Sporočilo za teden od 27.1. do 2.2.2020: Svečenik


Poudarek bo na preteklosti. V ospredju je vpliv moške osebe, ki je pomembno izoblikovala tvoj pogled na svet in občutek, kaj je prav in kaj narobe. Za večno je to oče. Ta karta sama po sebi ne nakazuje na velike konflikte, ampak na to, kar na v življenju ustvarja trdnost in bogat notranji svet. Samo tisti, ki jim je to področje že dlje časa problematično, bodo na nek način  prisiljeni, da se soočijo z izvorom problemov. Druge pa ta teden energije sprašujejo predvsem, kaj nam  je pomembno in na kakšen način si želimo izražati svojo ustvarjalnost.

 

Nasvet: vztrajaj pri svojih moralnih vrednotah. Možno je, da bo to na krajši rok zate pomenilo neugoden materialni vpliv (služba, denar, poslovne priložnosti …). Včasih gre za ponudbe, ki so moralno nesprejemljive, ali za situacije, v katerih je nekaj osebnega pomembnejše od denarja. Če bo potrebno izbirati med službo in zasebnim življenjem, ta karta pravi, da je zasebno trenutno boljša izbira. Obeta notranji mir in odsotnost skrbi. Čeprav bo morda kdo mislil, da je izbira napačna, pa bo čas pokazal, da je dolgoročno edina pravilna.
Deli na Facebooku:

Kitajski horoskop: LETO PODGANE
Medtem, ko se je leto 2019 (leto prašiča) v osnovi vrtelo okoli zaključkov, skrbi zase in vzpostavljanja ravnovesja, bo leto 2020 (leto podgane) bolj ...
Karta tedna: Sporočilo za teden od 3.2. do 9.2.2020
Poudarek bo na novicah, zasebnem sporočilu, za marsikoga tudi (dolgo) pričakovanem odgovoru. Odpira se komunikacija, najbolj uspešni bodo tisti z najb...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶