OLH24
  • Zapestnica Iolit

Zapestnica Iolit

  • Šifra: A806
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 13.20€

  • Brez DDV: 10.82€

Iolit, pogosto imenovan "vodni safir", je čudovit kristal, ki sega od modro-vijoličnih do sivih odtenkov. Je kristal razsvetljenja, transformacije in intuicije. Ta dragoceni kristal je močno povezan z tretjim očesom, čakro, ki je središče naše intuicije in zaznavanja. Iolit pomaga uravnotežiti to čakro, kar spodbuja jasno misel, razumevanje in vpogled. Prav tako lahko pomaga pri boljši koncentraciji in osredotočenosti ter spodbuja duhovno rast.

Iolit se pogosto uporablja za spodbujanje sanjskih izkušenj. Pomaga pri razumevanju in razreševanju starih strahov in travm, s čimer odpira pot za osebno rast in samoraziskovanje. Zapestnica iolit hkrati pospešuje kreativnost in izražanje. Iolit lahko pomaga osvoboditi blokade, ki zadržujejo našo kreativno energijo, kar nam omogoča, da bolj svobodno izražamo svoje ideje in čustva.

Uporaba

Zapestnico lahko nosite kot običajen nakit. Nadenite si jo, ko se zbudite ter pospravite, ko greste spat. Priporočamo, da različnih vrst energijskega nakita ne hranite v spalnici, saj pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija določenih vibracij lahko moti spanec (nemiren spanec, živahne sanje).

Energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Potrebno se je zavedati pomembnosti rednega čiščenja in polnjena kristalov, saj s tem osvežimo njegovo energijsko vibracijo in mu omogočimo, da se znebi negativnih energij, ki so se nabrale med njegovo uporabo.

Pred prvo uporabo splaknite zapestnico pod hladno tekočo vodo, jo nežno osušite in jo za krajši čas postavite na zmerno sončno svetlobo. Če boste zapestnico pogosto nosili, naredite to vsak teden. Lahko pa se odločite za energijsko čiščenje in polnjenje enkrat mesečno na svetlobi polne lune. V noči, ko je luna polna, odložite zapestnico na kraj, kjer jo bo luna lahko obsvetila, npr. na okensko polico.

Podobni izdelki

Obesek Iolit

Obesek Iolit

Podpora pri vaši občutljivosti.Obesek Iolit lahko uporabljate, če bi radi razvili svojo intuicijo. Z..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Zapestnica Fluorit

Zapestnica Fluorit

Fluorit je prelep mineral, znan po svoji izjemni barvitosti in edinstvenem kristalnem vzorcu. Kris..

13.20€ Brez DDV: 10.82€

Oznake: nakit, zapestnica, iolit, energija, tretje oko, intuicija, osebna rast, kreativnost