• Kristal Dimni kvarc

Dimni kvarc ali dimni kremen je kristal korenske čakre, prav tako pa ne sme manjkati med kristali za energijsko zaščito. Je različica kamene strele in mora biti še vedno prosojen, čeprav je zabarvan s sivimi odtenki.

Čisti vse negativnosti iz energijskega polja, umirja stres in strahove, pomaga pri odvajanju od slabih navad in nam pomaga, da spravimo svoje življenje v red.

Dimni kvarc – čakra: korenska čakra. Prizemljitev, pravica, da obstajamo in da dobimo vse, kar potrebujemo za življenje (denar, obilje, pozornost, priznanje …)

Dimni kvarc – horoskop: Kozorog je zelo v skladu s tem kristalom (praktičen, organiziran, realen, zaščitniški). Zaradi pomanjkanja nekaterih od teh lastnosti pa koristi tudi Dvojčkom (organizacija), Ribam (praktično razmišljanje, spoprijemanje z realnim svetom) in Škorpijonom (uravnavanje težnje po zaščitništvu/kontroli, jasen uvid).

Dimni kvarc – element: zemlja. Pomaga, da se prizemljimo in tudi da prizemljimo (uresničimo) svoje ideje, načrte in želje. 

Duhovna raven: prizemljitev

Dimni kvarc je krasen kristal za vse tiste, ki jih skrbi, da bi jih »odneslo« predaleč v duhovne sfere. Pomaga tistim, kis e počutijo duhovno bogati, vendar se na vsakdanji ravni soočajo s kakršnokoli obliko pomanjkanja (denar, družabne povezave, projekti …). 

Če je ideja uresničljiva in praktična, bo podprl njeno uresničitev (priklical potrebne finance in druge vire). Če ideja ni najboljša zate, te bo nežno usmeril, da jo prilagodiš oz. se po potrebi celo obrneš v novo smer, ki ti bolj ustreza.

Čustvena raven: odpiranje

Dimni kvarc pomaga tistim, ki se nagibajo k zapiranju pred svetom. Morda ga dojemajo kot nekaj, kar jih ogroža, jim povzroča bolečine in neuspehe. Vibracija kristala harmonizira energije in pomaga videti, kdo so tisti ljudje, ki so neugodni, in kaj so po drugi strani naše lastnosti oz. odločitve, ki nam prinašajo boleče izkušnje. Na ta način pridobimo samozaupanje in več kontrole nad dogajanjem na čustveni ravni.

Energijska zaščita

Najbrž ste opazili, da dimni kvarc (dimni kremen) ne manjka praktično v nobenem paketu, ki ga ponujamo za osebno energijsko zaščito. Razlog je v tem, da se odlično obnese pri blokiranju vseh vrst negativnih vplivov, obenem pa nas ne skriva pred njimi. Spodbuja zaščitno energijsko vlogo naše aure in pametno presojo nas samih. Obenem pa blaži in zdravi kakršne koli energijske negativne učinke izpostavljenosti slabim energijam.

Uporaba

Takoj, ko ga prejmete, in nato vsaj 1x mesečno splaknite kristal pod tekočo hladno vodo. Nato ga dobro osušite. 

Vsakič po čiščenju lahko kristal cca. 15 min pustite na zemlji, da se energijsko polni.


Kristal Dimni kvarc

  • Šifra: A714
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 10.00€

  • Brez DDV: 8.20€

Podobni izdelki

Obesek Dimni kvarc

Obesek Dimni kvarc

Rešite se bremen!GLAVNE ZNAČILNOSTIpomaga pri občutkih tesnobesprošča notranjo napetostpovezuje zeme..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Komplet kristalov za energijsko zaščito in dobro počutje

Komplet kristalov za energijsko zaščito in dobro počutje

Naj se sliši še tako neverjetno, pa vendarle. Dobro počutje je nekaj, kar zavestno izberemo. Izbrali..

38.00€ Brez DDV: 31.15€

Jesenski kristali

Jesenski kristali

Izbrani kristali za toplo jesenJesen je čas topline, čas ko pobiramo sadove svojega truda. Obenem pa..

19.90€ 39.80€ Brez DDV: 16.31€

Zaščitni kristali

Zaščitni kristali

Izbrani kristali za energijsko zaščitoOčitno je iz dneva v dan bolj nujno, da poskrbimo zase!Opažaš ..

19.90€ 39.80€ Brez DDV: 16.31€

Zapestnica Dimni kvarc

Zapestnica Dimni kvarc

Ali se zadnje čase ne počutite najboljše? Ste napeti? Občutite tesnobo? Imate napade panike? Če ste ..

13.20€ 18.00€ Brez DDV: 10.82€

Obesek moč zaščite (dimni kvarc)

Obesek moč zaščite (dimni kvarc)

Dimni kvarc - Glavne značilnosti Dimni kvarc je kristal za osebno rast, z njim si boste prizade..

19.90€ Brez DDV: 16.31€

Oznake: dimni kvarc, dimni kremen, kristal, prizemljitev, kozorog, dvojcka, ribi, skorpijon, odpiranje, energijska zaščita