• Prehranska astrologija – osebna analiza

Prehranska astrologija – osebna analiza

  • Šifra: B023
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Čezmerna telesna teža in čustvene stiske so zapisane že v naši rojstni astrološki karti. Priznana astrologinja Teodora s Kosmike pogleda osebno zate, kaj so ti planeti namenili glede prehranjevanja, postave, odnosa do hrane in kako s pomočjo tega čim bolj

  • 15.80€

  • Brez DDV: 12.95€

Razpoložljive možnosti


e-mail reading – piše Teodora s Kosmike


Čezmerna telesna teža in čustvene stiske so zapisane že v naši rojstni astrološki karti. Priznana astrologinja Teodora s Kosmike pogleda osebno zate, kaj so ti planeti namenili glede prehranjevanja, postave, odnosa do hrane in kako s pomočjo tega čim bolj zdravo živeti.


ASTROLOGIJA HRANE ali prehranska astrologija

Se boste vprašali, kaj pa je sedaj to?? Hrana ni samo zato, da potešimo lakoto ali da se bašemo z njo! Planetarne vibracije so tudi v naši hrani, zato gresta hrana in astrologija z roko v roki. Bistveni označevalec hrane je planet Venera v naši astrološki karti, znamenje Bika in 2. hiša, tako vidim, kaj človek rad poje, ker Venera in Bik vladata čutom. Medtem ko 6. hiši (označuje zdravo prehranjevanje) vlada znamenje Device, ki ni »prijazna« do Venere (Venera je v znamenju Device v zatonu in ji v 6. hišah ni prav dobro), lahko pride do težav pri prehranjevanju itd. Ko želi vesolje nekaj povedati, bo to povedalo z vseh zornih kotov. Zato je astrološki vidik ravnovesja, ki ga imamo v svojih telesih, osnova za ravnotežje in vse druge dogodke v življenju.


Pravilna in zdrava prehrana je postala eno najpomembnejših vprašanj sodobnega človeka, katerega zdravje, ustvarjalnost, učinkovitost in razpoloženje neposredno pogojujejo prehrana, ki jo vsakodnevno uporablja. Prehrana nam pomaga, da se spopadamo z življenjskimi težavami in se zaščitimo pred številnimi telesnimi in duševnimi boleznimi. Vendar danes lahko najdete veliko besedil, ki se ukvarjajo s to temo, od vprašanj, povezanih z zdravo prehrano, estetskih vprašanj, povezanih s hrano, ki jo uživamo, prehrano, nasveti, toda kar lahko zmede večino bralcev, je veliko število nasprotujočih si podatkov, ki jih lahko najdemo v teh besedil.


V astrologiji velja nekaj »pravil«, ki jih pripisujemo določenemu znamenju, ki pa se tičejo predvsem našega odnosa, stališča – tako do prehranjevanja splošno, kot tudi do pripravljanja jedi. Čezmerna telesna teža in čustvene stiske, so zapisane že v naši rojstni astrološki karti, zato je za natančen odgovor treba preučiti celotno posameznikovo osebno karto. Ne samo Luna v našem horoskopu ali tranzitna Luna, o karti največkrat slišimo, beremo ( mlaj, polna Luna ), tudi ostali planeti v naši rojstni karti imajo izjemen pomen. Kratkotrajno stradanje ob polni Luni ima lahko tudi škodljiv vpliv. Hrana ni samo nekaj, kar gradi fiziologijo, čeprav menim, da je hrana tisto, kar vnašamo kot gradbeni material, torej gorivo, ki je vir energije in služi za vzdrževanje življenja, rast, obnovo organov in telesno aktivnost.


Svoj odgovor prejmete na posredovan e-mail naslov.

Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro