Akvamarin

Akvamarin

Kristal dobre samopodobe

Energija širnega oceana je zajeta v kristalu z imenom akvamarin. Že od nekdaj ga povezujejo z morjem, kar je logično, saj ime akvamarin izhaja iz latinskega jezika in v prevodu pomeni morje.  Pomorščaki so ga nosili na morju, saj so verjeli, da jih ščiti pred utopitvijo. Uporabljali so ga kot talisman neustrašnosti in zaščite. Popotniki ga uporabljajo še danes za zaščito na poti. Njegovo modro barvo, ki spominja na peneče se morje, povzroča železov oksid. Na moč vibracij tega kristala močno vpliva luna. Okrepil bo vašo samopodobo, pomagal vam bo sprejeti samega sebe. Postali boste zadovoljni in srečni, izražali se boste kot si vi želite, brez zadržkov in sramu. Prebudite se s kristalom akvamarin. 

  • pomaga premagovati strah
  • krepi govorne sposobnosti
  • odkriva resnico
  • krepi vztrajnost
  • krepi samopodobo


Vpliv na čakre:

Vibracije kristala akvamarin prebujajo energijo vse od srčne do grlene čakre. Grlena čakra je glas telesa in uma, zato mora biti pretočna in prebujena. Njeno stanje vpliva na stanje celega telesa, saj je prav grlena čakra odgovorna za naše izražanje in prikrivanje čustev ter pravega počutja. Z nošenjem akvamarina boste z lahkoto izražali svoje prave srčne želje. Tako se bo tudi v srčni čakri vzpostavilo ravnovesje in kmalu se boste počutili odlično. 

Akvamarin pa lahko polagamo tudi na solarni pleksus in tako omilimo živčne napade in krče. Primeren je za ljudi, ki imajo težave z jezo in svoja čustva težko ohranijo pod nadzorom. Pomaga izboljšati tudi odnose v družini, ohranjati ljubezen in ravnovesje med partnerjema. Z njim lahko tudi meditirate. 


Energijski vplivi na počutje (tradicionalna uporaba):

Akvamarin zelo ugodno vpliva na sinuse in pljuča, tudi na grlo. Zelo je primeren za ljudi, ki imajo kronično vnetje zgornjih dihalnih poti ali pa vnetje grla. Pomaga preprečevati nadaljnje okužbe. 


Horoskop: vodnar, bik, tehtnica, škorpijon, ribi. Kristal Akvamarin

Kristal Akvamarin

AKVAMARIN, darilo iz morjaIme tega modrozelenega kristala je skovano iz latinskih besed za vodo (aqu..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)