Energija vodnarja je uporniška in rahlo čustveno odmaknjena – spodbuja nas, naj delamo, kot se nam zdi primerno, namesto da se prilagodimo vsaj majhnim okvirjem družbe. V ezoteričnem smislu vodnar predstavlja ljubezen skozi modrost. Simbol vodnarja je nosilec vode (voda = znanje, ki ga zliva na človeštvo) in v teh tednih si bomo številni med nami želeli delovati kot nosilci znanja za človeštvo in širiti modrost tistim, ki so manj srečni od nas. Med tem tranzitom si prizadevajmo najti rešitve in odgovore na humanitarna vprašanja.


Na vsako znamenje bo imelo Sonce v Vodnarju različne učinke. Medtem ko za nekatere to pomeni nove priložnosti, se bodo drugi morda morali soočiti s škodljivimi posledicami. Kako bo v vašem primeru, lahko izveste, če vprašanje postavite Teodori s Kosmike in z odgovorom začnete pot do spremembe v svojem življenju. Na osebni ravni pa bodo vsa znamenja zainteresirana za pridobitev oziroma ohranitev svobode in neodvisnosti. V bolj abstraktnem ali duhovnem smislu lahko vsako leto uporabimo tranzit Sonca v vodnarju, da se naučimo, kako lahko širimo svoje znanje za izboljšanje našega sveta.


'Vsi za enega, eden za vse ...'

Ko sonce vstopi v vodnarja, se giblje posebna energija, energija družabnosti, znanja, domišljije, malce uporniška energija s potrebo, da se nečesa (ali nekoga) znebimo, energija idej, želja, upanja, posebnosti, ekscentričnosti, izvirnosti, energija prijateljev in prijateljstva ter človečnosti, energija, ki ne mara rutine, dolgočasja, energija presenečenj, nepričakovanih dogodkov in vedenj. V naslednjih tednih bo večja tudi želja po sijaju. Brez Sonca ni življenja, to je bistvo naše osebnosti, to je naš ego. Nedvoumno pokaže, kakšna oseba smo, naše bistvo in značilnosti. Sonce je vitalnost, moč, življenjska energija, avtoriteta, prestiž, dostojanstvo, ponos, ugled, čast, moški (oče, mož, šef ...). V energiji vodnarja lahko pričakujete nepričakovano! Lahko bomo drugačni, bolj izvirni, bolj nenavadni kot prej, saj je ekscentričnost del te energije!

 

Naj se nas dotakne ta posebna energija vodnarja, ostanimo izvirni in pristni, obrnimo se v humanizem in človeka, saj res potrebujemo ta pogum Vodnarja, ideje in iznajdljivost, zdaj, v tem času. Vem, kako težko je ostati stvaren v trenutkih, ki so že skoraj za nami, ko je bilo omejevanje svobode in ustvarjalnosti svetovni trend. Vemo, da je v ustvarjalnem neredu težko vzpostaviti red, ki ga zahteva Saturn (ki je prav tako v Vodnarju, prav tako je znamenje Vodnarja Saturnov drugi dom), vendar se zavedajmo tudi, da brez Saturna ne bi bilo osnovnega sistema, imenovanega konstrukcijski, realen sistem. Poglobimo se vase, poskrbimo za svoje telo, zdravje, bodimo bolj jedrnati in včasih dovolimo drugim, da povedo, kar imajo za povedati in jim poskušajmo pomagati. Energija Vodnarja je letos tista, ki bo v ospredju revolucije, ki se mora zgoditi. In to je revolucija, ki se dogaja z veliko bolj izpopolnjenimi tehnikami, v katerih so strokovnjaki vsi, ki imajo veliko komponent (planetov) v Vodnarju. Zato vsi skupaj pomagajmo človeštvu, ukradimo ta ogenj z Olimpa in si osvetlimo pravo pot  pot svobode!Deli na Facebooku:

Kaj prinaša polna luna v raku?
Luna v raku je v svojem domu, vseeno pa bomo čustveno preobremenjeni. Morda se bomo želeli umakniti od sveta, se vračali v preteklosti ali pa bomo pos...
Kitajski horoskop: Začenja se leto črnega vodnega tigra
Kitajsko lunarno novo leto se začenja 1. februarja 2022 in bo trajalo vse do 21. januarja 2023. Leto črnega vodnega tigra nam bo dalo priložnost, da o...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶