Kdo bi znal razložiti, kako se zgodi tista kemija, ki dva človeka kar vleče skupaj, ne glede na okoliščine in zadržke? Horoskop seveda!

Obstaja nekaj parov, ki se kar ne morejo upreti drug drugemu. Kdo bi si mislil, sploh glede na to, da so si na vso moč različni.

Zato nekatere od teh kombinacij nimajo najboljših možnosti za dolgoročno partnerstvo. Vsako kombinacijo pa je vedno najbolje preveriti z osebnim izračunom, ki upošteva več planetov. Za vezane, ki si želite delati na zvezi, pa priporočamo Karto ujemanja, ki ponuja še dodatne razlage osebnih lastnosti ter nasvete za uspešno zvezo.

 

Oven (21. marec – 20. april) in tehtnica (23. september – 23. oktober)

Ko oven sreča tehtnico, trčijo med seboj surova energija in nebrzdana spolnost ovna ter nedolžen šarm in gracioznost tehtnice. Vžigalna vrvica, ki dolgo le počasi tli, lahko sčasoma sproži velik plamen, saj oven preprosto ne prenese več občutljivosti in neodločnosti tehtnice, tehtnica pa prične prezirati neciviliziranost in trmoglavost ovna. Če želite, da vaš odnos kipi od strasti in ne od maščevanja, morata oba v bitki spolov popuščati in s skupnimi močmi ustvariti nekaj konkretnega, kar vaju bo za vedno povezalo – začetek skupnega poslovanja, gradnja hiše ali pa posvojitev hišnega ljubljenčka.


Bik (21. april – 20. maj) in škorpijon (24. oktober – 22. november)

Bik in škorpijon sta vroča kombinacija že od samega začetka. Ko čutni hedonist z rogovi zagleda skrivnostnega, a strastnega škorpijona, med njima izbruhne poželenje. Sčasoma se bik sicer lahko naveliča škorpijonove intenzivne energije, zato se škorpijonu bik zazdi preveč dolgočasen in umirjen. Iskre v odnosu lahko vzdržujeta tako, da občasno vsak zase zapustita spalnico in se družita vsak s svojimi prijatelji. Tako si namreč poklonita priložnost, da spet malo hrepenita drug po drugemu.

 

Dvojčka (21. maj – 20. junij) in strelec (23. november – 21. december)

V trenutku, ko se spoznata intelektualni, komunikativni dvojček in družaben, filozofski strelec, med njima zavlada ljubezen. Združujeta ju modrost in razum, a ju razdvaja različen pogled na svet. Dvojčka sčasoma razdraži vsevednost strelca, strelca pa moti opravljivost dvojčka. Poskusita sprostiti napetosti v naravi z rekreacijo, da poživita rutino. Ali pa prosto popoldne preživita v kinu. Za nekaj časa odmislita vse, kar se dogaja okoli vaju, napolnita si baterije in znova poiščita tisto, kar vaju je združilo.

 

Rak (21. junij – 22. julij) in kozorog (22. december – 20. januar)

 Ko nežen, čustven in občutljivi rak trči v močnega, odgovornega in vztrajnega kozoroga, v trenutku oba začutita neustavljivo privlačnost. Sčasoma se rak ob kozorogu lahko počuti zapostavljenega, kot da ga slednji nalašč ignorira, a do tega pride le zato, ker se sam preveč obeša nanj. Ne pozabita, da sta partnerja in ne le prijatelja, ki se morata prilagajati. Kompromis lahko skleneta na zmenku, ki si ga privoščita, da osvežita vajino vezo. Obiščita najboljšo restavracijo, privoščita si šampanjec, zavrtita se ob zvokih prijetne glasbe in ko prideta domov, razgreta zdrsnita med rjuhe.  

 

Lev (23. julij – 22. avgust) in vodnar (21. januar – 18. februar)

Eksplozija privlačnosti izbruhne v zrak, ko samozavesten, dominanten kralj živali naleti na upornega vodnarja, ki se ne ukloni takoj vsaki njegovi želji. A vodnar spoštuje leva in občuduje njegovo sposobnost, da ogreje vsako ozračje s toplo karizmo. Toda sčasoma lahko vodnar postane utrujen zaradi nenehne potrebe leva po pozornosti, leva pa zmoti vodnarjevo kljubovanje družbeni konvenciji. Ko že želita dvigniti roke in obupati drug nad drugim, se raje prepustita posteljnim užitkom, s katerimi bosta razrešila težave. Vzemita si čas zase, odmaknita se od vrveža in uživajta v zgolj fizični plati razmerja. Tako bosta spet našla skupni jezik.

 

Devica (23. avgust – 22. september) in ribi (19. februar – 20. marec)

Devica je zelo praktična in urejena oseba, riba pa plava skozi življenje izogibajoč se obveznostim ter rutini. Ko prideta skupaj omenjeni astrološki znamenji, želita drug drugega preobraziti. Devica želi ribi pomagati pri organizaciji osebnih zadev, medtem ko želi riba naučiti devico živeti bolj sproščeno in uživaško. Sčasoma lahko devica postane ogorčena nad nezanesljivostjo ribe, riba pa zameri devici nagnjenost h kritiziranju in nadzorovanju. Ključnega pomena za ohranjanje strastnega odnosa je redna sprememba ozračja. Veliko potujta, študirajta skupaj tuj jezik ali pa obiščita novo restavracijo v mestu. Tako bo devica vsake toliko spremenila svojo rutino, riba pa bo pričela ceniti sposobnost dobre organizacije, ko bo devica načrtovala skupno potovanje.


Osebni izračuni:

Ljubezenske možnosti 

Karta ujemanja 

Vse, kar moraš vedeti o Tehtnici
Tehtnico smo si najbrž zapomnili kot najbolj prijazno, obenem pa najbolj neodločno znamenje horoskopa. Imajo izbran okus in dober občutek za kvaliteto...
Horoskop za oktober 2019
Kaj nas čaka v oktobru? ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶