Sporočilo za teden od 20. do 26.1.2020: Ljubica


Pomen za žensko: ta karta kaže nate, na tvoje želje in tudi sanjarjenja. Morda bo ta teden nujno, da tudi navzven pokažeš nek delček sebe, ki ga drugi ljudje doslej niso bili vajeni. Ne vzdržuj popolne »fasade« samo zato, ker te skrbi, kaj si drugi mislijo o tebi. Sledi svojemu srcu in čeprav večinoma ne boš ti tista, ki bo dala pobudo, se ne pusti zaustaviti, če/ko ti bo ponujena priložnost.

 

Pomen za moškega: ta karta govori o uradni partnerki oziroma če je nimaš, o najpomembnejši ženski osebi v tvojem življenju, ki je najverjetneje mlajša od tebe. Ta oseba želi biti ta teden v središču tvoje pozornosti. Če obstajajo kakšne pretekle zamere, očitki ali nejasnosti, je zdaj čas, da jih rešita. Vendar si ti tisti, ki mora dati pobudo. Tudi sicer ta karta govori o neodločnosti, o želji po spremembi, ki pa je oseba (še) ne zmore sama.


Za osebno napoved pa pokliči svetovalke Kosmike:


Deli na Facebooku:

Vse, kar morate vedeti o Kozorogu
Vztrajnost, srčnost, ambicioznost in prizadevanje za uspeh so zagotovo lastnosti, po katerih prepoznamo Kozoroga. Kozorogi so zreli in resni ljudje, k...
Kitajski horoskop: LETO PODGANE
Medtem, ko se je leto 2019 (leto prašiča) v osnovi vrtelo okoli zaključkov, skrbi zase in vzpostavljanja ravnovesja, bo leto 2020 (leto podgane) bolj ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶