• Orgonit 2021

Moč kristalov za srečno 2021

Zdaj je že jasno, da bomo v 2021 potrebovali dobro energijo. Polepšajte svoj dom z energijskim izdelkom, ki ni samo lep, ampak tudi izjemno energijsko učinkovit.

Koristi orgonita

 • ustvarja življenjsko energijo
 • vsrkava negativno energijo in jo čisti
 • ne potrebuje posebnega vzdrževanja

Z močnim simbolom rože življenja so orgoniti 2021 odlična zbira tako za tiste, ki vam manjka volje in energije, vas je strah in se sprašujete, kako bo, kot tudi za vse, ki enostavno želite nekaj več. Več ljubezni, manj prepirov, več volje … nov začetek. Verjemite, da bo tudi leto 2021 prineslo dobre priložnosti, le najti jih bo treba. In s pomočjo orgonita bo to veliko lažje!

Je ta orgonit dober samo za leto 2021?

Seveda ne. Orgonit je energijski pripomoček, ki nima roka trajanja. Res je namenjen temu, da bo vaše leto 2021 res začetek nečesa novega in boljšega. Vseeno pa smo prepričani, da bo s svojo lepoto in prijetnim delovanjem postal nepogrešljiv del vašega doma ali delovnega mesta in da ga boste vsekakor želeli uporabljati še naprej.

Pomemben del orgonita so kristali. Lahko jih izberete glede na kristal, če ste v dvomih, pa enostavno izberite tistega, ki vam je najbolj všeč. Na voljo so:

Selenit

Nežen kristal, ki bo poskrbel za umirjene in ljubeče energije. Ne sme manjkati pri tistih, ki se ukvarjamo z duhovnostjo in si želimo zdrave osebne rasti. Ravno tako je priporočljiv za dom, če je prihajalo do večjih sprememb, da se vzpostavijo energije varnosti in stabilnosti. Z njegovo pomočjo bomo lažje sprejeli spremembe in se pomirili s preteklostjo. Pomaga tudi za boljše spanje, še zlasti če je problem, da se ne moremo umiriti. Koristen je za otroke in odrasle, ki težko zaspijo ali se pogosto zbujajo.

Črni turmalin 

Zaščitni kristal, ki bo v vašem domu ustvaril občutek varnosti in zaupanja. Kristal je znan tudi kot odlična zaščita pred sevanjem najrazličnejših elektronskih naprav.

Krizokol

Kristal ustvarjalnosti, ki vam bo pomagal najti pravi način, da dobite to, kar hočete. Pomaga, kadar je um preobremenjen, uravnoveša čakre in izboljšuje komunikacijo. Čisti občutke krivde in pomaga, da se postavimo zase, če so ljudje krivični do nas. Znan je kot kristal miru, zato ga še zlasti priporočamo v domovih in tudi v službah, kjer so se pojavljali problemi s prepiri, zavistjo in nezdravo tekmovalnostjo.

Orgonit v obliki srčka s kristali za čakre

Ta orgonit je simbol ljubezni. Vsebuje različne kristale, ki so skrbno naloženi v plasteh za vseh 7 čaker. Še posebno ga priporočamo samskim, ki iščejo ljubezen, in pa parom, ki so se določili poskusiti znova. Kjerkoli se je že v preteklosti pojavljal problem, in ne glede na to, kako boleča je bila izkušnja, vas bo delovanje tega orgonita podprlo prav tam, kjer imate največje rane. Primeren je tudi za darilo in v znak ljubezni!

Orgonit v obliki krogle s turkizom.

Turkiz je zaščitni kristal, ki na novo vzpostavi čustveno ravnovesje. Če so vam drugi ljudje hote ali nehote povzročili veliko težav, potem je ta orgonitna krogla pripomoček, brez katerega ne bi smeli začeti novega leta. Osveži nas, kadar smo utrujeni in naveličani skrbeti za druge, pomaga nam postaviti zdrave meje na ljubeč način. Turkiz se priporoča tudi vsem, ki se na tak ali drugačen način še iščejo, da lažje najdejo svojo pravo pot in uredijo medosebne odnose.

Simbol rože življenja

Vsi orgoniti 2021 vsebujejo močan simbol Rože življenja. Znana je iz svete geometrije in se uporablja v različnih ezoteričnih smereh. Prepleteni krogi so simbol povezanosti vsega, kar je. Tako moč simbola zagotavlja pravilno ravnovesje med delom in družino, ljubeznijo in denarjem, željami in sredstvi. Simbol je kot sito, ki ustvarja pravilno razmerje med vsemi delčki, ki sestavljajo naše življenje. In kadar so vsi v harmoniji, se počutimo pomirjene in zadovoljna.

Uporaba orgonita

Lahko ga postavite kot dekorativni predmet, priporočljivo pa je, da je na vidnem mestu, po možnosti tako, da ga občasno obsije sonce. Uporabljate ga lahko doma ali v službi. Zaradi ugodnega delovanja veliko ljudi postavi orgonit zraven računalnika, televizije in drugih naprav, ki oddajajo elektromagnetna sevanja. Orgonit s svojim posebnim energijskim delovanjem vsrkava negativne energije in jih čisti preko kovinskih opilkov, nato     pa še preko kristalov, ki dodajo ugodne vibracije, preden se energija vrne v prostor.

Po tem, ko ste mu izbrali prostor in ga tja postavili, vam svetujemo, da se ga čim manj dotikate. Lahko pa ga po potrebi prestavite, recimo če ga želite imeti v določenem prostoru za določen dogodek. Kljub temu pa orgonit ni primeren za nošenje v torbici in podobno. 

Čiščenje: Občasno ga obrišite z mehko krpo, da se na njem ne bo nabiral prah.

Kakršnokoli drugačno energijsko čiščenje in polnjenje ni potrebno.

Kaj je Orgonit

Orgonit je poseben ezoterični pripomoček, znan po tem, da je sposoben proizvajati življenjsko energijo. Privlači negativno energijo iz okolice, na primer elektromagneta sevanja, energijo negativnih čustev, travmatičnih dogodkov ipd. Ta energija se znotraj samega orgonita prečisti, tako da bo vaš orgonit nazaj v prostor oddajal svežo in neobremenjeno energijo.

Za orgonite se mnogi odločijo zato, ker je postalo očitno, da nam vsa napredna tehnologija povzroča tudi določene stranske učinke. Raven elektromagnetnega onesnaženja ni bila še nikoli tako velika kot sedaj, opažamo pa tudi že njene negativne učinke, kot sta povečan stres in utrujenost, depresije, glavoboli, nespečnost, šibek imunski sistem, strokovnjaki pa ugotavljajo tudi še mnogo hujše posledice.

Kdo bi si mislil, da preprosta mešanica smole, kovinskih delcev in kristalov lahko pri tem pomaga. Vendar je to res! Učinkovitost orgonitnih piramid dokazujejo mnogi zadovoljni uporabniki po vsem svetu, ki poročajo o:

 • boljšem spancu
 • in celo lucidnih (izredno živih) sanjah,
 • izboljšanju razpoloženja,
 • povečanju telesne vzdržljivosti,
 • izboljšanju koncentracije
 • in celo o boljši rasti sobnih rastlin!

Orgonit 2021

 • Šifra: Z996
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 24.00€

 • Brez DDV: 19.67€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Kristal Črni turmalin (kristalna skulptura)

Kristal Črni turmalin (kristalna skulptura)

Zaščiti se pred čustvenimi vampirjiSe ti dogaja, da ti ne ostane dovolj energije za tisto, kar si za..

41.00€ Brez DDV: 33.61€

Kristal Selenit (kristalna skulptura)

Kristal Selenit (kristalna skulptura)

Selenit čisti auro, prostor in druge kristale. Je lunin kristal, ki pomirja, prinaša jasnost in ustv..

42.00€ Brez DDV: 34.43€

Angelski orgonit

Angelski orgonit

Naj vas doma pričakajo ljubeče energije.Včasih so mislili, da Angeli bivajo v cerkvi. A s pomočjo št..

35.00€ Brez DDV: 28.69€

Orgoniti 2022

Orgoniti 2022

Leto 2022 bo leto uresničenih sanj in spodbudnejših energij, še vedno pa bo treba marsikatero zastal..

33.90€ Brez DDV: 27.79€

Namizni orgoniti

Namizni orgoniti

Namizni orgoniti so zelo priljubljeni kot duhovno čistilno orodje. So napajalne postaje, narejene iz..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Oznake: orgonit, piramida, kristali, selenit, črni turmalin, krizokol, turkiz, srček, 2021, roža življenja