OLH24
  • Kristali leta 2023 - Jaspis, Heliotrop, Tigrovo oko in Snežni obsidian + BREZPLAČNA POŠTNINA

Kristali leta 2023 - Jaspis, Heliotrop, Tigrovo oko in Snežni obsidian + BREZPLAČNA POŠTNINA

  • Šifra: A870
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.80€

  • Brez DDV: 32.62€

Vihrave energije leta 2023 nam bodo pomagali krotiti kristali leta 2023: rdeči jaspis, heliotrop, tigrovo oko in snežni obsidian. Da bo leto 2023. uspešno in plodno, se bomo morali namreč hitro prilagajati novim tokovom in izkoristiti priložnosti. Ste že zavihali rokave? Marsovo leto 2023 je leto izpolnjenih želja!

Rdeči jaspis je kristal prizemljitve, ki bo poskrbel, da bomo v letu 2023 odločni in v vseh situacijah ohranjali svoja čustva pod nadzorom. Prav tako nam bo olajšal marsikatero izbiro, saj spodbuja intuicijo. Rdeči jaspis je kristal leta2023, ki mu vlada planet Mars, zato bo njegova uporaba okrepila Marsov bojevniški duh. Ker ta kristal spodbuja pravičnost, pa nas bo usmerjal k pravilnim odločitvam in rešitvam.

Heliotrop nas bo varoval in nam ščitil hrbet pred morebitnimi zlonamernimi vplivi drugih. Med uporabo tega kristala se bomo znova povezali s seboj in našli harmonijo ter mir, prav tako bo okrepil naš pogum, da bomo v letu 2023 sledili svojim sanjam. Kristal heliotrop, ki so ga stari Grki poimenovali po soncu, v sebi skriva tudi neverjetno zdravilno moč, ki – tako so verjeli v antiki – so jo podarili sami bogovi. Uporablja se za zdravljenje vseh tegob, povezanih s krvjo, od krepitve srca, cirkulacije do celjenja ran in uravnavanja menstrualnega ciklusa, kot talisman pa je bil tudi obvezna zaščitna oprema, ko so se vojaki odpravili v boj.

Tigrovo oko je kristal, ki so ga zaradi njegovih bleščečih se lisastih plasti, ki se igrivo prelivajo na svetlobi, nekoč častili bolj kot zlato. Z uporabo tega kristala bomo prevzeli lastnosti tigra in postali pravi kralj svoje džungle, okrepil bo našo notranjo moč, da bomo kos nepredvidljivim situacijam, in drznost ter nas spodbudil, da sprejmemo vse vidike sebe: od igrivosti do podobe plenilca, ko je treba slediti svojim ciljem.

Snežni obsidian je kristal, ki nedvomno pritegne naše oko z dramatično črno-belo razporeditvijo vzorcev. Kot bo pritegnil negativne energije, ki jih nosimo s seboj, ali očistil slabe energije v naši bližini – da bo naša aura v letu 2023 čista. S tem bomo lažje ohranili fokus na stvari, ki so pomembne v življenju. Kristal, v katerem se prelivata črna in bela barva, bo poskrbel za ravnovesje med nasprotji v našem življenju in pripomogel, da bomo lažje ohranjali mirnost v kaotičnih situacijah.

 

Uporaba in čiščenje

Kristale na 14 dni splaknite pod tekočo vodo in osušite, da se energijsko očistijo, nato pa jih vsaj 30 minut polnite na zmerni sončni svetlobi. Še bolje pa je, da jih enkrat na mesec polnite na neposredni svetlobi polne lune. Čez noč jih postavite na mesto, kjer jih bo luna obsijala, na primer okensko polico. Lahko jih nosite skupaj kot komplet ali vsakega posamezno, ko potrebujete energijsko podporo določenega kristala.

Podobni izdelki

Set Kristaloterapija

Set Kristaloterapija

Set Kristaloterapija je sestavljen iz skupine energiziranih kristalov, ki vam bodo pomagali odpravit..

48.00€ Brez DDV: 39.34€

Kristali za sprostitev

Kristali za sprostitev

Včasih smo povsem brez energije, ko bi jo ravno najbolj potrebovali, ali se zaradi divjega tempa, ki..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Komplet kristalov Uspešni v službi

Komplet kristalov Uspešni v službi

Stresno delovno okolje in vrnitev v delovno rutino, če ste dlje časa delali od doma, sta lahko napor..

23.94€ 39.90€ Brez DDV: 19.62€

Kristali za nosečnice

Kristali za nosečnice

Kristali za materinstvo, nosečnost in lažji porod vas bodo navdali z energijo prizemljenosti, da bos..

19.90€ 39.90€ Brez DDV: 16.31€

Oznake: jaspis, heliotrop, tigrovo oko, snežni obsidian