• Sade Sati - astrološka analiza (e-mail)

Sade Sati - astrološka analiza (e-mail)

 • Šifra: B025
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Sade Sati je astrološka analiza zahtevnih življenjskih obdobij. To naporno obdobje traja 7 let in pol, pojavi se vsakih 30 let. Temu obdobju rečemo tudi "7 let nesreče".

 • 21.90€

 • Brez DDV: 17.95€

Razpoložljive možnosti


7 let nesreče

Astrološka analiza zahtevnih življenjskih obdobij

za vas pripravi: Teodora s Kosmike


Vsak človek ima boljše in slabše čase. Ne glede na to, ali vemo kaj o tem ali nič, pa so planeti tista silnica, ki z neustavljivo močjo ureja naše življenje, našo ljubezen, finančno situacijo, počutje, odnose z drugimi ljudmi, srečo in uspeh.

Obstaja zelo poseben astrološki dogodek, ki ga doživimo enkrat na približno 27,5 do 29,5 let. Traja kar sedem let in vsakomur prinaša stiske, težave in ovire. Najboljši potencial tega obdobja je velika in hitra osebna rast. Toliko, kot lahko v tem obdobju naredimo zase, ne bomo mogli v nobenem drugem!

Ta dogodek se imenuje Sade Sati in ga je potrebno izračunati iz rojstnih podatkov. Imamo samo 2 ali 3 takšna obdobja v življenju, zato je to investicija vase, ki je nikoli ne boste obžalovali.


Izvedeli boste:

 • točna obdobja, kdaj imate Sade Sati (prvi, drugi in tretji),
 • kako so razdeljena ta obdobja (začetek, vrh, zaton),
 • kakšen vpliv ima vsak od njih (kakšne težave povzroča),
 • možne rešitve za pozitivno duhovno rast.


V obširnejši razlagi pa poleg tega astrologinja pogleda še vse aspekte iz celega horoskopa, zato:

 • točno opiše težave,
 • našteje odprta področja in lekcije ter
 • razloži, kako bo ta Sade Sati vplival na naslednje obdobje tvojega življenja.

Z drugimi besedami, izveš, kaj moraš narediti, da ne bo naslednjič še huje.

Svojo analizo prejmete na posredovan e-mail naslov.


Sama sem bila presenečena, ko mi je Teodora izračunala Sade Sati. Prepričana sem bila (po življenjskih dogodkih), da je bil 10 let kasneje. Ampak če točno pomislim, se je mojih 7 let trpljenja res začelo takrat in dejansko v tem času ni bilo niti najmanjše možnosti, da se rešim. Šele ko je bilo obdobje mimo, sem si lahko spet uredila življenje in še danes si ga urejam. Ponosna nase in z občutkom, da sem od takrat ogromno zrasla!


To je še en način, kako lahko astrologija tudi tebi pomaga razumeti, zakaj trpljenje v tvojem življenju. Ker včasih moramo razumeti, da gremo lahko naprej na drug, manj boleč način.


Za ljubitelje astrologije:

Sade Sati je konjunkcija tranzitnega Saturna na natalno Luno. Saturn je počasen planet. Za pot okrog Sonca potrebuje okoli 30 let, v vsakem znamenju zodiaka se zadrži približno 2 leti in pol. 

Sade Sati ima vrh, ko je tranzitni Saturn v istem znamenju kot natalna Luna. Začetek je, ko se nahaja v enem znamenju prej, konec pa, ko se mudi v naslednjem. Skupaj torej 7 let in pol. Za preostanek poti (obdobje, ko nimamo Sade Sati, pa porabi cca. 22 let in pol). Točni časi se razlikujejo (Saturn je v nekaterih znamenjih hitrejši, v drugih počasnejši). Sicer pa so to obdobja, ki jih doživimo vsi, le začetek prvega se razlikuje glede na znamenje Lune ob rojstvu posameznika.

Luna je seveda hiter planet, v vsakem znamenju zodiaka se zadrži nekaj več kot dva dni. Vpliva na podzavest in čustva pripadnosti, varnosti, sprejetosti. Kaže najgloblje potrebe in predstavlja vse, kar nam v življenju nudi zadovoljstvo.

Saturn pa je v tradicionalni astrologiji znan kot »veliki malefik« ali prinašalec zla. Predstavlja omejitve, zavrnitve, razočaranja, karmo. Vendar pa ne smemo pozabiti, da zahteva red in prav Saturnov red je tisti, ki nam omogoča rast.


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro