Izberi eno karto in si pripravi vedeževanje v lastni režiji. Izbrana karta predstavlja nasvet. Če si imel/a ob izbiranju karte v mislih kakšno določeno situacijo, velja zanjo. Če nisi imel/a v mislih nič določenega, velja za najpomembnejšo zadevo, ki se ti trenutno dogaja.


Izbrana številkaKartaNasvet
1VdovecIzpusti preteklost. To, kar se je končalo, se je končalo z razlogom in čas je, da greš naprej. Potrebuješ nekaj časa. Malce znižaj pričakovanja, da ti bo lažje. Zaupaj, da je pred teboj svetla prihodnost.
2OtrokPotrudi se. Ta karta govori o dobrem novem začetku. Sicer bo terjal precej truda in pozornosti, vendar se ti obetajo lepi dolgoročni rezultati. Kar pogumno naprej!
3OficirVztrajaj. Spremembe bodo počasne, a ugodne. Trden značaj in jasne vrednote so tvoj ključ do uspeha. Vztrajaj pri svojih ciljih in verjemi vase, to ti bo prineslo veliko notranjega zadovoljstva.
4Malo denarjaČe ti nekaj ni všeč, se po svojih najboljših močeh potrudi, da to spremeniš. Ta karta kaže na potlačeno nezadovoljstvo in na pretvarjanje, da nam je vseeno. Gotovo lahko najdeš način, da z majhnimi koraki dosežeš veliko zadovoljstvo.
5PrepirNajdi lep način, da poveš svoje mnenje. Ta karta niti najmanj ne govori, da se je treba izmikati konfliktom. Nasprotno. Njeno sporočilo je, da bo koristno, če smo iskreni, vsekakor pa tudi svetuje, da naj se izražamo prijazno in spoštljivo.
6LjubicaNaredi nekaj glede tega, kar si želiš. Ta karta govori o hrepenenju in o preprekah, ki smo si jih postavili sami. Iz preteklih izkušenj se lahko veliko naučiš. Najdi nov način, poskusi, opraviči se, če je potrebno. A vztrajaj pri svojih srčnih željah.
7VdovaNajdi nov cilj. Tvoja prizadevanja gredo v napačno smer. Za nekatere stvari je morda prepozno, vendar zamujaš druge, boljše priložnosti. Ozri se okoli sebe, dopusti, da te življenje pozitivno preseneti!
8IzgubaPostavi si meje. Morda te čustva ali pa vpliv neke druge osebe vlečejo v skrajnosti, ki niso več dobre zate. Vzemi si čas, premisli in si določi meje. Na ta način se ti odpira veliko pozitivne energije, ki je ta hip še ne vidiš.
9DomPoskrbi za svoje okolje. Morda lahko polepšaš svojo sobo, stanovanje, okolico hiše .... Marsikaj lahko narediš, da ti bo v tvojem okolju lepše in bolj udobno. Predvsem pa zavaruj svoj notranji mir. Umakni se od stvari, ki ti ga rušijo, in uživaj v svojem varnem zavetju.
10ObiskVprašaj, kar ne veš. Ta karta kaže na prisotnost ljudi, ki ti lahko pomagajo z informacijami ali s svojimi izkušnjami. Ti ljudje so ti na voljo, vendar je na tebi, da narediš prvi korak, da vprašaš. To ti bo olajšalo marsikaj.
11Nepričakovana srečaPrepusti se. Življenje ima zate načrte, ki si jih ta hip še ne predstavljaš. Poskušaj vse dogajanje sprejemati s čim več optimizma in pozitivne energije. Pri tej karti nikoli ne veš, kje se ti bo nasmehnila sreča, a eno je gotovo – da se ti bo!
12SodnikOdloči se. To, kar še manjka, da dogajanje steče, je tvoja odločitev. Vsekakor si vzemi čas za premislek, a ne zavlačuj. Zelo verjetno je, da na tihem že nekaj časa veš, kakšna je pravilna odločitev. In prav tej se splača prisluhniti.
13ŽalostNeguj hvaležnost. Ne razmišljaj toliko o tem, česa nimaš in kaj se ni izšlo po tvojih pričakovanjih. Bolje bo, če poiščeš pozitivne stvari pri tvoji situaciji in jim daš večjo težo v svojem vsakdanjem življenju.
14PismoKomunikacija je pomembna. Bodi del tega! Ta karta ti napoveduje dobre novice, odgovor, ki ga čakaš, ali na splošno živahno komunikacijo.
15LjubosumjeOsredotoči se nase. Ne muči se s sumničenjem in primerjanjem z drugimi. Če si ujet/a v neugodno situacijo, naredi vse, da se rešiš iz nje. Če pa te zgolj mučijo prazne skrbi, uporabi afirmacije in se potrudi za bolj pozitivno razmišljanje. 

Deli na Facebooku:

Začnite dan s pozitivno mislijo
Tako naša misel kot tudi naše čustvo je kreacija, energija, ki jo pošljemo v vesolje, da se manifestira v našem življenju skozi to, kar doživljamo sko...
Kristali in počutje
Počutje je tisto, ki je aktualno vse dni v letu. V zimskem obdobju imamo sicer teh težav več, kljub temu pa je pomembno, da čez celo leto skrbimo za s...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶