Ali me ljubi? 2. del

Kaj narediti, ko bivši hoče priti nazaj

Dokler so čustvene rane odprte, smo zelo dovzetni za različne čustvene manipulacije, ne glede na to, kako zelo si želimo začeti znova. Pogosto je samo vprašanje časa, kdaj se bo zgodil tisti klic, sms ali klik, ki bo spet povzročil naval čustev in večno vprašanje: Ali me (še vedno) ljubi? 


Razpadle zveze: si zasluži drugo priložnost?

Razpad zveze je čustveno in energijsko zelo naporna izkušnja, ne glede na to, kdo se je odločil, da bo zadevo dokončno zaključil.


Zdi se, da v zvezi pridejo na dan vse slabe stvari, ob razhodu pa vse dobre. Ne glede na to, kdo je razglasil konec, se odselil, morda celo prekinil stike ... Vedno ostanejo določene čustvene vezi in sploh če so prisotni tudi otroci, so to vezi, ki bodo za vedno ostale del nas. To pa še ne pomeni, da jih moramo za vsako ceno obnoviti.

Najbrž je čisto vsak po koncu zveze vsaj enkrat vsaj za kratek čas pomislil, da bi se vendarle še dalo kaj rešiti. Mnogi v navalu takšnih občutij tudi pokličejo, pošljejo sms, se dobijo, tudi seksajo z bivšim/bivšo. A preden se spustimo v karkoli od tega, moramo vedeti, da bo to nujno in brez dvoma znova odprlo čustvene rane pri obeh.

Vedeti moramo, da se bodo sprožile intenzivne čustvene reakcije.


Kadar govorimo o novem začetku razpadle zveze oz. drugi priložnosti (in vseh naslednjih), vsekakor ne priporočam, da bi se ravnali po trenutnem navdihu. Včasih so večeri tako osamljeni, pa vseeno nov dan brez starih težav še kako prija. Včasih pride problem in čeprav smo bili tedne, mesece, morda celo leta vajeni, da ga delimo s to osebo, je morda prav zdaj čas, da se postavimo na lastne noge in naredimo to sami.

Vsekakor je to zelo nehvaležna tema za posploševanje, a v svoji dolgoletni praksi sem našla vzorec, ki ga svetujem vsem, ki razmišljajo o »drugi priložnosti«.


Vedeževalka Mila svetuje: 5 korakov do uspeha


1) Premislite o vzrokih, zakaj sta šla narazen.

Karte lepo pokažejo, ali se je razhod zgodil kot posledica čustvenega izsiljevanja oz. kot klic na pomoč v želji, da bi vendarle bilo nekaj drugače. V taki situaciji so pogosto prisotna močna ljubezenska čustva, ki jih je potrebno razčistiti v vsakem primeru (če se odločite poskusiti ponovno ali če boste raje šli naprej).

Ravno tako pa vidim, če se je razhod zgodil zato, ker je zveza umrla. Morda se partnerja razvijata v različne smeri, so čustva enostavno ugasnila ali pa se je zgodilo preveč hudega med njima, da bi lahko nadaljevala.

Vedno se da rešiti zvezo, ampak ni vedno vredno. 


2) Premislite o svojih vzorcih v zvezi.

To je neprijetno analitično delo. Pogosto nam je veliko lažje, če nas nekdo vodi. Treba je premisliti vse tiste situacije, ki nam zbujajo najbolj boleča, neprijetna, tudi sramotna čustva, in ugotoviti, kaj se skriva za njimi. Marsikdaj je treba temeljito pobrskati po preteklosti, prejšnjih zvezah, otroštvu ...

Karte so na tej toči neprecenljiva pomoč, saj spretna vedeževalka točno ve, koliko sme podrezati, da vas ne zlomi, in kam usmeriti pogovor. Zato ne bom zapravljala vašega časa, hkrati pa moram biti izredno tenkočutna, da boste ves čas ohranili pozitivno naravnanost in občutek, da zmorete skozi to.


3) Premislite o partnerjevih vzorcih v zvezi.

Šele potem, ko ste temeljito pometli pred svojim pragom, se lahko začnemo spraševati, kaj je tisto, kar partner »dela narobe«. Pri ljubezenskih težavah je vedno tako, da se znani vzorci stopnjujejo v znanem zaporedju, kar oba partnerja močno boli. Najbolj nas prizadane oseba, ki jo najbolj ljubimo. In v stanju razsutih čustev tudi mi prizadenemo nazaj, vede ali nevede uporabimo najbolj boleče orožje.

Partnerjevi vzorci se uspešno prekinejo tako, da spremenimo nekaj pri sebi. Slišati je kot uganka, a karte zelo točno pokažejo, kaj je treba narediti. Takšne rešitve so balzam za dušo obeh partnerjev in za zvezo!

Kljub temu ni zagotovila, da boste lahko dosegli želeno. Tudi na tej točki se še vedno lahko zgodi, da vam bom iskreno povedala: »Ne bo se spremenil, ne morete vplivati na to. Bolje bo, da ne obnavljate te zveze.« Za marsikoga pa se vendarle najde rešitev in lahko se pohvalim, da sem prispevala k ohranitvi, obnovitvi in izboljšanju mnogih zvez!


4)  Vprašajte se, če lahko odpustite.

Karkoli je že bilo, varanje, zapostavljanje, izsiljevanje, krivičnost ... Karkoli. Če ne zmorete popolnoma odpustiti, si boste nakopali veliko gorja.

Včasih je lažje odpustiti, ko razumemo, zakaj je do tega prišlo. Kakšen pomen ima dogodek, kako to vidi partner. Nikakor ni nujno, da je nekaj, kar nas zelo boli, povzročeno namerno. In tukaj je velika, pomembna priložnost za iskren pogovor med partnerjema in za izražanje potreb namesto stalnega kričanja o tem, kaj nas moti.


5) Naredite načrt.

Ljudje se lahko ogromno naučimo. Naučite se, kako boste naslednjič reagirali, ko bo prišlo do znanih problemov. Načrtujte čas samo za vaju, družabne aktivnosti skupaj, hobije. Skratka pripravite se, dajte svoji srečni prihodnosti konkretno obliko!

Dobro je, da pri tem sodelujete s partnerjem, upoštevate tudi njegove želje. Če želite moj nasvet, pa sem seveda vedno tu za vas!

Vsako zvezo se da popraviti, ampak ni vedno vredno.


Vedeževanje za ljubezen

Nekatere karte v Tarotu obravnavamo kot pare. Cesar in Cesarica sta idealen par, primer prizemljene, stabilne, srečne zveze. Ljubimca in Hudič predstavljata dve plati medalje: najboljši vidik ljubezni proti najslabšemu (varanje, manipulacije, ljubosumje). Zanimivi pa so tudi pari med dvornimi kartami:

  • Kralj in Kraljica kelihov – čustva, močna domišljija, intuicija, ustvarjalnost. Drug drugega navdihujeta.
  • Kralj in Kraljica novcev – močan poudarek na financah, poslu, praktičnem življenju. Veliko si bosta ustvarila.
  • Kralj in Kraljica palic – močna strast, zagon, volja, ambicije. Drug drugega podžigata.
  • Kralj in Kraljica mečev – zelo razumsko obarvan par, jasna pravila in dosledno spoštovanje. Drug drugemu postavljata meje.

Za pravo vedeževanje pa je ravno tako kot znanje kart pomembna tudi postavitev. Iz tega, kako razporedimo karte, velikokrat izhajajo popolnoma različni pomeni!

Ko polagamo analizo odnosa, je na primer velika razlika, če pade Trojka mečev (srčna bolečina) na položaj vaših čustev – to samo pomeni, da ste pod vplivom ljubezenskega razočaranja. Glede na druge karte vam povem, kako boste to presegli in v tem primeru bo zveza za vas lahko zdravilna na čustveni ravni. Če se ista karta odpre na položaju izida, pa ne prinaša dobrih obetov za zvezo. Napoveduje razočaranja, strto srce, žalost, razhod.* Kaj so cenejše minute? 


Cenejše vedeževanje pri Kosmiki

Kadar se odločimo za vedeževanje je najbolje, da osredotočimo vse svoje misli na to, kar bi radi izvedeli od vedeževalke. Finančne skrbi in štoparice so v tem primeru res nepotrebne, zato vam svetujemo, da vedno kličete na 01 589 66 10  (navadna številka, ni premijska). Tam se boste z operaterjem vnaprej točno dogovorili o strošku, pa tudi minute vam na ta način lahko ponudimo po ugodni ceni.

Ko boste govorili s svojo vedeževalko, boste lahko popolnoma brez skrbi, saj vas bo samo prekinilo, ko bo zmanjkalo minut. Nobenih skritih stroškov in nobene slabe volje pri položnici za telefon!

Kosmika: 100% iskrene vedeževalke in 100% nadzor nad stroškom.

Morda te zanima tudi:

Ali me ljubi? 1. del (Občasna prijateljstva) 

Horoskop: kako se soočajo s strtim srcem

Najboljši pari 


Ali me ljubi? (1. del)
Dokler so čustvene rane odprte, smo zelo dovzetni za različne čustvene manipulacije, ne glede na to, kako zelo si želimo začeti znova. Pogosto je samo...
2 mita, ki uničujeta ljubezenske zveze
Dandanes ločitev ni nič kaj posebnega. To je dobro, ker mnogim omogoči, da se rešijo slabih čustvenih vzorcev in navezav. Vendar je lahko tudi slabo, ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶
Leave a comment
Note: HTML is not translated!