• Nakit Yin Yang

Harmonija, ravnovesje, stabilnost.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. pomaga pri težavah v medosebnih odnosih
  2. harmonizira
  3. uravnava pretok energij

OPIS

Vaše življenje ni takšno, kot si želite? Vam nikakor ne uspe uravnotežiti različnih področij, da se počutite utrujene in preobremenjene? Potem je čas, da si poiščete pomoč! Uporabite simbol jin jang za harmonizacijo, ravnovesje in stabilnost. Dovolite, da energije delajo za vas in dopolnite manjkajoče dele svojega življenja.

Simbol jin jang predstavlja dve energiji, ki sta si med seboj popolnoma različni, vendar se prav zato dopolnjujeta in ne moreta druga brez druge. Zato pomaga pri uravnavanju energij v prostoru, življenju, pa tudi v odnosih, ki so vam pomembni (kadar čutite, da se z nekom resnično dopolnjujete).


Uporaba:

Priporočamo vam, da nakit Jin jang nosite preko celega dneva, saj vam bo na ta način omogočal stalno harmonizacijo, uravnovešanje in stabilnost. Nakit je izdelan iz školjk, zato bo energija z lahkoto prehajala preko njega v vaše energijsko polje in vam nudila podporo.


Prepričani smo, da vam bo dobro služil

Nakit Yin Yang

Uporabite simbol jin jang za harmonizacijo, ravnovesje in stabilnost. Dovolite, da energije delajo za vas in dopolnite manjkajoče dele svojega življenja.
  • Šifra: A063
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 23.50€

  • Brez DDV: 19.26€

Oznake: Nakit, zapestnica, ogrlica, energije, harmonizacija, pretok, težave, yin yang