Astrologija je znanstvena veda, ki je neločljivo povezana z vesoljem in ima namen, da ljudem pojasni, da za vsak dogodek, ki smo mu priča, obstaja razlaga in pojasnilo v simboliki zvezd in planetov v našem solarnem sistemu.

Previdnost za vse nas ne bo odveč 5.6., ko bo Lunin mrk (njegov vpliv bo kar nekaj mesecev) v znamenju Strelca, prinaša pa zmedo v letalskem in cestnem prometu, možni so tudi meddržavni konflikti in živčnost na borzah. Na osebni ravni bo poudarek na moralnih in etičnih vprašanjih. Na preizkušnji bodo odnos do krivice in pravice, vest, morala, poštenje, strpnost, zaupanje in zlasti optimizem
Nato nastopi Sončev mrk 21.6. (tudi njegov vpliv bo trajal nekaj mesecev) v znamenju Raka, z vstopom v poletni solsticij, dan prej pa Sonce vstopi v znamenje Raka. Prinaša zavest, da smo odvisni od matere Zemlje, zato se bo začel spreminjati odnos do okolja in bivanja. 
In še zadnji poletni Lunin mrk 5.7., ki bo v znamenju Kozoroga. Lunin mrk prinaša predvsem spremembe na osebnem področju, v čustvenem življenju ter v razmerju do varnosti, otrok, družine in partnerstva. Na ljudi, pri katerih se mrk dotakne pomembnih točk v njihovem rojstnem horoskopu (Asc, Dsc, Sonce, Luna, Lunina vozla), ta bistveno pripomore k življenjskim spremembam. To je tudi razlog, da se ljudje že od pradavnine bojijo mrkov, saj pogosto povzročijo krizo, ki pripelje do pomembnega dogodka in posledične spremembe.
Močan planetarni dogodek v poletju nas čaka tudi 1.7., ko se bo Saturn še malo vrnil v znamenje Kozoroga. Velike spremembe bo prinesel pri osebah, ki imajo v svojih rojstnih kartah podznak ali Asc v Kozorogu, konjunkcijo Saturna s Soncem ali Luno, tistim, ki imajo Saturna v kardinalnih hišah (1., 4., 7., 10.) ali v znamenjih Ovna, Raka in Tehtnice. Nekateri boste prekinili zvezo, ki že dolgo samo vegetira in si vzeli čas za premislek, preden se boste zasidrali v novo vezo. Previdnost naj bo pri podpisovanju pogodb in skritega besedila, ki skriva neko goljufijo. Največja nevarnost vam grozi od partnerjev iz preteklosti, ki se niso sprijaznili, da se je odnos končal in bodo ves čas mešali štrene.Naj se to poletje začne v stilu!
V sredo, 17.6. od 17. do 19.ure Teodora s Kosmike pripravlja astrološki in energijski skok v poletje. Si z nami? Vstopnine ni!*
Program: 
17:00 astrološki pregled poletja 2020 (predavanje)
18:00 pavza in ogled kristalov (možen bo tudi nakup z gotovino)
18:30 solarna meditacija

Eksplozija solarne energije in zdravilni objem poletja z mogočno Lunino energijo. Dobimo se v sredo, 17.6.2020 ob 17.uri v centru Parinama (Ljubljana - Brdo).
*Vstop je brezplačen, kljub temu pa je prijava obvezna zaradi omejenega števila mest. Prijavi se.

3 znaki, da si všeč Dvojčku
Dvojčki so s svojo pregovorno dvojno osebnostjo in pogostim menjavanjem razpoloženja včasih prava uganka. Vseeno pa obstaja nekaj očitnih zakov, po ka...
Splošni horoskop
Zakaj se nekateri stalno pritožujejo, da horoskopi zanje ne držijo? In kako astrologinja sploh napiše horoskop, ki lahko velja za vse Ovne, Bike, Dvoj...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
read more ⟶