Dvojčki so s svojo pregovorno dvojno osebnostjo in pogostim menjavanjem razpoloženja včasih prava uganka. Vseeno pa obstaja nekaj očitnih zakov, po katerih lahko presodimo, če smo jim všeč.

Lahko si pomagaš z njimi, če si se zagledal/a v Dvojčka ali Dvojčico, koristni pa bodo tudi za vse, ki se srečujemo z njimi v družbi, pri športu, v službi, kjerkoli. Za Dvojčke načeloma velja, da jih privlači veliko različnih aktivnosti, zato skoraj zagotovo tudi ti poznaš katerega!


Številka 1: komunikacija

Njihov planetarni vladar je Merkur, planet komunikacije. To jim daje hiter jezik, tudi hitre misli, predvsem pa stalno potrebo po govorjenju, pogovarjanju, družabnih stikih.

Če si Dvojčku všeč, ti bo redno pisal, odgovarjal, se pogovarjal s teboj.

Njihova sporočila so ponavadi dolga, razmišljujoča, vsebujejo miselne izzive, predvsem pa izražajo njihova čustva, stališča, pomisleke ... Ta njihova lastnost se polno izrazi le v primeru, da so do nekoga popolnoma sproščeni.

Intelektualno ujemanje je zanje pomembno. Čeprav so tolerantni in neobremenjeni s tem, da ima kdo bistveno drugačna stališča od njih samih, pa bodo okoli sebe zbirali ljudi, ki se jim zdijo zanimivi.


Številka 2: čas

Če hočejo, vedno najdejo čas. Rojeni so za pestrost, skoraj vedno počnejo več stvari naenkrat. Obenem pa se radi izognejo ljudem in opravilom, ki jih ne veselijo. 

Torej: če Dvojček v svojem natrpanem urniku najde čas zate, je jasno, da si mu všeč!

Niso ravno mojstri planiranja, kot so na primer Device, so pa mojstri prilagajanja. Vedno najdejo način, kako vse urediti, čeprav je tudi res, da se jim lahko sem in tja nabere kar preveč zapletov.


Številka 3: pozornost

Znani so po tem, da težko obdržijo fokus. Vedno jih zanima novo in neznano, vsega se najraje samo bežno dotaknejo, nato pa odfrlijo drugam.

Če ti Dvojček vztrajno posveča pozornost, si mu zagotovo všeč.

Zanje velja, da naj bi se najbolj srečno vezali v zrelih letih, saj morajo prej preizkusiti in spoznati številne različne strani življenja. A tudi tukaj izjeme potrjujejo pravilo! Če jih le partnerski odnos ne utesnjuje, prav tako z veseljem spoznavajo svet v dvoje in se rade volje vračajo v varni objem partnerja.

Deli na Facebooku:

Sporočilo nevidnega sveta
Bodite pripravljeni, na obzorju so spremembe. Morda boste doživeli popolno spremembo osebnih občutkov in videnj. Ne uprite se jim, ampak dovolite, da ...
Astrološki vplivi to poletje – na katere datume moraš paziti
Astrologija je znanstvena veda, ki je neločljivo povezana z vesoljem in ima namen, da ljudem pojasni, da za vsak dogodek, ki smo mu priča, obstaja raz...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶