Dimni kvarc - Glavne značilnosti 

Dimni kvarc je kristal za osebno rast, z njim si boste prizadevali biti iz dneva v dan boljši, uspešnejši. Vaše misli bo preusmeril na drugačno pot, kot ste je bili navajeni – k pozitivnemu razmišljanju brez strahu. Vaš spanec bo tako miren in globok, vaše misli pa prijetnejše kot kadarkoli. Eden izmed najboljših načinov, kako izkoristiti vse zdravilne lastnosti dimnega kvarca, je, da ga nosite v obliki nakita.

Kristal dimni kvarc je še posebno koristen za vse, ki občutite tesnobo, strah, napetosti na različnih področjih. Vaša glava je preprosto preutrujena od nakopičene negativne energije, ki se vas oklepa skozi dan. Tako bo ves čas v vaši bližini in vam bo lahko vsak dan prinesel številne koristi.

Uporaba kristalov

Obesek lahko nosite kot običajen nakit. Dimni kvarc je povezan z lepoto in eleganco, njegova nevtralna barva pa se bo prilagodila vsakemu videzu, od elegantnega do športnega. Nadenite si ga, ko se zbudite, ter pospravite, ko greste spat. Lahko ga imate v svoji bližini čez noč, a pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija vibracij določenih kristalov lahko moti spanec (premetavanje, živahne sanje).

Energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Dobro se je zavedati pomembnosti rednega čiščenja in polnjena kristalov, saj s tem osvežimo njihovo energijsko vibracijo in jim omogočimo, da se znebijo negativnih energij, ki so se nabrale med uporabo.

Pred prvo uporabo splaknite obesek pod hladno tekočo vodo, ga nežno osušite in za krajši čas postavite na zmerno sončno svetlobo. Če ga boste pogosto nosili, naredite to vsak teden. Lahko pa se odločite za mesečno energijsko čiščenje in polnjenje na svetlobi polne lune. Odložite kristal na mesto, kjer ga bo luna lahko obsvetila, npr. na okensko polico.

Obesek moč zaščite (dimni kvarc)

Za vse, ki se počutite, kot da nenehno živite pod nevihtnim oblakom, saj napetosti nikakor ne popustijo ali pa se težave kar vrstijo.
  • Šifra: A792
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 19.90€

  • Brez DDV: 16.31€

Podobni izdelki

Obesek Dimni kvarc

Obesek Dimni kvarc

Rešite se bremen!GLAVNE ZNAČILNOSTIpomaga pri občutkih tesnobesprošča notranjo napetostpovezuje zeme..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Kristal Dimni kvarc

Kristal Dimni kvarc

Dimni kvarc ali dimni kremen je kristal korenske čakre, prav tako pa ne sme manjkati med kristali za..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Zapestnica Dimni kvarc

Zapestnica Dimni kvarc

Ali se zadnje čase ne počutite najboljše? Ste napeti? Občutite tesnobo? Imate napade panike? Če ste ..

13.20€ 18.00€ Brez DDV: 10.82€

Oznake: dimni kremen, dimni kvarc, kristal, osebna rast, pozitivno razmišljanje

PALO SANTO, sveti les – energijsko kadilo

Želiš k svojem naročilu dodati izdelek?