1. OVEN

Rojeni ste za zmage. Iz vsake še tako težke situacije boste našli izhod. Razumete, da prav tako, kot se v naravi dogajajo začetki in konci, se tudi v ljubezni. Uživajte v svoji ljubezni do avantur. Ta vas bo izvlekla iz še tako mračnega razpoloženja. 


2. BIK

Zelo težko izpustite stvari (ali ljudi) iz rok, zaradi česar ste že na nekoliko slabem glasu. Ne glede na to, ali v sebi držite še jezo do bivšega partnerja ali še vedno gojite ljubezen, boste težko preboleli, če se ne boste naučili pozabiti in odpustiti. 
3. DVOJČKA

Zaradi osredotočenosti na svojo izgubljeno ljubezen ste pogosto slepi za mnoge priložnosti, ki čakajo na vas. Ne smete dovoliti, da zaradi slabe izkušnje pozabite na svet, poln potencialnih partnerjev. Sonce bo za vas še posvetilo, tudi če se vam zdi, da ne boste nikoli preboleli. 


4. RAK

Ker ste vodno znamenje, se takoj na polno zaljubite. V vsako razmerje vstopite z namenom, da ga boste tudi ohranili. Če to ne uspe, ste popolnoma obupani. Ne pozabite, da vsaka ljubezen izvira iz ljubezni do sebe. Skrbite zase v tem času, da boste odprti za ljubezen, ko bo spet pravi čas za to.


5. LEV

V vsak odnos date celega sebe. Če pa se ta odnos ne obnese, ste izgubljeni in nesamozavestni. Najboljši način, da se spoprimete z bolečino je, da si vzamete čas zase, ponovno odkrijete, kdo ste, in na tak način pozdravite srčne bolečine. 


6. DEVICA

Čeprav ste rojeni v znamenju device, ste nagnjeni k negativnim mislim. Če se razmerje konča, so vaše prve misli Seveda, kako pa drugače. Srečo morate poiskati v malih stvareh, ki vam  bodo v času prebolevanja zapolnile dni. 
7. TEHTNICA

V svojem življenju vedno potrebujete nekoga ob sebi. Svojo srečo in lastno vrednost ocenjujete na podlagi tega, ali ste v razmerju ali ne. Ko se razmerje konča, lahko takšen način razmišljanja vodi do hudih bolečin. Namesto, da uteho iščete v ljubimcih, se raje obrnite na prijatelje in družino. 

8. ŠKORPIJON

Ko vas ljubljena oseba prizadene, znate biti precej razdražljivi, kar pa vas lahko vodi do zamer in želje po maščevanju. Svojo energijo boste porabili veliko bolje, če se boste učili iz svojih izkušenj in zrasli v modrejšo osebo.


9. STRELEC

Ker svoje srce nosite na dlani, imate veliko pogosteje strto srce kot drugi. Vendar ne pustite, da bi vas to prizadelo do te mere, da si ne bi dovolili več ljubiti. Vaša velika ljubezen vas nekje čaka in ko vas najde, ne pozabite na svojo nežno in ljubeznivo plat.  


10. KOZOROG

Ko imate strto srce, običajno iščete nekaj, kar vas bo zamotilo, kar je običajno delo. Čeprav je to dobra metoda za prebolevanje, pazite, da ne boste šli predaleč. V vsakem primeru se morate posvetiti tudi svojim čustvom.
11. VODNAR

Ko se razmerje konča, ste običajno prepričani, da je vse vaša krivda. Razmislite o vseh napakah, ki ste jih naredili, da jih naslednjič ne bi ponovili, ampak takšno razmišljanje navadno vodi v še daljše okrevanje. Zaslužite si nekoga, ki vas bo ljubil vašim pomanjkljivostim in napakam navkljub.


12. RIBI

Svojo srečo merite glede na odnose, ki jih imate z drugimi. To je sicer čisto v redu – dokler vas kdo ne zapusti. Tolažbo poiščite tako, da stopite iz svoje cone udobja. Poskusite več časa preživeti sami in naučite se imeti radi. Tako vam bo ob razhodu z ljubljeno osebo lažje.Deli na Facebooku:

Valentinov horoskop
Kaj vam prinaša letošnje Valentinovo? ...
Vse, kar moraš vedeti o VODNARJU
Vodnar je zagotovo najbolj edinstven in zanimiv um zodiaka. Vedno ga zanima vse novo, zelo rad bere, razmišlja in raziskuje, zato je vedno privlačen s...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶