OLH24

Zapestnica čakre

 • Šifra: A649, A650
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 31.00€

 • Brez DDV: 25.41€

Razpoložljive možnosti


Energijsko izredno močna zapestnica, izdelana iz kvalitetnih kristalov v barvah čaker. Vsak kristal je skrbno izbran in vsak od njih ima pomembno nalogo, saj vsak izmed njih vpliva na določeno čakro. Čakre so energijske točke v telesu, o njihovem obstoju pa že davno ne dvomimo več. Z uravnavanjem čaker poskrbite za svoje fizično, mentalno in duhovno stanje. Zapestnica uravnava jin in jang energije in pomaga k čim boljšemu energijskemu ravnovesju. Na vaša čustva deluje pomirjujoče. Nosite jo lahko ne glede na leta, zato je primerna tudi za otroke. Uravnovešene čakre so pogoj za mirno in srečno življenje. Primerna je tudi za vse, ki se borite z odvisnostjo ter se želite otresti slabih navad. Zapestnica vam bo dala močno energijsko podporo. 

Zapestnica čakre: Lastnosti

 • uravnoveša energijsko polje
 • kristali za vse čakre
 • preprečuje energijske blokade
 • ščiti pred negativnostjo


* NAMIG ZA DARILO: Za vse zapestnice je pod dodatki na voljo darilno pakiranje. Poklonite zapestnico, polno pozitivne energije, v elegantni črni škatlici s pentljo. Dodajte prisrčno posvetilo in navdušite slavljenca ali slavljenko z domiselnim darilom, ki ni samo lepo, ampak tudi koristno.


Kako deluje zapestnica čakre?

Kristali so izbrani glede na 7 glavnih čaker v vašem energijskem telesu. Kristali pa imajo to pomembno prednost, da se njihovo delovaje prilagaja stanju vaših čaker. To pomeni, da bodo tiste čakre, na katerih imate blokade, dobile večjo energijsko podporo. Kljub temu je zapestnica dobra tudi za vse ostale čakre, saj poskrbi, da se blokada ne premakne zgolj z ene čakre na drugo, pač pa se začne proces čiščenja blokad in osebne rasti.

Nasvet

Sama zapestnica ne naredi »čudeža«, potrebna je tudi volja in sprejemanje sveta okoli nas takšnega, kot je. Zagotovo pa daje energijsko podporo. Veliko ljudi potrebuje samo dodatno energijo, spodbudo, da se lahko v njihovem življenju zgodijo pozitivne spremembe. Tako bo zapestnica poskrbela za energije, vi pa zavestno opomnite svoj um, da pozitiva privlači pozitivo. 


Si to, kar misliš. Zato misli pozitivno.

Zapestnica čakre je na voljo v različnih izvedbah.

 • Različni kristali – zapestnica nudi uravnoteženo delovanje na vse čakre hkrati. Obenem pa je zaradi različnih barv zelo praktična, saj se poda k vsaki barvni kombinaciji. Za popestritev so dodani še svetleči kamenčki. Kristali po čakrah: jaspis (korenska čakra), karneol (spolna čakra), citrin (solarni pleksus), aventurin (srčna čakra), turkiz (grlena čakra), sodalit (čelna čakra), ametist (kronska čakra).

 • V svetleči črni barvi osnovne zapestnice – kristal je oniks. Dodatna podpora je namenjena zaščiti vašega energijskega polja in podpori za doseganje ciljev. Če se vam torej zdi, da drugi ljudje negativno vplivajo na vas ali da vam vedno kdo nasprotuje, da ne morete doseči svojih ciljev, potem izberite to zapestnico.

 • V roza barvi osnovne zapestnice – kristal je roževec. Ta je namenjena predvsem tistim, ki želite okrepiti ljubezen do sebe ali ljubezen znotraj določenega odnosa. Če imate težave s sprejemanjem sebe, ste preveč samokritični ali želite izboljšati svoj ljubezenski odnos, potem izberite to zapestnico.

 • V mat črni barvi osnovne zapestnice – kristal je lava kamen. Zadnje čase je popularen tudi za aromaterapijo, saj ima kristal luknjice, zato ga lahko prepojite z eteričnim oljem. Lava kamen je posebna oblika strjene lave, ki ima močno vibracijo prizemljitve. Priporočamo ga pri težavah s samozavestjo.

 • V beli barvi osnovne zapestnice – kristal je magnezit. Njegova vibracija spodbuja sproščanje in čiščenje aure. Svetujemo ga v primeru preobremenjenosti, prevelike občutljivosti za stres in kadar ste obremenjeni z energijami v okolici. Pomaga, če imate občutek, da ste nenehno pod pritiskom.

 • V svetlo modri barvi osnovne zapestnice – kristal je turkiz. Znan je kot kristal moči. Pomaga, da znamo na primeren način uveljaviti svojo voljo in da lahko rečemo ne, kadar nekaj ni dobro za nas. Priporočamo ga tudi v primeru žalosti, žalovanja in depresivnih misli.

 • V temno modri barvi osnovne zapestnice – kristal je lapis lazuli. To je vladarski kristal, ki se pogosto uporablja za dvig osebne moči in za pretehtane odločitve. Pomaga, če ste pred težko izbiro ali če bi radi v svojem življenju vzpostavili nov red.

 • V zeleni barvi osnovne zapestnice – kristal je aventurin. Imenujejo ga tudi srečni kamen, saj pomaga do boljših energij v ljubezni, poslu in denarju. Njegova vibracija spodbuja rast, zato ga svetujemo vsem, ki imate že izoblikovane ideje in cilje. Aventurin bo poskrbel, da bo dovolj energije in podpore za uresničitev.

 • V prozorni barvi osnovne zapestnice – kristal je kamena strela. Znana je kot najbolj univerzalen kristal z učinkom čiščenja in krepitve delovanja drugih kristalov. Priporočamo, da izberete zapestnico s kameno strelo, če menite, da imate močne blokade na čakrah.
 • V vijolični barvi osnovne zapestnice – kristal je ametist. Odpira kronsko čakro in je še posebno priporočljiv, če vas mučijo glavoboli, nespečnost ali pa nekako nikoli niste ob pravem trenutku na pravem kraju. Usklajuje z energijo Vesolja.
 • V srebrni (svetleči) barvi osnovne zapestnice – kristal je hematit. Pomaga za prizemljitev in boljši občutek varnosti, stabilnosti v življenju. Še zlasti ga priporočamo, če vas mučijo strahovi ali če vas stalno skrbi za denar, službo, imetje.


Uporaba

Zapestnico lahko nosite kot običajen nakit.

Vzdrževanje

Pred prvo uporabo splaknite zapestnico pod hladno tekočo vodo, jo nežno osušite in jo za krajši čas postavite na zmerno sončno svetlobo. V nadaljevanju pa vam svetujemo čiščenje in polnjenje na svetlobi polne lune. Se pravi približno enkrat na mesec na noč polne lune postavite zapestnico na okensko polico ali podobno mesto, najbolje tako, da jo bo polna luna tudi dejansko obsvetila.

Podobni izdelki

Obesek Metuljček - Oniks

Obesek Metuljček - Oniks

Stopite na novo potOniks je znan po svoji močni energiji, ki loči razmerja, ki niso več v dobro tist..

5.90€ Brez DDV: 4.84€

Kristal Oniks

Kristal Oniks

Oniks - čakra: korenska čakra, čelna čakraOniks - horoskop: lev, strelec, vodnar, kozorogOniks ..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Obesek Hematit solza

Obesek Hematit solza

Podpora Zemlje – vedno s teboj.Kristal hematit je eden od osnovnih kristalov, kadar je treba nekaj p..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Obesek s turkizom

Obesek s turkizom

Vsem dobro znani kristal srčne resnice v novi, elegantni obliki.Turkiz je kristal, ki nam pokaže pot..

18.30€ Brez DDV: 15.00€

Oznake: čakre, kristal, oniks, roževec, blokade, energija, energije, negativnost, energijsko polje