OLH24
  • Kristali za nosečnice

Kristali za nosečnice

  • Šifra: A866
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.90€
  • 19.90€

  • Brez DDV: 16.31€

Kristali za materinstvo, nosečnost in lažji porod vas bodo navdali z energijo prizemljenosti, da boste ob rojstvu otrok(a) čim bolj sproščeno začele nov krog življenja. Opomnili vas bodo, da imate modrost že v sebi, in vam v ključnih trenutkih dali notranjo moč in pogum, ki ju boste potrebovali na velikem potovanju – od nosečnosti do rojstva in materinstva.

V kompletu so štirje kristali in vsak med njimi bo dodal svoj košček energije k čim lepši nosečniško-porodni izkušnji: malahit, tigrovo oko, karneol in heliotrop.

Malahit

Za porod brez stresa in zapletov je dobro držati v pesti ali imeti v porodni sobi kristal malahit. Malahit je poznan kot 'babiški kristal' ali 'kristal babic', saj so ga že od nekdaj nosile s seboj, ko so prihajale k porodnicam. Ta kristal namreč spodbuja popadke in lajša porodne bolečine ter tako pripomore k varnemu rojstvu otroka. Usmerja tudi bodoče matere, ki se med nosečnostjo borijo z zapleti ali strahom pred porodom – pomiri jih, da jih ni strah nepoznanih sprememb, ter spodbudi njihovo trdnost in odločnost. 

Tigrovo oko

Kristal tigrovo oko je pravi za vzpostavitev telesnega in hormonskega ravnovesja, njegovo delovanje lahko uporabimo že pred spočetjem, saj pripomore k večji plodnosti. Bodoče mamice bo ta kristal navdal s pogumom in jim pomagal, da bodo lažje sprejemale spremembe. Prav tako jih bo opomnil, da morajo biti pozorne na majhne radosti v življenju, da je pot enako pomembna kot cilj. Nosečnice bo v obdobju, ko nosijo otroka, opozoril, da kljub tegobam, ki morda spremljajo nosečnost, v tem času tudi uživajo. Kristal tigrovo oko jim bo dal čustveno podporo in spodbudo za doseganje telesne moči tako med nosečnostjo kot med porodom.

Karneol

Ognjena barva karneola vam bo dala moč in pogum, da se spopadete z nepredvidljivim potovanjem skozi nosečnost, z njegovo pomočjo boste ostale prizemljene v ključnih trenutkih, ko vas bo kaj hotelo vreči iz tira. Pomagal vam bo na celotni poti materinstva: vse od početja, saj je karneol kristal plodnosti, do celjenja porodnih ran. Med porodom vam bo pomagal zbrati misli, da se boste lažje osredotočile in zaupale sebi, ne pa mnenjem drugih, ki pametujejo s svojimi nasveti. 

Heliotrop

V strukturi heliotropa opazimo rdeče lise, zaradi katerih se ga je prijelo tudi ime 'krvavi kamen'. Heliotrop vam bo pomagal združiti v sebi maksimalno moč srca, telesa in duha. Je najpomembnejši kristal za ohranjanje fizične moči med porodom in pozneje materinstvom, spodbudil pa bo tudi dobro prekrvljenost, ki je pri povečanem nastajanju krvi v nosečnosti še kako pomembna. Heliotrop krepi imunski sistem, pri porodu pa vas bo navdal s pogumom, vitalnostjo in močjo. Priporoča se, da ima porodnica heliotrop pri sebi med samim porodom, saj jo bo napolnil z močjo, vitalnostjo in pogumom, izdaten tok vitalne energije pa bo prenesel tudi na novorojenčka. 

Čiščenje in energijsko polnjenje

Kristale pred uporabo splaknite pod tekočo vodo, kot je vedno dobro storiti, ko ti energijski delci zemlje dobijo novega lastnika. Nato jih za 30 minut napolnite na zmerni sončni svetlobi. Ta postopek je za maksimalni izkoristek energije kristalov dobro ponoviti na 14 dni. Lahko pa jih enkrat na mesec čez noč napolnite na neposredni svetlobi polne lune.  

Podobni izdelki

Set kristalov: SPOLNA čakra

Set kristalov: SPOLNA čakra

Čista spolna čakra dviguje zavedanje lastnega telesa in lastnih želja. Po eni strani zmanjšuje vpliv..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Komplet Boljši spanec

Komplet Boljši spanec

Izbrani kristali za vse, ki si želite biti spočitiJe ta komplet pravi za vas?Ja, če:težko zaspite al..

31.90€ Brez DDV: 26.15€

Ljubezenski kristali

Ljubezenski kristali

Štirje pari kristalov vam bodo pomagali negovati ljubezen, zanetiti iskrice, odpustiti, premagati ža..

14.00€ 20.00€ Brez DDV: 11.48€

Paket Gremo v šolo

Paket Gremo v šolo

Izbrani kristali za šolarje in njihove staršeNaš ekskluzivni paket kristalov je izbran tako, da si z..

39.80€ Brez DDV: 32.62€

Kristali za sprostitev

Kristali za sprostitev

Včasih smo povsem brez energije, ko bi jo ravno najbolj potrebovali, ali se zaradi divjega tempa, ki..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Kristali leta 2023 - Jaspis, Heliotrop, Tigrovo oko in Snežni obsidian + BREZPLAČNA POŠTNINA

Kristali leta 2023 - Jaspis, Heliotrop, Tigrovo oko in Snežni obsidian + BREZPLAČNA POŠTNINA

Vihrave energije leta 2023 nam bodo pomagali krotiti kristali leta 2023: rdeči jaspis, heliotrop, t..

39.80€ Brez DDV: 32.62€

Oznake: nosečnica, nosečnost, dojenček, otrok, kristali, heliotrop, tigrovo oko, malahit, karneol, novorojenček, plodnost