Vedeževanje, ki si ga lahko naredite kar doma v naslonjaču! Naša izkušena vedeževalka in jasnovidka Anamarija je za oktober pripravila vedeževanje s ciganskimi kartami, ki si ga lahko naredi vsak sam!

Oglej si sliko in brez pretiranega razmišljanja izberi številko, ki te pritegne. To je metoda intuitivnega odpiranja kart, ki jo uporabljajo mnoge preverjene vedeževalke. Temelji na prepričanju, da preko spontane izbire pride do besede tvoja podzavest. To pa je tudi tisti, pogosto odrinjeni, a še kako pomembni delček tebe, ki ga razkrije kvalitetno vedeževanje.


Ko si izbral/a številko, si spodaj preberi, katera karta se skriva pod izbrano številko in kaj ti sporoča. Tokrat je Anamarija pripravila sporočila Ciganskih kart, ki veljajo za eno najstarejših vedeževalskih orodij.


1 – Izguba

Pazi se negativnega vpliva drugih oseb. Ne odločaj se za prelahke rešitve in dvomljive ponudbe.


2 – Ljubosumje

V zadevi, ki ti bo oktobra pomembna, prihaja do navzkrižja interesov. Pazi se zahrbtnosti.


3 – Tat

Nekdo bo negativno vplival na tvoje načrte. Varuj, kar ti je dragoceno.


4 – Sodnik

Pomembna odločitev, pravična razsodba. Lahko gre za pravne zadeve ali pomembne formalnosti.


5 – Hrepenenje

Oktober je zate zelo pomemben mesec. Prave priložnosti pridejo kasneje, a pomembno je, da zdaj razmisliš, kaj si želiš.


6 – Poroka

Ugodna zaveza, dobro sodelovanje, korak naprej v ljubezenski zvezi. Karta svetuje diskretnost, sploh v čustvih.


7 – Prepir

Generacijska, sosedska nesoglasja ali spor z avtoriteto. Karta svetuje poslušnost in prilagajanje, tudi spoštovanje avtoritet.


8 – Stalnost

Karta usode. Oktober bo zate izredno pomemben mesec. Treba je biti pozoren in vedeti, da se čisto vse dogaja z razlogom.


9 – Otrok

Nov začetek, glede na vprašanje lahko nova služba, napredovanje, selitev, zanositev ... Dobrodošla sprememba, ki pa bo zahtevala še veliko truda.


10 – Ljubimec

Moška oseba, ki bo prevzela niti dogajanja v svoje roke. Za žensko njen ljubljeni, za moškega je to on sam, ki mora narediti korak naprej.


11 – Sovražnik

Neugodna oseba v tvoji bližini. Nekdo, ki nekaj ve in bo poskušal to izkoristiti.


12 – Potovanje

V oktobru bo padla odločitev, ki bo pomembno vplivala na tvoje življenje. Karta napoveduje hitre spremembe, premik.


13 – Sreča

zelo ugodna napoved za čustva, denar in počutje. Videti je, da bodo okrog tebe zaupanja vredni ljudje.


14 – Ljubezen

Ljubezen na prvi pogled, romanca, kaprica. Za posel in denar pomeni previdnost, saj bodo čustva močnejša od pameti.


15 – Zvestoba

Napoveduje počasno in umirjeno dogajanje. Večjih sprememb ne bo, večjih pretresov pa tudi ne.


Seveda je to samo zelo osnoven uvid v to, kar se ti bo pomembnega dogajalo v oktobru. Resno vedeževanje izvaja izkušena vedeževalka, najpogosteje pa pogleda veliko več kot le eno karto. Potrebnih je veliko izkušenj in znanja, predvsem pa dar, da znamo pravilno razložiti pomen kart za spraševalca. Zato je izkušena vedeževalka neprecenljiva, kadar smo v dilemi. Samo hiter pogled v karte in površno sklepanje včasih pomenijo korak v napačno smer.


Anamarija je dnevno na voljo in je že mnogim pomagala do odgovorov. Je preverjena vedeževalka in jasnovidka z dolgoletnimi izkušnjami. Kadar jo potrebuješ, pokliči na 01 589 66 10 in si zagotovi cenejše minute z njo.Deli na Facebooku:

2 mita, ki uničujeta ljubezenske zveze
Dandanes ločitev ni nič kaj posebnega. To je dobro, ker mnogim omogoči, da se rešijo slabih čustvenih vzorcev in navezav. Vendar je lahko tudi slabo, ...
Feng shui in uporaba kristalov
Mislim, da nikoli ni odveč napisati še stavka ali dveh o tem, kaj lahko počnemo s kristali. Privlačijo nas zaradi svoje energije. Včasih jih izberemo,...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶