Pri tej posebni mladi Luni gre za prehode, predvsem zato, ker je prvi lunarni dogodek v tej novi sezoni. Dogaja se tudi ravno sredi retrogradnega Merkurja, kar pomeni, da se v tem času v naših življenjih dogaja veliko sprememb. Ker je dan pred mlajem Merkur zapustil tehtnico in se vrnil v devico, dobivamo jasnejšo sliko o poti, po kateri bomo šli naprej. Toda retrogradnost Merkurja pomeni, da ni ravno idealno, da hitimo v nove stvari, tudi če imamo več jasnosti. Namesto tega se bomo morda  vrnili k starim stvarem ali hobiju in se jih tokrat lotili drugače. Čeprav bo ta mlada luna razširila naša obzorja, bi morali napredovati počasi in z lahkoto zapustiti svojo cono udobja, namesto da neenakomerno drvimo proti novim začetkom.

Če so bile med retrogradnim plesom planeta komunikacije stvari meglene, bodo sedaj stvari kmalu postale veliko bolj jasne, zlasti na področju ljubezni. Mlada Luna v tehtnici je povabilo k razmisleku in redefiniranju naših odnosov. Čas je, da se vprašamo, ali so naše potrebe izpolnjene? Ali obstaja kakšno neravnovesje v naših najbližjih povezavah? (več na : PARTNERSKA ASTROLOGIJA). Vsi mlaji nakazujejo nove začetke in priložnosti, ta mlaj pa nas prosi, da razmislimo o tem, kako se kažemo in delujemo v partnerstvu. Brezupni romantiki se lahko zahvalijo svojim srečnim zvezdam, saj se lahko v tem času razvijejo tudi nove ljubezni in odnosi. To je res odlična priložnost, da sprejmemo ljubezen in delamo na izboljšanju partnerstev.

Ker se mlada Luna pojavi dva dni po vstopu Sonca v znamenje tehtnice, ki je prehod v jesen, bi morali določiti namere za novo sezono. Nekaj, na kar bi se morali osredotočiti v naslednjih nekaj dneh, je ugotoviti, kako natančno želimo biti ljubljeni in kako ljubimo v zameno. Stvari se bodo poglobile – ste pripravljeni?  Naslednjič, ko se bodo vibracije te planetarne povezave ponovno pojavile, bo to med polno Luno v tehtnici, 5. aprila 2023, kar nam daje trenutek polnega kroga. Zato izkoristimo to mlado luno, da sprožimo nekaj, kar se bo manifestiralo približno takrat, saj imajo vse mlade Lune šestmesečno obdobje manifestacije.

Astralna ozvezdja in mlade lune lahko končajo nekatere odnose in združijo druge. Novi začetki ljubezni nas navdihujejo in navdušujejo. Spreminjamo se skozi interakcijo z drugimi. Se vidimo bolje? Vemo, kje in kaj lahko prispevamo, da so naši odnosi stabilnejši in nam prinašajo več zadovoljstva? Zdaj je čas za revizijo!

Če imate vtis, da se trenutno malo ali nič ne premika, je to morda le iluzija. Pod površjem so zelo intenzivne energijske spremembe, ki jih ne znamo poimenovati, slišimo jih kot nemir, živčnost, zaspanost, močne izbruhe energije, glavobole (več o medicinski astrologiji najdete TUKAJ), zato je pomembno biti potrpežljiv. Zdaj naj bi bili nežni in pozorni do sebe, opazujmo, kaj vse se bo dogajalo v naslednjih tednih.

Mlaj v tehtnici je v opoziciji z Jupitrom, planetom sreče, ki je trenutno še v znamenju ovna, kar bo dalo dodatno zaupanje, pogum in navdušenje, ko gre za uresničevanje naših želja. Jupitrov vpliv na nebu na splošno daje veliko pozitivnih vibracij, vendar lahko tudi pretirava. Morda smo malo bolj reaktivni, stvari jemljemo bolj osebno ali se nagibamo k prevelikim obveznostim. Zato obstaja možnost, da v tem času res  pretiravamo, a ker ima Jupiter pozitiven vpliv, nam to lahko dolgoročno koristi. Največja slaba stran te opozicije bi bila pretirana samozavest ali presežek nečesa.

Mars v znamenju dvojčkov, nas vodi v več smeri, zato bo dobro videti, izbrati tisto, kar je za nas najboljše. In ne bojte se, nič ne boste zamudili, če boste šli počasi in potrpežljivo. Saturn in Uran v izzivalnem aspektu nam sporočata, da ne moremo kakovostno napredovati in zgraditi nečesa novega, medtem ko za seboj vlečemo bremena preteklosti. Ozdravi, odpusti, osvobodi ... Verjemimo v dobroto procesa, ki se bo zgodil. Podpora bo prišla. Manj skrbimo, bolj zaupajmo.


Letošnja jesen bo zaznamovana z zelo redkim pojavom na nebu...
V september bomo vstopili s kar petimi retrogradnimi planeti! Gre za izjemno redek pojav na nebu, ki prinaša številne spremembe. Močna, intenzivna ter...
Pluton, planet transformacije, se vrača v direktno gibanje.
Pluton se bo 8.oktobra, po več kot petih mesecih, vrnil v direktno gibanje, še zmeraj v znamenju kozoroga. To pomeni, da ga v tem času najbolj čutijo ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
read more ⟶