Cvetlice so v polnem razcvetu, narava pa nam ponuja sadove poljščin, ki smo jih posejali in posadili spomladi, dnevi so dolgi, zato smo tudi več zunaj, naj bo v gorah, na morju ali pa le na bližnji zelenici, kjer se lahko hitro napolnimo z energijo sonca. Da boste v tem obdobju še bolj motivirani in srečni, pa ne bo odveč, če se z energijo poletja dodatno povežete še prek kristalov. Predstavljamo vam pet kristalov, ki vas bodo povezali s strastno energijo tega vročega letnega časa.Sončev kamen

Kristal, ki ga že ime povezuje s soncem! Starodavna ljudstva so verjela, da je sončev kamen delec sonca, ki je padel na zemljo med sončnim mrkom. Njegove lastnosti so častili tudi Egipčani, bil je simbol boga sonca Raja. Verjeli so, da sončev kamen daje energijo vsem živim bitjem na planetu. Vaše življenje bo napolnil z veseljem, svobodo ter povečal notranjo moč in odločnost.

Citrin

V citrinu je ujet sončni žarek, v vaše življenje pa bo prinesel veselje in srečo. Ta kristal je namreč poznan po tem, da negativno energijo pretvori v pozitivno in nam pomaga premostiti ovire na poti ter iti naprej v življenju. Z njim bodo novi začetki stekli bolj gladko, vaše poletje pa bo polno nepozabnih izkušenj in doživetij.


Granat

Kristal ognja in strasti je prava izbira, če v svojem življenju potrebujete intenziven energijski impulz. Energijsko bo očistil vaše čakre in vam povrnil telesno moč in vitalnost. Zaradi svoje dobre zaščitne energije vas bo obvaroval pred vplivom elektromagnetnih valov in poskrbel, da vas bo dobra energija spremljala na vsakem koraku.
Karneol

Kristal, ki so ga stari Egipčani poimenovali kamen zahajajočega sonca, je povezan s sakralno oziroma spolno čakro, uravnava pretok življenjske energije skozi naše telo, tako da nam dvigne motivacijo in poveča dotok energije, kadar nam je primanjkuje. Karneol je kristal veselja in zadovoljstva, povečuje pa tudi strast, zato je primerna izbira, če želite nekoliko začiniti odnos oziroma podžgati že tako vroče poletne noči. Njegova značilnost je prav tako, da pomaga povezovati ljudi, zato boste z njim lahko pritegnili koga novega ali odtujenega v svoje življenje.

Tigrovo oko

Kristal, ki združuje moč energije zemlje in sonca, bo uspešno uravnal vašo energijo ter poskrbel za duševno in telesno ravnovesje. Tigrovo oko je tudi kristal vladarjev poletja – levov, njihova kraljevina se začenja 23. julija in traja vse do 22. avgusta. Kot njim pomaga ohranjati samozavest, bo tudi vam pomagal, da boste bolj odločni, njegova lastnost pa je še, da privlači denar in uspeh – le kdo bi se ju branil!

Katera je vaša poletna spiritualna žival?
Spiritualna žival nas lahko obišče v različnih oblikah, prikaže se nam v sanjah, uvidu, lahko čutimo njeno navzočnost na energijski ravni,......
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶