16.5.2019

1Kralj palicStvari bodo potekale po načrtih. Lahko se zaneseš na starejšega moškega z veliko avtoriteto, ki je najverjetneje poročen.
2Paž palicNovi načrti ali novice iz tujine, vsekakor pa sprememba! Odpira se ti priložnost, ki zahteva pogum, iznajdljivost in hitre odločitve.
3Sedmica mečevKončni izid  ne bo takšen, kot si ga želiš. Če želiš dobiti najboljše iz te situacije, bo treba precej prebrisanosti in tudi popuščanja.
4

Luna

V času 28 dni te čakajo mnoga nihanja in spremembe, končnega izida še ne bo. Nekih pomembnih stvari še ne veš.
5Devetica mečevPreveč se obremenjuješ in dovoliš, da te mučijo negativne misli. Premika ne bo,  dokler si ne nehaš zatiskati oči in razčistiš pri sebi.
6Osmica palicVse je tako, kot mora biti. Dogajanje je v teku, smer je pravilna. Nikar ne poskušaj zdaj na hitro kaj spreminjati, pa bo vse v najlepšem redu!
7Paž novcevPonuja se ti denar. Če se ti ni problem še kaj naučiti ali izpopolniti svojega znanja, ti bo šlo prav dobro in lahko si obetaš finančno korist.
8Vitez palcevNekdo tretji ti bo zmešal načrte. Če računaš na moškega približno svojih let, moraš vedeti, da to ni najbolj zanesljiva oseba. Ima pa dobre ideje.
9Kraljica mečevPričakuj ovire in nasprotovanje. Obstaja močna in neupogljiva energija, ki ti nasprotuje, Trenutno ne kaže, da jo lahko premagaš, raje išči drugo pot.
10Sedmica novcevOdloči se čim prej in odločno nadaljuj. Karkoli že čakaš (ali se bojiš), nič kaj posebnega se ne bo zgodilo, dokler se ne odločiš. Razmišljaj racionalno.
11Paž mečevNe prenagli se. Lahko se ti zgodi, da ti kratkoročno uspe, dolgoročno pa zgrešiš svoj končni cilj. Svetujem potrpljenje in odmik od osebe, ki te izčrpava.
12Desetica palicPreveč se ti je nabralo! Potrebuješ pomoč, saj nikakor ne zmoreš vsega, kar si nalagaš in kar še pride. Imaš lepe možnosti za uspeh, če porazdeliš delo in obveznosti še med druge.
13Dvojka novcevTukaj ni pravega potenciala. Energija se troši brez pravega učinka, zadeva pa te polno zaposluje. Razmisli o novem cilju, ne čakaj samo zaradi strahu pred spremembami.
14Paž kelihovPonuja se ti ljubezenski ali čustven začetek, osvežitev. Neke težke izkušnje končno lahko pustiš za seboj in se res prepustiš tistemu, kar te veseli.
15Šestica palicZmaga! Odlično ti kaže, imaš veliko lastnosti in izkušenj, ki ti bnodo prišle prav, in videti je, da bodo (končno) tudi drugi opazili, iz kakšnega testa si v resnici.


Deli na Facebooku:

Horoskop: v čem najbolj uživajo
Med seboj so tako različni, da bolj ne bi mogli biti. A vsak ima nekaj posebnega, kar mu požene kri po žilah ali pa jo umiri, da zaprede od ugodja. Pr...
TAROT: Ljubezenska napoved
Kaj kažejo karte v ljubezni?...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶