Sporočilo zate

Izberite eno od številk na sliki, nato pa spodaj preberite, kakšno sporočilo vam prinaša.

Sporočila so napisana s pomočjo Tarota – to so ene najbolj priljubljenih kart za vedeževanje. Čeprav so stare, pa je njihov pomen vedno aktualen. Če ste imeli pri izbiranju v mislih kakšno vprašanje, potem je odgovor karte namenjen tistemu področju. Če ne, pa se nanaša na najpomembnejšo stvar, ki se vam dogaja ali se bo začela dogajati v prihodnjih nekaj dneh. Tisti, ki večkrat sodelujete v naših napovedih, boste zagotovo potrdili, da sporočila kart za vedeževanje vedno najdejo svoj pomen, čeprav ne zmeraj tako, kot si sprva zamislimo.


Če ste izbrali številko 1: karta Osmica kelihov

Ta karta kaže na žalost ob odrekanju in ločitvi. Vidi se, da nekoga pogrešate in da vam to povzroča čustvena nihanja. Vidi se, da se zapirate pred svetom, se umikate tudi od stvari, ki bi vam pomagale oziroma vas razvedrile.

Sporočilo: Sami si krojimo usodo. Potrudite se za bolj pozitivne izbire. Možnosti so še vedno na voljo. Morda niso idealne, a ta trenutek ni priporočljivo, da bi se prepuščali žalosti.


Če ste izbrali številko 2: karta Šestica kelihov

Ta karta govori o lepih spominih na preteklost. Globoko v sebi se zavedate, da je to minilo in da ne bo nikoli več prišlo nazaj, kar je dejstvo. Malo sanjarjenja ne škodi, vendar ste na točki, ko vas lahko zanese, še posebno če vas greje spomin na preteklo ljubezen.

Sporočilo: Iz preteklosti lahko črpamo navdih za sedanjost, kar pa še zdaleč ne pomeni, da bi jo morali podoživljati. Ohranite lepe spomine, vendar ohranite tudi vizijo, kaj si želite tukaj in zdaj.


Če ste izbrali številko 3: karta Paž kelihov

Čakate na pobudo od nekoga drugega in kot kaže, jo boste tudi zares dobili. Ta karta kaže na lepo priložnost v zvezi z vašimi čustvi in umetniškimi talenti. Zadeva je lahko vezana na mlajšo moško osebo, ki je lahko pobudnik ali zgolj prinašalec ideje.

Sporočilo: Prepustite se toku. Vaše odločitve naj bodo usmerjene v to, kar si želite. Tudi če sprva kaj ne bo uspelo točno tako, kot ste si zamislili, naj vas to ne ustavi.


Če ste izbrali številko 4: karta Sedmica palic

Postavite se zase. Ta karta ne obljublja, da vam bo to uspelo na lep način, je pa nujno in tudi že skrajni čas. Lahko gre za določeno osebo, ki ne upošteva vaših potreb ali pa si na splošno preveč dovoli. Kakorkoli že, dobro veste, kje so vaše meje in zdaj je čas, da jih odločno branite.

Sporočilo: Ne ustrašite se konflikta. Če bo šlo na prijazen ali diplomatski način, še toliko bolje. Vendar ne odnehajte, dokler ne bodo vaši interesi na varnem.


Če ste izbrali številko 5: karta Zvezda

To je najbolj pozitivna in hkrati tudi najmočnejša karta v današnjem izboru. Če ste jo izbrali in ste okej, potem vam lahko samo čestitamo. Očitno ste prepoznali potencial tega obdobja.

Če ste jo izbrali in se ne počutite najbolje, pa vas spodbuja, da začnite iskati pravi način. Sporočilo te karte je, da vam je lahko lepo in da imate mnogo možnosti za notranji mir, harmonijo z okolico in vsesplošno dobro počutje. Karkoli vam že ovira pot do tega, se v najkrajšem možnem času lahko razreši oziroma je na vas, da vi to razrešite in ugotovite, kako vam je lahko lepo, tudi če razmere niso idealne.


Srečno vsem in ostanite zdravi.

Sporočilo karte Moč nevidnega sveta: VODNIK PLANETOV
Vodnik planetov prihaja z dobrimi novicami. In dobrimi teorijami. Če jih boste le znali spoznati. Predvsem se vidi, da prihaja z namenom, da bi vam pr...
Ljubezenski horoskop za april
Situacija je trenutno za vse nas precej težka. Vsi se moramo prilagoditi novim razmeram, v katerih živimo. So pa stvari, s katerimi si lahko polepšamo...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶