Vse, kar moraš vedeti o Dvojčkih


Najbrž se strinjamo, da je večina ljudi, ki so po horoskopu Dvojček, živahnih, zgovornih in radovednih. Dostikrat slišimo, da so kot dva popolnoma različna človeka v enem! Res imajo precej izrazita razpoloženjska nihanja, pa tudi njihova zanimanja se hitro menjajo. Z lahkoto delajo več stvari hkrati, niso pa najbolj temeljiti.


Dvojčka – astro-dejstva

Čas: 22. maj –21. junij (oziroma se od leta do leta lahko malce razlikuje, letos je 20.5.-20.6.2020)

Vladajoči planet: Merkur

Modus: spremenljiv

Element: zrak

Hiša, ki ji vlada: tretja (interesi, komunikacija, bratje in sestre)

Dvojčki so mojstri sprememb. Ne samo, da se jim z lahkoto prilagajajo, celo potrebujejo jih, saj jim hitro postane dolgčas.


Dvojček kot oseba

Če poznaš kakšnega Dvojčka (po horoskopu seveda), potem veš, da so zelo prijetna družba. Vedno so pripravljeni na pogovor, poveš jim lahko čisto vse, kar ti pade na pamet, brez najmanjše skrbi, da bi te obsojali. Spretno se izražajo, imajo veliko talentov in še več različnih zanimanj

Dobri so pri reševanju problemov in na splošno hitro razmišljajo. Neznana situacija, ki bi marsikoga prestrašila, je zanje izziv in priložnost za nove informacije, nove izkušnje in spremembo na splošno. Vsekakor so med top 3 znaki horoskopa, ki ne prenesejo rutine.

Dvojčki so znani po dobrem smislu za humor.


Radi imajo pestro in razgibano družabno življenje. Med njihovimi prijatelji najdemo najrazličnejše ljudi, tako v smislu interesov, starosti, družbenih položajev ... Z vsemi imajo nekaj skupnega. Znani so tudi po tem, da redno vzdržujejo stike s sorodniki. Sicer pa potrebujejo veliko mero neodvisnosti, zato pogosto slišimo, da so kot družabni metulj, ki leta s cveta na cvet.


Dvojčka in ljubezen

Za Dvojčke bi bilo idealno, če se ne bi vezali premladi. Bolje se jim obnesejo zveze, sklenjene v zrelih letih, saj potrebujejo veliko časa in prostora, da se lahko najdejo. Očara jih predvsem občutek, da se z nekom lahko pogovarjajo o čemerkoli, medtem ko so sami več kot očarljivi s svojo spogledljivostjo, domiselnostjo in duhovitostjo.

V zvezi so Dvojčki med prvimi, ki bodo dali pobudo za pogovor, ko pride do težav. Če se nakopiči preveč nerešenih stvari, imajo lahko problem z zvestobo, saj se marsikdaj zaljubijo kot strela z jasnega, čeprav je navdušenje kratkotrajno. Predvsem pa v zvezi ne smejo imeti občutka, da jih omejuje, saj bi jih to naredilo izredno nesrečne.

Čeprav jim jezik teče kot namazan, Dvojčki ne bodo kar tako izpovedali ljubezni. Če to rečejo, mislijo 100% resno.


Samski Dvojčki so dokaz, da tudi ne vezani lahko živijo polno življenje. Zaljubijo se na podlagi občutka, da so se z nekom ujeli na miselni ravni. Tudi med rjuhami si ne želijo dolgčasa in tudi sami niso niti najmanj dolgočasni. Mnogim je všeč igra vlog, poredne besede, vsekakor pa tudi zapeljiva glasba.

čeprav ljubijo »na polno« in jih tudi ljubezenska razočaranja udarijo z vso močjo, pa so Dvojčki znani kot znamenje, ki ne kuha zamer in razočaranj. Morda so sprva obupani in brez volje do česarkoli, a po določenem času se poberejo. Zaradi enega spodrsljaja že ne mislijo zamuditi vse pestrosti, ki jim jo ponuja življenje!


Princ upanja
Upanje. Ko bo tega konec, bom pa to naredil. Ko bo tega konec, bom tega objel. Ko bo tega konec, bom ... Vse je nekje v prihodnosti. Vse je tako oddal...
Sporočilo nevidnega sveta
Bodite pripravljeni, na obzorju so spremembe. Morda boste doživeli popolno spremembo osebnih občutkov in videnj. Ne uprite se jim, ampak dovolite, da ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
read more ⟶