OLH 23
  • Set kadil Palo Santo in beli žajbelj

Set vsebuje

- 1 SNOP BELEGA ŽAJBLJA

 za globinsko čiščenje energij v vašem domu. Z njim boste spremenili vibracijo prostora in omogočili pritok nove, sveže ter pozitivne energije

- 5 PALČK SVETEGA LESA PALO SANTO

s katerimi  1x tedensko prečistite ves dom in ga napolnite s svežino

- ŠKOLJKO ABALON

ki ima pretočno energijo in deluje kot ognjevaren obredni podstavek.

Za lažjo uporabo prejmete tudi priročnik z navodili za uporabo in čiščenje s svetim lesom Palo Santo


Beli žajbelj 

Kadilo iz belega žajblja se uporablja za čiščenje avre, kadar začutimo, da smo zasičeni, lahko zaradi stresa, vpliva in delovanja drugih ljudi, energij. Dim žajblja bo očistil misli, vas oslobodil težke in negativne energije, olajšal stres ter tesnobo in pomirjujoče deloval na um, sprostitveno na telo ter pozitivno na razpoloženje. Pomaga tudi pri odstranjevanju bakterij, virusov ter gliv iz prostora, zelo znan je tudi po zmožnosti odganjanja insektov. 


Kako uporabiti kadilo iz belega žajblja?

Sveženj posušenih vejic prižgite nad virom naravne svetlobe ter s krožnimi gibi predimite prostor, osebo ali predmet, ki ga želite očistiti. Ob koncu dimljenja zvitek položite v priloženo školjko abalon. Če ga pustite, bo med tlenjem ugasnil sam, lahko pa ga ugasnete s pritiskom ob ognjevarno površino. Zeliščni zvitek lahko večkrat uporabite. 


SVETI LES ALI PALO SANTO

Palo Santo je naravni les, aromatično kadilo, ki je izjemno priljubljen pri različnih ritualih, zaradi številnih energijskih lastnosti se ga uporablja za duhovno in čustveno energijsko čiščenje, razvajanje, očiščevanje in odišavljanje prostorov, ter za izdelavo talismanov. Tudi Palo Santo nudi odlično zaščito proti insektom, krepi imunost ter umirja živčni sistem. Vsebuje veliko vsebnost D-limonena ter monotropena, ki imata, znanstveno dokazano anti-rakave in kemoterapevtske učinke. 

 

Postopek čiščenja s kadilom Palo Santo

S svečo ali z vžigalnikom prižgite palčko kadila Svetega lesa. Nežno potresite, da ogenj ugasne in začne lepo tleti. S kadečo palčko počasi potujte okoli telesa, kot bi želeli narisati svoj obris, vendar vedno v smeri proti srcu; najprej od glave navzdol spredaj, zadaj, levo in desno, nato od podplatov navzgor, spet spredaj, zadaj, levo in desno. Za čiščenje doma predimite vse prostore, pod palčko pa držite priloženo školjko morsko uho. 


Školjka morsko uho (Abalon) 

Školjka abalon, ki jo krasi čudovit mavrični videz, se uporablja kot podstavek pri rabi naravnih kadil. Predstavljajo močno povezavo z elementom vode, močjo oceana, ter z rojevanjem vsega novega. Ko v svoj obred čiščenja vključimo še školjko, vzpostavimo vse štiri naravne elemente (voda-školjka, ogenj-prižig kadila, zemlja-kadilna rastlina ter zrak-dim). 

NASVET: če želite zaščititi biserno plast v notranjosti, pred uporabo svetega kadila vanjo natrosite morsko sol ali pesek. 


Set kadil Palo Santo in beli žajbelj

  • Šifra: A868
  • Razpoložljivost: Out Of Stock
  • 40.00€

  • Brez DDV: 32.79€

Podobni izdelki

PALO SANTO, sveti les – energijsko kadilo

PALO SANTO, sveti les – energijsko kadilo

Palčka, ki ima moč spremeniti vaše življenje na boljeČe je kdaj obstajala čarobna palčka, bi bila pr..

49.90€ 53.50€ Brez DDV: 40.90€

PALO SANTO - palčke

PALO SANTO - palčke

Komplet 5 palčk svetega lesa - Palo Santo za energijsko čiščenje prostorov, avre, meditacijo, p..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Oznake: set kadil, kadilo, beli žajbelj, Palo Santo, Sveti les, energija, čiščenje, energetsko čiščenje, avra, morsko uho, abalon