Zažela se je vladavina leva! Predstavniki tega horoskopskega znamenja radi blestijo pod žarometi, odlikujejo pa jih tudi ambicioznost, odločnost, predvsem pa izjemen pogum. 

Lev: astrološka – dejstva

Čas: 23. julij–22. avgust (od leta do leta se lahko malce razlikuje)

Vladajoči planet: Sonce

Modus: fiksen

Element: ogenj

Hiša, ki ji vlada: peta (čustva, otroci, ustvarjalnost)

 

Lev kot osebnost

Razgrnite rdečo preprogo, prihaja njegovo visočanstvo – lev! Ta pogumen 'kosmatinec' kraljuje tako med živalmi kot med nebesnimi znamenji. Svojega kraljevskega statusa pa se prav dobro zavedajo ljudje, rojeni v znamenju leva. Odlikujejo jih ambicioznost, odločnost, predvsem pa izjemen pogum. Ljudje, rojeni v tem astrološkem znamenju, prav radi uživajo v središču pozornosti, tudi drama jim ugaja, saj se tako še lažje prebijejo v ospredje in zablestijo pod žarometi. Zelo jim ugaja, da so dobro zapisani v očeh drugih, zato želijo vedno narediti dober vtis in se bodo za to maksimalno potrudili. Če se izkažejo, bodo pričakovali aplavz – ta bo naravnost pobožal njihovo plemenito dušo. Levi so odlični vodje, ki se radi prepustijo navdihu in kreativnosti – tako pri delu kot v ljubezni. So neustrašni optimisti, ki ne sprejemajo neuspeha, vedno bodo našli pot. Prav tako so zelo velikodušni, kot je s svetlobo, ki omogoča obstoj vsem živim bitjem, velikodušno Sonce – planet, ki jim vlada. Znani so po svoji stabilnosti, zvestobi in doslednosti.

 Ljubosumje lahko hitro razrahlja temelje v zvezi z levom.


Lev kot partner

Levi so predani partnerji in ljubimci, ki v vsaki zvezi, če je res prava, dajo svoje srce na pladenj. Ker sami uživajo v razkošju in blišču, bodo razvajali tudi svojega partnerja, zato se z levom lahko nadejate razkošnih večerij in dragocenosti. Prav tako bodo zelo podpirali uspeh svojega zakonca, vsaj dokler jih ta ne bo preveč zasenčil – takrat se bodo počutili ogrožene in bodo zagotovo malo zarjoveli, zgolj da opozorijo nase. Ljubosumje lahko hitro oslabi njihov ego in ponos, zato je dobro, če se zavedajo, da lahko sijejo tudi v drugem planu. Njihova luč namreč v nobenem primeru ne more ostati neopažena, saj so vendar levi! Najhujša kazen za leva pa je ponižanje – ko boste enkrat storili to, boste njegovo zaupanje izgubili za zmeraj. Z levom boste dobili prijatelja in družabnika za vse življenje, ki bo, če ga boste po njegovi razkošni grivi božali v pravo smer, predel kot zadovoljen mucek. Če ga boste presenetili, pa zna huronsko zarjoveti.Deli na Facebooku:

Ujemite strastne energije poletja
Že od pradavnine so ljudje letne čase povezovali z različnimi energijami in občutki, tako so poletje, ko so dnevi dolgi, vse okoli nas pa kar kipi od ...
Sladoledni okusi za vse čakre
Energijska središča, ki so odgovorna za pretok življenjske energije v človeku, vplivajo tako na telo kot na naša čustva in razum. Njihovo delovanje la...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶