2021: LETO BIVOLA: 12. 2. 2021 – 31. 1. 2022

Zaključilo se je leto podgane, leto, ki je bilo namenjeno novim projektom, poslovnim uspehom in novim energijam. Začelo pa se je leto bivola, druge živali v kitajskem zodiaku. 

Leto 2021 bo srečno leto in popolno za osredotočanje na vse vrste razmerij – tako ljubezenskih kot prijateljskih. Prav tako bo ugodno za urejanje družinskega življenja.

Bivol je delaven in sistematičen. Zato bo leto 2021 leto, ko bo delo nagrajeno, še posebej pri tistih znamenjih, ki imajo srečo pri denarju. Kljub temu pa se bo potrebno potruditi. Leto bivola namreč pomeni tudi, da se bomo za svoje uspehe morali potruditi toliko bolj kot običajno.

Bivolu vlada energija Yin, tako kot 2020 pa bo tudi to leto v znamenju kovine.

Barva leta bo bela, drugi barvi, ki vladata bivolu, pa sta še rumena in zelena, ki po Feng Shui-ju privabljata blaginjo in uspeh

V tem letu ni pričakovati večjih presenečenj, zato bo ugodno za ekonomsko okrevanje in dolgoročne investicije. 

Najsrečnejša znamenja v tem letu bodo: 

Podgana – podganam leto bivola prinaša posebno energijo, zato bo njihov optimizem na vrhuncu.

Kača – kače bodo v tem letu našle odgovore na svoja vprašanja, njihove želje se bodo uresničile v pravem trenutku.

Konj – konji bodo imeli ogromno idej, ki jih bodo letos s pomočjo prijateljev lahko tudi uresničili.

Opica – tudi opice bodo letos našle odgovore na svoja vprašanja. Končno bodo našle pravo ravnovesje in pravo pot za prihodnost. 

Prašič – za prašiče bo ugodno leto za investicije. Denar bo dobesedno tekel k njim. 

Srečne številke: 7, 9, 12, 34, 42Leto bivola bo čudovito leto za ljubezen.


Posel in sreča

Leto bivola prinaša uspehe na poslovnem področju. Čeprav bo tekom leta prišlo do marsikatere težave, bodo vsa znamenja, ki bodo dovolj prilagodljiva, prišla do uspeha.

Zmaji bodo deležni velikih dobičkov, če bodo le znali izkoristiti priložnosti na poti. Mnogi tigri in zajci bodo z novimi viri zaslužka obdržali svojo finančno neodvisnost, koze pa bodo imele ogromno idej, ki jih bodo uspele tudi uresničiti.  

Ljubezen

Čudovito leto za ljubezen! Zakoni, sklenjeni v letu bivola, so trajni in srečni. Vzemite si čas za svoje partnerje, bodite romantični in pozorni. 

Najmanj možnosti za srečno ljubezen bodo zaradi vrtinca čustev in strasti imele opice. Za koze pa bo najpomembnejša lekcija tega leta, da denar ne more kupiti prave ljubezni. 


Deli na Facebooku:

Kaj ti prinaša februar
Februar bo zanimiv mesec. Kaj bo tisto, kar bo najbolj pomembno zate? Na sliki izberi eno kart, nato pa spodaj preberi razlago....
Harmonija, 1. del
Kaj pravite, od česa je odvisna harmonija v vašem življenju? Za začetek raztrgajmo najpogostejši mit: harmonija je odvisna od okolja....
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶