Karta tedna: Sporočilo za teden od 23.3. do 29.3.2020    

Mislec 


Mislec je moška karta, ki prestavlja nekaj nenavadnega. Moška energija je aktivna, tukaj pa vidimo, da oseba sedi in razmišlja.


Veliko se govori o tem, da v sodobnem času tudi ženske živimo po moškem principu. Vsi »moramo« biti aktivni, tekmovalni, uspešni. V prejšnjih časih ni bilo tako. Ženska energija je načelo ohranjanja, negovanja, harmonije. Preden se je tempo življenja tako pospešil, smo lahko videli veliko dobrih primerov sobivanja moške in ženske energije. V času, kakršen je bil še dober teden nazaj, bi lahko rekli, da je moška energija popolnoma prevladala.


Res je, da ima vsak človek (moški in ženska) obe energiji. Vedno izbiramo, kateri bomo dali poudarek. In vsak sam izbere v kateri energiji se najbolje počuti. Zato ni prav, da se nam od zunaj vsiljuje, kakšni naj bi bili (bolj pogumni, bolj mirni, bolj uspešni …).


Karta Mislec pa nam govori o času, ko se je vse ustavilo. Tipično predstavlja moškega, ki se ne more odločiti ali pa ni pripravljen, da bi dejansko naredil korak naprej. Kadar me ženske sprašujejo za ljubezen, jim moram v tem primeru povedati, da izbranec ni pripravljen na korak naprej, da ne bo prevzel pobude. Kaj pa nam sporoča v primeru situacije, v kateri smo se znašli?


Karta Mislec pravi, da ni čas za ukrepanje. Da moramo počakati in da trenutno pomembne odločitve sprejemajo drugi namesto nas. Da pa imamo s tem čas in priložnost, da razmišljamo o sebi. Ko se bo zgodil premik (ko se bodo okoliščine spremenile), ne bo več časa za tak miren razmislek. Kdor bo zdaj, prav ta teden, jasno postavil svoje cilje in prioritete, pa bo uspešen.


Deli na Facebooku:

Kristali in počutje
Počutje je tisto, ki je aktualno vse dni v letu. V zimskem obdobju imamo sicer teh težav več, kljub temu pa je pomembno, da čez celo leto skrbimo za s...
Jasna: Svet je tvoj
Šele takrat, ko bo posekano zadnje drevo, šele takrat, ko bo zastrupljena zadnja reka, šele takrat, ko bo ujeta zadnja riba, šele takrat boste ugotov...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶