• Zapestnica Sokolje oko

Sokolje oko

Je modra različica tigrovega očesa, temno modrikasto sive barve s svilnato mavričnim učinkom. Je »vsevidno vsevedno oko«, kristal za zaščito, moč in vztrajnost, ki si prizadeva zapolniti avro z ognjeno samozavestjo. Krepi človekovo povezanost z osebno močjo ter krepi njegovo odločnost. Prav tako spodbuja iskreno komunikacijo z zagotavljanjem jasnosti in poguma. Zmanjšuje stres in živčnost. 

Oko Jastreba je "vsevidno vsevedno oko". Je kristal za zaščito, moč in vztrajnost, ki si prizadeva zapolniti avro z ognjeno samozavestjo. To bo pomagalo pri manifestaciji doseganja novih višin, hkrati pa bo ostalo prizemljeno in osredotočeno. Odpre tretje oko, da prinese mirnost in intuicijo.

Učinki:

 • povečuje možnosti za zaposlitev na novem delovnem mestu,
 • izboljša vaše psihične sposobnosti,
 • sprošča strah in skrb,
 • pomaga pri izražanju želja,
 • krepi samozavest,
 • ustvari zaščitni ščit okoli vaše avre,
 • pomaga vam pri obvladovanju in premagovanju strahov vseh vrst,
 • energijsko pomaga pri celjenju zlomljenih kosti.

Kristal Sokolje oko je primeren pri iskanju odgovorov v svoji podzavesti. Je odličen za osredotočanje na čakro tretje oko. Pomaga vam videti celotno sliko namesto, da se osredotočate na nepomembne podrobnosti iz vsakdanjega življenja.

Uporaba

Zapestnico lahko nosite kot običajen nakit. Nadenite si jo, ko se zbudite, ter pospravite, ko greste spat. S tem, ko jo imamo ves čas pri sebi, nam nudi celodnevno zaščito ter tudi pritok sveže življenjske energije. Priporočamo, da različnih vrst energijskega nakita ne hranite v spalnici, saj pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija določenih vibracij lahko moti spanec (nemiren spanec, živahne sanje).

Vzdrževanje – energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Potrebno se je zavedati pomembnosti rednega čiščenja in polnjena kristalov, saj s tem osvežimo njegovo energijsko vibracijo in mu omogočimo, da se znebi negativnih energij, ki so se nabrale med njegovo uporabo.

Pred prvo uporabo splaknite zapestnico pod hladno tekočo vodo, jo nežno osušite in jo za krajši čas postavite na zmerno sončno svetlobo. Če boste zapestnico redno nosili pri sebi, jo programirali ali drugače redno uporabljali, naredite to najmanj enkrat na teden. Lahko pa se odločite za energijsko čiščenje in polnjenje enkrat mesečno na svetlobi polne lune. V noči, ko je luna polna, odložite zapestnico na kraj, kjer jo bo luna lahko obsvetila, npr. na okensko polico.

Zapestnica Sokolje oko

Modro tigrovo oko ali Sokolje oko je kristal samozavesti in osebne moči. Zapestnica Sokolje oko naj vas pospremi v vseh situacijah, kjer se želite izkazati.
 • Šifra: A624
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 18.00€

 • Brez DDV: 14.75€

Podobni izdelki

Obesek Zmaga Tigrovo oko

Obesek Zmaga Tigrovo oko

Čas je, da vam samozavest prinese uspeh.Ta obesek je za vse ženske, ki smo odkrile svoj pogum in se ..

14.88€ 18.60€ Brez DDV: 12.20€

Kristal Tigrovo oko

Kristal Tigrovo oko

Tigrovo oko - čakra: solarni pleksus, spolna čakra, korenska čakraTigrovo oko - horoskop:&..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Obesek s tigrovim očesom

Obesek s tigrovim očesom

Vsem dobro znani kristal poguma v novi, elegantni oblikiTigrovo oko je kristal poguma, odločnosti in..

18.30€ Brez DDV: 15.00€

Oznake: zapestnica, sokolje oko, kristal