PRESTOPNO LETO: Numerološki pomen 29. februarja

Prestopno leto ima 366 dni, saj je običajnemu letu dodan še en dan. Naj pojasnim preprosto, Zemlja se okoli svoje osi zavrti v 24 urah. Obhodni čas Zemlje okoli Sonca pa traja eno leto oziroma 365 dni in nekaj manj kot 6 ur. Kar pomeni, da je tako vsako leto daljše za četrtino dneva. Če ne bi uvedli prehodnih let, kjer te četrtine dneva seštejemo v en dodaten dan, bi se letni časi, kot jih poznamo, počasi začeli zamikati. Leto 2020 je prestopno leto, prejšnje je bilo leto 2016 in naslednje bo leto 2024. 

Stoletja velja, da ima prestopni dan poseben duhovni pomen. Energijsko nam dodatni dan v letu odpira velik energijski val, ki nam omogoča, da se v življenju pomaknemo naprej. 


Numerološko gledano je celotni Vesoljni sistem možno razčleniti na številke. Te številke pa vsebujejo energijo in s tem razlago za razumevanje dogodkov, Vesolja, življenja in nas posameznikov. 

Če seštejemo 2 + 9 (29. februar), dobimo število 11.

Numerološko gledano je število 11 zelo pomembno, je glavno število in vsebuje lastno vibracijsko bistvo. Število 11 nakazuje na visoko duhovno prebujenje in razsvetljenje. Pod močno energijo števila 11 rastemo, se počutimo živi in kreativni, spremlja nas optimizem. 

Število 2 (februar), ki prihaja takoj za številom 1, pa predstavlja vodstveno energijo, ki se kaže kot naša samozadostnost, da dosežemo svoje življenjsko poslanstvo, da izrazimo svoj glas in se odpravimo na svojo življenjsko misijo. Število se 2 samo po sebi predstavlja z zelo ženstveno energijo. Gre za razumevanje globljega pomena življenja, nas samih in naše kreacije. Pod energijo števila 2 lahko čutimo sočutje, ljubezen, zaupanje in vero. Prinaša nam harmonijo in ravnovesje. 

Meditacija v naravi in prizemljitveni kristali. 


Obe števili skupaj tako predstavljata duhovno energijo prestopnega leta. Veliko bolj bomo dovzetni za ljubezen, za sočutje. Čutili bomo potrebo, da v svojem življenju vzpostavimo ravnovesje, da sprejmemo in poiščemo novo znanje, ki nam bo omogočilo duhovno rast in se odpremo za vodstvo. Prestopno leto je tudi energetsko odlična priložnost, da najdete svojo sorodno dušo. Ključno je, da se odprete za nova znanja s tem, da okrepite svojo zavest in ste pozorni na znake. 

Svojo energijo lahko preprosto prizemljite z dnevno meditacijo. Začnite s 5 minutami na dan. Pri sebi imejte prizemljitvene kristale in z njimi meditirajte. Kristali, ki vam bodo pomagali prizemljiti energije so: rdeči jaspis, črni turmalin, dimni kvarc, šungit. 


Karta tedna: Sporočilo za teden od 24.2. do 1.3.2020
Nahajaš se na poti sprememb, na pomembnem križišču. Tvoje pretekle odločitve so že določile, v katero smer greš naprej, vendar s tem še ni vse zaključ...
Mesečni horoskop: MAREC
Kaj so nam zvezde namenile za mesec marec? ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
read more ⟶