajte se, da je to samo prehodno obdobje. 

DVOJČKA

Marec vam prinaša priložnost za dodaten denar. Vendar ne sklepajte kompromisov na račun časa, ki ga preživite z najdražjimi. Tudi na drugih področjih se vam bo ponujalo veliko različnih priložnosti, energije pa bo dovolj, tako da boste marsikdaj zares v skušnjavi. Morali se boste potruditi, da boste našli dober kompromis. 

RAK

Marec bo dober mesec za vas. Znali boste najti pravi trenutek in pravi način, kako se lotiti težav, ki ste jih prej stiskali v sebi. Glede denarja boste imeli močne ambicije. Najhitreje jih boste lahko uresničili, če boste sodelovali s pravo osebo. Veliko dobrega se bo dogajalo tudi na področju doma in družine.

LEV

Marec vam prinaša veliki preobrat in vaša samozavest bo lahko spet zasijala. Končno se bodo stvari obrnile na bolje tudi na tistih področjih, ki vam v začetku leta niso šle najbolje od rok. Vendar pa boste morali biti pri tem zelo zbrani, kar vas bo stalo veliko energije in vam bo lahko celo povzročalo izčrpanost.

DEVICA

Kljub temu, da bo marec za vas v glavnem pozitiven mesec, pa ne boste ravno prekipevali od energije. Če se boste izčrpavali in se obremenjevali z vsako malenkostjo, si ne boste naredili usluge. Družinski odnosi pa bodo krasno uspevali in če boste le našli lepo besedo, bodo marsikaj naredili drugi namesto vas.

TEHTNICA

Marec bo prebudil vašo vitalnost. Sicer se boste še vseeno najbolje počutili doma, vendar vas bodo postopoma vseeno spet začele zanimati stvari, ki ste jih v zimskih mesecih potisnili na stranski tir. Vplivi za denarno področje so ugodni, čeprav se ne boste pripravljeni posebno truditi za kak dodaten priliv.

ŠKORPIJON

Lahko bi rekli, da je marec mesec, ki ste ga že dolgo čakali, saj vam bo naklonjen na več področjih. Imeli boste močno željo po dosežkih, kar bo pozitivno vplivalo na finance. Nikoli niste imeli problema s čakanjem na pravo priložnost, marec pa vam jih prinaša kar precej, obenem pa tudi dovolj energije, da vam ne bodo ušle.

STRELEC

Marec je za vas idealno obdobje, da se izboljšate v vsem, kar radi počnete. Polni boste optimizma in vaša pozitivna energija bo nalezljiva, zato boste dobrodošli v vsaki družbi. Čustveno boste stabilni, močno se boste zavedali, kaj bi radi dosegli. Zato bo obdobje primerno za vse tiste cilje, ki so se vam doslej izmikali. 

KOZOROG

Marec bo pred vas postavil nekaj ovir, zato boste težko karkoli izpeljali na hitro. Težave vam bo povzročala predvsem trma. Še posebno kadar boste popolnoma prepričani, da imate prav, boste morali izbrati dober način, da to tudi uveljavite. Osredotočite se na dolgoročne načrte in vztrajajte.

VODNAR

Marca boste naleteli na ovire, ki se vam bodo sprva zdele nerešljive, a le zato, ker jih ne boste mogli na hitro rešiti s spretnim obračanjem besed. Sploh medosebni odnosi bodo od vas zahtevali veliko več kot le to. Dogajale se bodo spremembe, ki vam bodo na daljši rok prinesle več pozitivne energije na zasebno področje.

RIBI

V zvezi z denarjem lahko marca pričakujete precej priložnosti. Uspešni boste, če si boste jasno zastavili prioritete, ravno tako pa ne bo odveč, če boste vprašali za nasvet, kadar boste v dvomih. Največ dogajanja se vam sicer obeta na zasebnem področju in v zvezi z ljudmi, ki jih imate radi. PRESTOPNO LETO: Numerološki pomen 29. februarja
Prestopno leto ima 366 dni, saj je običajnemu letu dodan še en dan. Naj pojasnim preprosto, Zemlja se okoli svoje osi zavrti v 24 urah. Obhodni čas Ze...
Karta tedna: Sporočilo za teden od 2.3. do 8.3.2020
Ta teden nam prinaša nekaj novega, igrivega, kreativnega. A pozor. Sprememba je še nedorečena, morda bo treba zanjo plačati visoko ceno. ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
read more ⟶