2020: LETO PODGANE: 25. 1. 2020 – 11. 2. 2021

Medtem, ko se je leto 2019 (leto prašiča) v osnovi vrtelo okoli zaključkov, skrbi zase in vzpostavljanja ravnovesja, bo leto 2020 (leto podgane) bolj naklonjeno novim projektom, poslovnim uspehom in novim energijam. Podgana je namreč zelo dojemljiva žival, ki ve, kdaj je potrebno reagirati. 

Leto bo ugodno za nove posle, uresničevanje dobrih idej, samostojno pot. Ovire bomo premagovali lažje in izzivi bodo iz nas potegnili najboljše. 

Ker je podgana prva v 12-letnem ciklu, le-ta določa tudi ritem, vzorec in smer za naslednjih 12 let. Zato so naša dejanja v tem letu še posebej pomembna. Vendar brez skrbi, svoje naredijo tudi druge živali, ki pridejo na vrsto in določajo naše usode. 

Leto podgane je leto napredka, poslovnih uspehov, novih projektov.


Kitajski zodiak pozna pet elementov: les, ogenj, zemljo, kovino in vodo. Leto 2020 bo v znamenju kovine, kar pomeni, da bo prineslo velike spremembe v primerjavi z zadnjima dvema letoma, ko je prevladal element zemlje. Ker kovina (ostro rezilo) poseka les, bomo tudi ljudje ostrejši in bolj osredotočeni na podrobnosti. In čeprav bo potrebnega veliko dela, je ravno kovina tista, ki nam bo pomagala naprej. 

Nekateri astrologi pravijo, da bo leto 2020 osredotočeno na tehtnico. Leto 2020 naj bi se vrtelo okoli ravnotežja in sklepanja partnerstev, predvsem v poslu. In čeprav se bo  vse vrtelo okoli partnerstev, bodo le-ta na ljubezenskem področju izkusila kar nekaj izzivov. Nekateri pari se bodo izvlekli še močnejši, drugi se bodo razšli.  

Ker je vesolje v prehodnem obdobju, bo tudi leto 2020 leto velikih sprememb. Vendar če poznamo podganine lastnosti, smo lahko optimistični, da jih bomo znali obvladati. 


Preveri, kaj o tvojem letu 2020 pravi naš Osebni letni horoskop.


Preveri tudi, kaj si po kitajskem horoskopu: klikni TUKAJ

Deli na Facebooku:

Karta tedna: Sporočilo za teden od 20. do 26.1.2020
...
Karta tedna: Sporočilo za teden od 27.1. do 2.2.2020
...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶