Februar bo zanimiv mesec. Kaj bo tisto, kar bo najbolj pomembno zate? Na sliki izberi eno kart, nato pa spodaj preberi razlago.

Včasih so sporočila kart lahko zapletena. Za profesionalno vedeževanje odpremo več kart, da vidimo vplive preteklosti, zunanje dejavnike in še druge pomembne stvari.

Za osebno svetovanje sem na voljo vsak dan preko številke 01 589 66 10. To je navadna številka, ni premijska, dobiš pa klicni center Kosmike. Operater ti uredi cenejše minute, potem pa te preveže k meni (povej, da želiš govoriti z Anamarijo).

NAVODILO: umiri misli in se osredotoči. Ko boš pripravljen/a, si oglej sliko in izberi prvo karto, ki bo pritegnila tvojo pozornost. Razlage so spodaj.


1 – HUDIČ – skušnjava

V februarju se pazi nezdrave navezanosti na ljudi, stvari in dogodke. Nekaj (ali nekdo) te poskuša prikleniti nase in tega se boš tažko rešil/a. Februar ti ponuja prepovedane užitke, vendar ni dvoma, da bo zanje treba plačati visoko ceno. 

2 – DESETICA KELIHOV – družinska sreča

Februar ti prinaša dobre obete za partnerstvo, dom in družino. Prihaja okoliščina, ki ti bo omogočila bolj sproščeno uživati z ljudmi, ki ti veliko pomenijo. Končno se neke skrbi ali težava umika, lahko bo užival/a v sadovih svojega truda.

3 – ŠTIRICA MEČEV – karta okrevanja

Nekaj se prebuja, kar si včasih imel/a, a zdaj že dolgo ni prisotno v tvojem življenju. Karta lahko govori o dejanskem okrevanju, tudi v smislu čustvenega prebolevanja ali počasnem vračanju tvojih moči. Odsvetujem vsako pretiravanje.

4 – PAŽ MEČEV – mlajši moški, nezanesljiv

Na osebo, ki ti povzroča/bo povzročala skrbi, ne moreš resno računati. Lahko ti bo nekdo ponudil priložnost ali te silil v neke odločitve, a ko bi tega človeka potreboval/a, ga ne bo blizu. V februarju ne bo pametno spreminjati načrtov.

5 – VITEZ KELIHOV – snubec

Nekdo, ki mu veliko pomeniš, ti bo nekaj ponudil na osnovi svojih čustev do tebe. Sploh samskim, ki si želijo zveze, prinaša veliko srečo in dobre obete. Dobra je tudi za vezane, ki jih spodbuja, da naj se prav februarja še bolj potrudijo za zvezo. Moški – ta karta te spodbuja: zdaj je pravi čas, da pokažeš svoja čustva.

6 – ČAROVNIK – dobre okoliščine

najbrž je za teboj obdobje nemoči in težav. Videti je, da si ga premagal/a in se zdaj lahko veseliš novih priložnosti. Tvoja notranja moč bo v februarju velika in dosežeš lahko uresničitev svojih želja. Ravnaj modro in preudarno, upoštevaj svoje izkušnje.

7 – KOČIJA – odločitev

Treba se bo odločiti in svetujem, da se s tem ne odlaša. Energije je veliko, ampak treba jo je usmeriti, da bi dosegli svoje cilje. Ne čakaj, da to naredijo drugi namesto tebe. Zdaj moraš ti prevzeti vajeti v svoje roke!

8 – KRALJICA KELIHOV – srčna ženska

Za ženske: odloči se, kaj si želiš. Čustva so ušla izpod nadzora, zanaša te v različne napačne smeri, nastaja zmeda. Ne čakaj na rešitelja, to moraš razplesti sama.

Za moške: pomembna ženska v tvojem življenju, najpogosteje partnerka, je/bo zmedena. Ni si na jasnem s svojimi čustvi in potrebuje tvojo oporo. Vendar bodi previden, ker ne prenese velikih pritiskov. Marsikdaj stvari vidi zelo drugačne, kot so v resnici.

9 – OSMICA NOVCEV – izpopolnjevanje 

To je karta vajenca. V februarju te čaka priložnost, da se naučiš nove stvari ali se izpopolniš pri svojem delu. Treba je volje in potrpljenja, rezultati ne bodo vidni takoj. Vzemi si čas za stvari, ki so ti pomembne, in jih počni v miru.

10 – ŠESTICA MEČEV – neljuba pot

V februarju bo potrebno nekam iti, kar bo povezano z žalostjo in mnogimi negativnimi občutki. Karta lahko označuje slovo, razhod, selitev iz nujnih razlogov. Ne izgubi upanja v boljši jutri.

11 – VESOLJE – uspeh

Februarja ti bodo okoliščine zelo naklonjene. Tudi če si ta hip v težavah ali brez volje, počakaj na pravi trenutek in ne odnehaj. Tvoja prizadevanja so pravilna, vse gre v pravo smer. 

12 – KRALJ KELIHOV – srčni moški

Za ženske: moški, na katerega si čustveno navezana (ponavadi partner) je v dvomih in čustveno zmeden. Ampak ni pripravljen spustiti stvari iz rok, zato se ne poskušaj odločati namesto njega. 

Za moške: nekatere tvoje odločitve in obnašanje so zbegali tvojo partnerko. Februar ti prinaša notranjo razcepljenost, lahko tudi dvome glede tvojih čustev. Ni še čas za spremembe, preveč je nejasnosti.

13 – AS PALIC – priložnost

Februar ti prinaša priložnost, ki bo prebudila vse tvoje energije in strasti (ne toliko v ljubezenskem smislu). Vprašanje je, kaj rad/a počneš, kaj želiš postati, kaj te spravi v pogon. Priložnost ne bo trajala dolgo, zato ne oklevaj. Odlična napoved, če iščeš službo!

14 – KRALJICA PALIC – pomembna ženska

Ženska v nadrejenem položaju, morda šefica ali mama, pri moških pa lahko tudi zelo določna partnerka, ti bo krojila življenje v februarju. Vidi se, da ve, kaj je najboljše zate, ni pa pripravljena popuščati. Svetujem, da se z njo ne prepiraš.

15 – PETICA MEČEV – poraz

Nekaj, kar si želiš, se v februarju ne bo uresničilo. Ravno tako je zelo malo možnosti, da bi se zgodilo  kdaj kasneje. Prej, ko sprejmeš poraz, bolje bo zate. Še posebno pa odsvetujem, da bi za vsako ceno skušal/a doseči svoje, ker ne bo šlo.


Tarot karte

Tarot je eden najbolj klasičnih pripomočkov za vedeževanje. Imamo 78 kart, od tega 22 kart Velike Arkane ter štirikrat po 14 kart Male Arkane (barve: novci, kelihi, palice, meči). 

Velika Arkana označuje pomembne življenjske dogodke in prelomnice. Mala Arkana pa jih bodisi pojasnjuje ali pa opisuje manj odločilno vmesno dogajanje. To pa še ne pomeni, da nas to dogajanje ne bo razburilo, skrbelo ali navdihnilo. Ravno preko kart pogosto najlažje ugotovimo, ali je tisto, kar se nam ta hip dogaja, samo muha enodnevnica ali pa bo pomemben vpliv za vse življenje.

Anamarija je dnevno na voljo in je že mnogim pomagala do odgovorov. Je preverjena vedeževalka in jasnovidka z dolgoletnimi izkušnjami. Kadar jo potrebuješ, pokliči na 01 589 66 10 in si zagotovi cenejše minute z njo.Deli na Facebooku:

Kosmika Horoskop 2021
Vsi smo že nekoliko utrujeni od leta 2020 ;) Poglejte, kaj je za vas pripravilo leto 2021!...
Kitajski horoskop: LETO BIVOLA
Zaključilo se je leto podgane, leto, ki je bilo namenjeno novim projektom, poslovnim uspehom in novim energijam. Začelo pa se je leto bivola, druge ži...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶