• izbirajte med različnimi slikami
  • dodajte vajin datum
  • okvir je vključen
  • slika vsebuje prave kristale, ki ugodno vplivajo na energije med vama


  Želiš ustvariti svojo unikatno kombinacijo sliko s kristali?

  Ni problema! Vse svoje želje nam napiši v opombo in potrudili se bomo, da jih izpolnimo. (Prosim, preveri kontaktne podatke, morda te bomo poklicali glede podrobnosti.)


  Slika s kristali za pare: ostanita povezana tudi na energijski ravni.

  Obletnice in drugi dogodki, ki se jih želita skupaj spominjati, so odlična priložnost, da skupaj s partnerjem praznujeta in utrjujeta vse, kar vaju povezuje. Res pa je, da smo pogosto v zadregi za darila in da marsikdaj sploh nimamo prave ideje, kaj bi lahko.

  Slika s kristali za pare je lahko elegantna rešitev takšnih zadreg! Dobra pa je tudi v primeru, da je zveza še na začetku ali pa ravnokar izplavala iz težav. Kristali namreč najdejo in okrepijo vse tisto, kar je dobro.


  Na izbiro so različne kombinacije kristalov:

  • strastni par, silhueta (obris obrazov s črto, 2x karneol)
  • strastni par, senca (2x karneol)
  • nežno zaljubljena (roževec + žad),
  • uspešna skupaj (mesečev kamen + tigrovo oko),
  • globoka čustva (rodonit + kamena strela.


  Informacije o kristalih so priložene vsaki sliki.

  Slika vsebuje 2 pristna kristala, okvir je vključen.

  Velikost okvirja: 23cm x 28cm.

  *** Slike so simbolične. Kristali so naravni material. Oblika, barva in se lahko razlikujejo od prikazanih na fotografijah.


  Napis na sliki lahko oblikujete tudi sami. Morda pa želite dodati ime ali voščilo? Z veseljem. Vse vaše želje nam napišite v komentar pri naročilu in potrudili se bomo, da jih v celoti izpolnimo.

  Kristali so izbrani glede na energijo slike. Če ste v dvomih, boste najbolje izbrali po občutku, saj se ve, da pravi kristal vedno najde pot do osebe, ki ga potrebuje.

  Informacije o kristalih so priložene vsaki sliki, prav tako navodila za energijsko čiščenje in polnjenje kristalov.


  Kako izbrati kristale

  Pripravili smo vam nekaj preizkušeno odličnih kombinacij. Kot vedno vam tudi tokrat svetujemo, da izbirajte po občutku. Pravi kristal vedno najde pot do človeka, ki ga potrebuje. Vseeno je, ali ste se našli v opisu ali vas je pritegnila barva kristala ali pa se je zgodila privlačnost, ki je niti ne znate razložiti. Pri kristalih lahko vedno zaupate svojemu občutku!


  Strastni par (2 x karneol)

  Lahko izbirate med dvema motivoma: silhueta (obris obrazov s črto) in senca (polna senca dveh celih postav v objemu).

  Najbolj strastnen kristal je prav gotovo karneol, ki spodbuja poželenje, strast in veselje do življenja. V spalnici ga odsvetujemo, če si želite mirnega spanca, in toplo priporočamo, če si želite ljubezenske akcije. Tradicionalno je bil to kristal za plodnost, zato je odlična energijska podpora tudi za pare, ki načrtujejo družino.


  Karneol pri moških naj bi po tradicionalni uporabi spodbujal potenco. Okrepi telesno vitalnost, prinaša akcijo in odpira energijski center, ki je odgovoren za užitek.

  Karneol pri ženskah je tradicionalno priporočljiv kot kristal za ženske reproduktivne organe (še posebno maternico). Prebuja željo po intimi, zvišuje libido in daje več energije tako med rjuhami kot tudi na splošno v življenju. 

   

  Nežno zaljubljena (roževec + žad)

  To je najbolj nežna kombinacija ljubezenskih kristalov, kar si jih lahko zamislite. Priporočamo jo:

  • če ste sveže ali vedno znova zaljubljeni ali
  • če si v zvezi želite več nežnosti ali sta se s partnerjem oddaljila na čustveni ravni ali
  • če so se pojavile težave z ljubosumjem ali je zveza kako drugače ogrožena.

  Roževec je namreč kristal brezpogojne ljubezni, ki ga pogosto priporočamo tudi zato, ker spodbuja najprej ljubezen do sebe. To pa je temelj vsakega zdravega medosebnega odnosa. Še posebno ženske se rade preveč razdajamo in preveč pričakujemo v zameno, zato na tihem doživljamo razočaranja. Roževec bo po eni strani pomagal postaviti zdrave meje, po drugi strani pa bo tudi pri partnerju odprl bolj subtilne čustvene frekvence. Ta kristal uporabljamo tudi, kadar želimo odpustiti.

  Žad je kristal notranjega bogastva, modrosti in harmonije. Njegova posebna moč je v tem, da spodbuja vero v dobre namene in krepi zaupanje. Prebuja zavedanje, da smo vredni ljubezni, zato jo z njegovo pomočjo lažje dajemo in sprejemamo. 


  Uspešna skupaj (mesečev kamen + tigrovo oko)

  Ta kristalni par je primeren za pare, ki imajo jasne cilje in so odločeni, da jih bodo dosegali skupaj. Morda vas je pritegnil, ker:

  • imate velike skupne projekte, npr. gradnja hiše, skupen posel, načrtovanje družine ali
  • bi lahko skupaj s partnerjem realizirali svoje želje, pa še niste začeli delati na tem ali
  • s partnerjem trenutno ne funkcionirata najbolje zaradi neusklajenosti na vsakdanji ravni.

  Tigrovo oko in mesečev kamen sta izrazito moško-ženski par. A naj vas to ne zavede! Vsak človek, moški ali ženska, ima moške in ženske energije. Če so dobro uravnovešene znotraj nas, lažje funkcioniramo v paru.

  Ne gre za to, da bi moški vozil avto, ženska pa pomivala posodo, niti ne za to, da bi moški odločal, ženska pa prikimavala. Dobro vemo, da je v vsakdanjem življenju to veliko bolj zapleteno. A ženska, ki je v sozvočju s svojo ženskostjo, moškemu zna dati občutek, da je pomemben, zato še pomislil ne bo, da bi jo varal. In obratno, moški, ki je usklajen s svojo moško energijo, bo znal ženski dati občutek, da je varna in ljubljena, zato ga ne bo skrbelo, da bi mu ušla.

  Tigrovo oko kot moški kristal v tem paru predstavlja osebno moč, ki jo naprimer uporabimo za preboj v poslu. To ni moč mišic, pač pa logika in pogum, uporabljen v pravem trenutku.

  Mesečev kamen kot ženski kristal v tem paru pa predstavlja občutek, intuicijo, tudi čustveno senzibilnost, skratka vse tisto, kamor logika ne seže. Ko se moške in ženske energije po tem principu uskladijo in povežejo, dobimo močan, usklajen in izjemno povezan par, ki lahko doseže karkoli želi!


  Globoka čustva (rodonit + kamena strela)

  Ta kristalni par je primeren za tiste, ki nimate niti posebnega vzhičenja niti posebnih težav s svojo zvezo. Če se vidite ob svoje partnerju (partnerki) še čez 20 ali 50 let in ste s to idejo zadovoljni, potem ste našli prave kristale zase.

  Kamena strela je najbolj univerzalen kristal, velja tudi za najbolj zdravilnega, deluje pa predvsem kot neke vrste ojačevalec. Torej okrepi, kar je dobro, pa naj bo to energija drugega kristala ali pa vibracija vaše ljubezni do partnerja. Ima visoko vibracijo, spodbuja dovzetnost za energije obenem pa deluje zelo diskretno. Vedno daje tisto, kar v dani situaciji potrebujemo.

  Rodonit je kristal odpuščanja in povezanosti. Njegova ljubeča vibracija nežno zgladi najrazličnejše spore in malenkosti, ki nam gredo včasih tako na živce. Deluje tudi na globlji ravni, saj spodbuja čustveno okrevanje po razočaranjih oz. zdravljenje t.i. čustvenih ran.  


  Želiš ustvariti svojo unikatno kombinacijo kristalov?

  Ni problema! Svoje želje nam napiši v opombo in potrudili se bomo, da jih izpolnimo. (Prosim, preveri kontaktne podatke, morda te bomo poklicali glede podrobnosti.)


  Energijsko čiščenje in polnjene kristalov

  Tako kot vsi kristali tudi ti potrebujejo energijsko čiščenje, po želji jih lahko tudi polnite. Ker so ti kristali pritrjeni na sliko, jih seveda ne morete splakniti pod vodo.

  Zraven slike s kristali boste prejeli brezplačen kristal kamene strele, namenjen čiščenju in polnjenju kristalov, pritrjenih na sliko.

  Vsaj 1x na mesec splaknite ta kristal (kameno strelo) pod hladno tekočo vodo, ga osušite, nato pa ga položite na sliko. Pustite ga na sliki najmanj 2 uri, lahko pa tudi cel dan, nato ga ponovno splaknite pod tekočo hladno vodo.

  Kamena strela čisti in energizira druge kristale, krepi njihovo delovanje. Nič ne bo narobe, če bo kamena strela stalno položena na sliko. V tem primeru potrebuje pogostejše energijsko čiščenje, priporočamo 1x na teden.

  Lahko pa jo imate kjerkoli v stanovanju, kadar ne čistite kristalov na sliki. Kristalu kamene strele ustreza, če ga vsaj občasno obsije sonce.

   

  Je slika s kristali namenjena za darilo?

  Ne skrbite, vse informacije o kristalih in o delu z njimi bomo skrbno priložili. Napišite nam v opombo, če bi želeli, da sliko pošljemo na drug naslov.  Slika s kristali za pare (različne možnosti)

  Najbolje je, če so ljubezenski kristali v parih. Slika s kristali za pare vsebuje takšne kristalne pare, ki utrdijo obstoječo zvezo, pomagajo čez prepreke in so odlična energijska podpora, če želimo, da zveza raste in se razvija.
  • Šifra: S004
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 41.80€
  • 31.35€

  • Brez DDV: 25.70€

  Razpoložljive možnosti


  Podobni izdelki

  Slika s kristali za otroke (različne možnosti)

  Slika s kristali za otroke (različne možnosti)

  izbirajte med priljubljenimi motivi: slonček, medvedek, koala, punčka, fantekokvir je vključenslika ..

  36.60€ 43.80€ Brez DDV: 30.00€

  Slika s kristali (različne možnosti)

  Slika s kristali (različne možnosti)

  izbirajte med priljubljenimi motivi: sidro, podkev za srečo, pasje tačke, metulji ...okvir je vključ..

  36.60€ 43.80€ Brez DDV: 30.00€

  Slika s kristali z lepo mislijo

  Slika s kristali z lepo mislijo

  Lepa misel z lepo energijo.Zakaj ne bi preizkusili delovanja te posebne energijske slike, ki ji pose..

  31.35€ 41.80€ Brez DDV: 25.70€

  Novoletna slika s srečnim kristalom v okvirju (več možnosti)

  Novoletna slika s srečnim kristalom v okvirju (več možnosti)

  Zakaj ne bi letos postavili nekoliko drugačne novoletne jelke? Drevesce s srečnim kristalom pa ne bo..

  26.10€ Brez DDV: 21.39€

  Oznake: darilo, kristali, misel, slika