Oven 

Bolj kot s svojimi stvarmi se boste oktobra ukvarjali z drugimi. V glavnem boste zadovoljni, družabni in pozitivno naravnani, zato boste z veseljem priskočili na pomoč. Pazite le, da se boste obkrožali s pravimi ljudmi, ki vam ne bodo pobrali vse energije.

V financah pričakujte, da se vam bodo obrestovale pretekle naložbe. Dodatni prihodki so možni iz dejavnosti, ki so vam bile doslej predvsem hobi. Zanimivo bo tudi v ljubezni. Predvsem preko družabnih vez in poznanstev utegnete samski spoznati pravo osebo.


Bik

Ta mesec ne boste dosegli svojih finančnih ciljev, čeprav bo na službenem področju dogajanje več kot ugodno. A precej se boste morali zanesti tudi na obljube in dolgoročne profite. Občutek vam bo dobro služil, pa tudi prave podatke boste dobili ob pravem času.

Na ljubezenskem področju vam Venera odpira dobre možnosti. Tako samski kot vezani boste našli dovolj priložnosti za ljubezensko srečo. Tudi družabno področje bo poudarjeno, skozi ves mesec boste imeli veliko opravka z ljudmi.

Dvojčka

Kariera in stvari, povezane s službo, bodo v začetku meseca pomembnejše od drugih področij. S pomočjo zvez in prijateljev boste lahko še daleč prišli. Vaše družabno življenje bo za kratek čas skoraj neločljivo povezano z delom.

V ljubezni boste imeli srečo, čeprav ji ne boste namenjali toliko pozornosti. V drugi polovici meseca pa se bo središče dogajanja prestavilo na družinsko področje. Morali boste narediti to, kar se pričakuje od vas, ne glede svoje želje.

Rak

Horoskop vam napoveduje mesec akcije. Vsak cilj, ki ga boste dovolj jasno opredelili, boste tudi dosegli. Povezovali se boste z ljudmi s podobnimi interesi. Na ta račun boste imeli tudi bolj pestro družabno življenje, prav tako pa se vam obetajo zanimiva nova poznanstva.

Različna področja se bodo razvijala z roko v roki. Čeprav boste nenehno aktivni, boste večino časa zadovoljni in notranje pomirjeni. Edino denar in naložbe vas bodo občasno stale nekaj živcev. Obetajo se zakasnitve ali birokratski zapleti.

Lev

Službene zadeve bodo ta mesec prišle do izraza šele potem, ko boste uredili vse v zvezi z družino in sami s seboj. Zelo ste samostojni, a tokrat ne boste zmogli vsega sami. Morali boste najti pravi način sodelovanja z okolico. Oktobra ne boste vi tisti, ki postavlja pogoje.

Proti koncu meseca pa bo vedno bolj pestro na službenem področju. Odpirale se vam bodo priložnosti, ki jih enostavno ne boste hoteli zamuditi. Če si boste do te točke ustvarili dovolj ugodno okolje, od njih lahko upravičeno pričakujete veliko in še več.

Devica

Ko boste uredili več manjših stvari na različnih področjih, boste dobili močno energijsko spodbudo, da se posvetite sebi. Oktober bo mesec, ki si ga boste še dolgo zapomnili po dobrih odločitvah. Mnogi boste začeli z novo aktivnostjo, ki vam bo zelo ustrezala.

V financah in ljubezni vas čaka umirjeno dogajanje. Samski imate lepe možnosti, da spoznate bodočega partnerja, vendar se vam ljubezenski ognjemeti še ne bodo prižgali ta mesec. Ves čas boste imeli občutek, da je vse pod kontrolo. 

Tehtnica

V oktobru si boste privoščili veliko stvari, ki vas osrečujejo: od dobre družbe, okusne hrane, morda pa tudi prav posebno potovanje. Najpomembnejše področje bo partnerstvo, pri samskih pa tesni prijateljski odnosi.

Za denar vam oktobra ne bo treba skrbeti, obetajo pa se vam dodatne odgovornosti v službi. Ustrezalo vam bo skupinsko delo, čeprav boste v glavnem vi tisti, ki bo prevzemal pobudo in sprejemal odločitve. Nekdo se bo moral nekaj naučiti od vas.

Škorpijon

Oktobrski horoskop vam je več kot naklonjen. Imeli boste dovolj energije za doseganje svojih ciljev, pa tudi pot vam bo jasna, kot že dolgo ne. V nedavni preteklosti ste razrešili nekaj težjih vprašanj in ta mesec boste končno nagrajeni za svoj trud.

Glavni poudarek bo na kariernem področju in na osebni rasti. Kljub temu pa imate zelo ugodno napoved tudi za ljubezensko področje. Če boste le lahko sami postavljali pravila, vas čakajo zelo lepi in sproščeni trenutki v objemu posebne osebe.

Strelec

Glavni poudarek oktobra bo kariera. V planu so večje odločitve, napredovanja, za marsikoga tudi menjave. Čeprav se je dogajanje delno že nakazalo, boste morali na tiste najboljše priložnosti počakati prav do zadnjega trenutka.

Vaši osebni cilji in interesi bodo v ozadju vse do zadnjega tedna. Takrat pa boste nepričakovano naleteli na potovanje ali tematiko, ki se ji ne boste mogli upreti. Bodite zmerni pri vsem, kar boste ta mesec počeli, pa bo energije več kot dovolj.

Kozorog

V ospredju bodo vprašanja v zvezi s samozavestjo in vtisom, ki ga dajete navzven. Čeprav boste večkrat dvomili vase, pa boste vložili veliko energije, da bi to čim bolje prikrili. Tudi v oktobru boste do sebe zelo zahtevni in nalagali si boste veliko odgovornosti. 

Veliko veselja in pozitivnih občutkov pa se vam obeta v zvezi z umetnostjo oziroma z vsem, kar se vam zdi lepo. Tudi vaše družabno življenje bo sproščujoče. Iskali si boste družbo ljudi, ob katerih boste lahko res to, kar ste v resnici.

Vodnar

Oktober vam prinaša nekaj zapletenih situacij, ko boste morali izbirati med delom in družino oziroma med kariernim in zasebnim področjem. Odločitve bodo sicer težke, vendar jih ne boste obžalovali. Znali boste vzdrževati ravnovesje.

V ljubezni boste pričakovali in tudi dobili veliko podpore. Samski se boste zbližali z osebo, ki jo že dolgo poznate. Začetek meseca bodo zaznamovale  , ki pa se bodo še pred koncem meseca razrešili. Vsekakor pa to ni čas za razsipnost.

Ribi

Če imate kakršnekoli karierne ambicije, jih oktobra vsekakor lahko uresničite. Če iščete službo, želite povišico ali morda razmišljate o dodatnem izobraževanju, je zdaj pravi čas za to. Največ bo odvisno od vas, vendar boste tudi od okolice dobili veliko podpore.

V drugi polovici meseca bo pestro tudi na ljubezenskem področju. Horoskop vam napoveduje prebujanje čustev. Tudi če ta trenutek še ne verjamete v ljubezen ali spravo, se lahko v nekaj trenutkih vse spremeni.


Deli na Facebooku:

Astrologija in kemija
Kdo bi znal razložiti, kako se zgodi tista kemija, ki dva človeka kar vleče skupaj, ne glede na okoliščine in zadržke? Horoskop seveda!...
Tri najpogostejše energijske blokade za obilje
Veliko ponavljamo, da se vse, kar se nam v življenju dogaja, zapiše v energije. Obenem pa je tudi od stanja naših energij odvisno, kaj se nam bo dogaj...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶