1Devetka mečev
Skrbi. Nehaj si zatiskati oči. Ozri se okoloi sebe in ukrepaj. Čas je da nehaš živeti v nenehnem strahu.
2Štirica novcev
Izgubiš lahko samo tisto, česar se oklepaš. Sprosti se in dovoli, da energije prosto stečejo, Ni ti treba imeti vsega pod nadzorom.
3Štirica palic
Varnost in blagostanje. Pričakuj srečno snidenje, združitev ločenih ali družinsko srečo. Stabilnost, pozitivna energija.
4Petica novcev
Poišči si pomoč. Ne glede na vztrajanje in vloženo energijo, imaš tokrat opravka s situacijo, v kateri te ne rabi biti sram prositi za podporo.
5Vitez mečev
Moški tvojih let, ki povzroča razburjenje. Ne zaupaj prehitro, da se izogneš razočaranju. Pred teboj so nenadni in nepredvidljivi dogodki.
6Kralj palic
Starejši moški, samozavest, avtoriteta. Lahko se zaneseš nanj, lahko pričakuješ dobre nasvete in tudi praktično pomoč. Volje in energije ti ne bo manjkalo.
7Sedmica mečev
Pobeg. V tej situaciji zate ni ugodnega razpleta. Vzemi, kar lahko, in si poišči drug izziv, ki ti bo ponudil boljše možnosti in bolj spodbudne okoliščine.
8Kraljica kelihov
Zanimiva, a težko uresničljiva zamisel. To, kar si želiš, je zapleteno in tvoj pristop ni najbolj praktičen. Če ti nekdo (posebno ženska) obljublja pomoč, ne računaj nanjo.
9Petica kelihov
Karta izgube. Čas za celjenje čustvenih ran. Trenutno stvari niso videti najbolje. Vzemi si dovolj časa, ne zahtevaj preveč od sebe. Zaupaj, da bo navsezadnje vse ok.
10Osmica novcev
Obdobje trdega dela. Odlično znamenje, če ti le ne bo problem vložiti veliko energije v svoje cilje. Marsikaj se moraš še naučiti, a volje ti ne bo manjkalo. Dobro ti gre!
11Sedmica novcev
Vzemi si čas za razmislek. Čas je, da se ustaviš in izbereš smer za naprej. To je odločitev, ki bo dolgoročno vplivala na tvojo prihodnost. Odloči se razumsko, ne čustveno.
12As kelihov
Nov ljubezenski začetek. Lahko se brez skrbi prepustiš, saj v tvoje življenje vstopajo nadvse ugodne energije za celotno čustveno področje.
13As novcev
Nov začetek pri denarju. Pričakuj priliv, izboljšanje dohodke, dodaten zaslužek, morda ugodno posojilo ali darilo.
14Paž kelihov
Navdih. Mlajši moški, zelo lep ali zelo zasanjan. Ne računaj preveč na stabilnost, pač pa na navdih in nove ideje.  
15Šestica mečev
Okrevanje, nov začetek, vzpon energije. Je zelo spodbudna za tisto področje, ki se že dolgo ni premaknilo na bolje ali s katerim imaš zadnje čase največ težav.


HOROSKOP: Najpomembnejši nasveti za preostanek leta 2019
Kako lahko še izboljšate leto 2019?...
Kristali meseca maja
Kateri štirje kristali so kristali meseca maja?...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶